abuzenze je napisao/la:Moze li neko postaviti cijelu utakmicu protiv Sarajeva, ako ima?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Posteno je Amar sve rekao za navijace. Jbg, i ja sam zaista mislio da imamo vise ljudi kojima je Zeljo u srcu. Tako da steknes dojam da imas negdje 1.500 navijaca, i ostali svi ti dodu kao simpatizeri. E sada je izgleda dosao vakat da moramo te simpatizere sve privuci, inace ovo sve vise nece imati smisla.
Jarane nebih se slozio sa tobom bas suprotno ja mislim da on uopce nema osjecaja za dati gol vecinu golova je dao nekako tromo na snagu u najmanju ruku bih rekao iz ocaja bar takav dojam stecem, a ono sto mu se ne moze osporiti jeste njegov trud i zalaganje. Alen Mesanovic ti je primjer napadaca koji zna ii ma osjecaj za dati gol steta sto nije malo bio pametnijiDzoleZeljo je napisao/la:@buu - Realno, gledajuci upravo si kada to kazes, ali opet Adil je najbolji medu strijelcima dvije sezone zaredom, a Hadzic jednu. Takoder, racunaj da smo sa njegovim golovima osvojili dvije titule, jedan kup i nasli se u finalu drugog kupa. Takoder, bio je igrac odluke u vise navrata. Zadnji primjer utakmica sa Slavijom. Jbg, racunaj jos da je dao gol u ligi prvaka, pa kada sve saberes, ucinak takvog igraca bas i ne mozes prodati ispod 500.000€.
Mnogi se ovdje prave veliki strucnjaci pa seru Adil ovakav, Adil onakav. Jbg, on nije tip igraca kod koda individualna sposobnost je perfektna, jer vjerovatno takav kalibar bi bio primjecen od mnogih velika, (Za primjer uzimam slucaj A.Hodzic). Adil se jednostavo zna postaviti, i ono najbitnije zna pogoditi, jbg, nekada to bude super, nekada razocaranje, ali opet covjek ima iza sebe statistiku koja se ne smije osporavati niti uporedivati sa Hadzicem, koji za razliku Adila nista nije osvojio.
Pa samo se sjeti F. Inzagija, kod njega individualna sposobnost bila ravna nuli, ali je zato frajer zabijao kao niko. Kada je god trebalo, frajer se nade gdje treba. Sta je sve Milan uspio osvojiti zahvalujuci golovima ovog covjeka, to je vise postalo neprocjenjivo.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Zar se može dati "tromo, na snagu" ovoliki broj golova? Evo sad mi pada na pamet nekoliko golova, a siguran sam da ih ima još. Protiv Leotara sad pogodio suprotne rašlje, protiv Čelika prošle sezone sa 20-ak metara, na strani, ne sjećam se tačno protiv koga, lijep gol volej udarcem itd. On je dosta napredovao kod nas, klasičan napadač i trebamo biti sretni što ga imamo, ne budite nezahvalni.xxh2o je napisao/la:Jarane nebih se slozio sa tobom bas suprotno ja mislim da on uopce nema osjecaja za dati gol vecinu golova je dao nekako tromo na snagu u najmanju ruku bih rekao iz ocaja bar takav dojam stecem, a ono sto mu se ne moze osporiti jeste njegov trud i zalaganje. Alen Mesanovic ti je primjer napadaca koji zna ii ma osjecaj za dati gol steta sto nije malo bio pametnijiDzoleZeljo je napisao/la:@buu - Realno, gledajuci upravo si kada to kazes, ali opet Adil je najbolji medu strijelcima dvije sezone zaredom, a Hadzic jednu. Takoder, racunaj da smo sa njegovim golovima osvojili dvije titule, jedan kup i nasli se u finalu drugog kupa. Takoder, bio je igrac odluke u vise navrata. Zadnji primjer utakmica sa Slavijom. Jbg, racunaj jos da je dao gol u ligi prvaka, pa kada sve saberes, ucinak takvog igraca bas i ne mozes prodati ispod 500.000€.
Mnogi se ovdje prave veliki strucnjaci pa seru Adil ovakav, Adil onakav. Jbg, on nije tip igraca kod koda individualna sposobnost je perfektna, jer vjerovatno takav kalibar bi bio primjecen od mnogih velika, (Za primjer uzimam slucaj A.Hodzic). Adil se jednostavo zna postaviti, i ono najbitnije zna pogoditi, jbg, nekada to bude super, nekada razocaranje, ali opet covjek ima iza sebe statistiku koja se ne smije osporavati niti uporedivati sa Hadzicem, koji za razliku Adila nista nije osvojio.
Pa samo se sjeti F. Inzagija, kod njega individualna sposobnost bila ravna nuli, ali je zato frajer zabijao kao niko. Kada je god trebalo, frajer se nade gdje treba. Sta je sve Milan uspio osvojiti zahvalujuci golovima ovog covjeka, to je vise postalo neprocjenjivo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@kvalitet - Ja se apsolutno slazem sa tobom, jer jednostavo ne moze biti slucajnost da je covjek evo druga godina zaredom u vrhu strijelaca.
I Poluvrijeme:abuzenze je napisao/la:abuzenze je napisao/la:Moze li neko postaviti cijelu utakmicu protiv Sarajeva, ako ima?
http://www.youtube.com/watch?v=Qori1E-LinI
II Poluvrijeme:
http://www.youtube.com/watch?v=BSeqDAQIWWI
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
hvala majstoreAnonimac je napisao/la:I Poluvrijeme:abuzenze je napisao/la:abuzenze je napisao/la:Moze li neko postaviti cijelu utakmicu protiv Sarajeva, ako ima?
http://www.youtube.com/watch?v=Qori1E-LinI
II Poluvrijeme:
http://www.youtube.com/watch?v=BSeqDAQIWWI
- SarajlijaTM
Brko objasnio,nasta muk u kafani...
-
- Kontakt:
Anonimac je napisao/la:Željo TV - Nova sezona - epizoda 80 (Amar o navijačima)
[youtube][/youtube]

200 000 za manje od godinu dana
Baklje izbacit pod hitno ,to se mora . Pa bakljadom smo sjebali kamp o kojem se prica.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
stavis onih security likova na sjever pa kad vide da neko sere za ruku i isprate sa stadiona, ako treba vracanje sredstava nije ni to problem pa ces vidjet kako nakon 5 utakmica sute i gotova stvar
baklje ukinuti osim za derbi, reci vodjama koji vode navijanje da se okane nacionalnog vrijedjanja zbog kojeg isto dobijamo kazne i ispadamo debili, i vala mi na zivce ide dio jug je nasa sveta strana po islamu odabrana... e pa nije svima po islamu odabrana -.-
:O vidi lako je rijesiti problem
a za ostatak problema je kriva uprava kluba....
baklje ukinuti osim za derbi, reci vodjama koji vode navijanje da se okane nacionalnog vrijedjanja zbog kojeg isto dobijamo kazne i ispadamo debili, i vala mi na zivce ide dio jug je nasa sveta strana po islamu odabrana... e pa nije svima po islamu odabrana -.-
:O vidi lako je rijesiti problem
a za ostatak problema je kriva uprava kluba....
- justFlowFKZ
- Kontakt:
SEF ljut totalno, nekako vise ocajan posjetom jer stvarno i sam on i mi svi smo ocekivali vise, zasto je ovo ovako i sta se desava s nama to ne bi znao reci. Baklje su sigurno primarni problem i nadam se da ce ova "akcija" sa narednom sezonom bez pirotehnike upaliti jer ja jedini izlaz vidim tu dok s druge strane na zalost vidim pocetak kraja.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
jojoj jojoj šta ima islam bilo kakve veze sa željom i ko je odabran od nekog nečeg bolan nema ništa samo željo manite se vjere koji vam je moj kako me to nervira.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
dobro brate ti imas pravo vjerovat ili ne ali tako ide nasa pjesma i to je to i trnci prodju kroz mene kada to pjevamo iskrenozeljooooo je napisao/la:jojoj jojoj šta ima islam bilo kakve veze sa željom i ko je odabran od nekog nečeg bolan nema ništa samo željo manite se vjere koji vam je moj kako me to nervira.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Nista onda ovi sto nisu Muslimani nek sa sjevera ili zapada pjevaju da im je ta strana izabrana po Isusu,Krišni,Davidu i Golijatu,Radnicki Klub sine.QWERTZ je napisao/la:dobro brate ti imas pravo vjerovat ili ne ali tako ide nasa pjesma i to je to i trnci prodju kroz mene kada to pjevamo iskrenozeljooooo je napisao/la:jojoj jojoj šta ima islam bilo kakve veze sa željom i ko je odabran od nekog nečeg bolan nema ništa samo željo manite se vjere koji vam je moj kako me to nervira.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Mislim da su kazne prevelike.Svugdje na svijetu se pale baklje, pa čak i na utakmicama lige šampiona, i klubovi se kažnjavaju kad se utakmica prekine zbog upotrebe pirotehnike.Ove sezone ni na jednoj utakmici nije bilo prekida utakmice zbog bakljade osim na derbiju.Ne kontam poentu drakonskog kažnjavanja ako te baklje ne utiču na samo igru i tok utakmice ? OK kazna kad se baca na teren i slično, ali ovako je previše za naše klubove.
DRUG NEBI TI PUNCA
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
deyo je napisao/la:Nista onda ovi sto nisu Muslimani nek sa sjevera ili zapada pjevaju da im je ta strana izabrana po Isusu,Krišni,Davidu i Golijatu,Radnicki Klub sine.QWERTZ je napisao/la:dobro brate ti imas pravo vjerovat ili ne ali tako ide nasa pjesma i to je to i trnci prodju kroz mene kada to pjevamo iskrenozeljooooo je napisao/la:jojoj jojoj šta ima islam bilo kakve veze sa željom i ko je odabran od nekog nečeg bolan nema ništa samo željo manite se vjere koji vam je moj kako me to nervira.
ti puknes glupost pa sta god? svaka cast
odgovor bi bio ajde da se ne pjeva od koje vjere nego samo kaze po bogu odabrana -.-
djecurlija majke mi
čovjek je očito do iznemoglosti isfrustriran, neće ovo na dobro!PlaviSaJUGA je napisao/la:Anonimac je napisao/la:Željo TV - Nova sezona - epizoda 80 (Amar o navijačima)
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
200 000 za manje od godinu dana
Baklje izbacit pod hitno ,to se mora . Pa bakljadom smo sjebali kamp o kojem se prica.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno, da li ti svatas sta je covjek prvenstveno zelio istaci sa svojim postom? ili pogledas par rijeci u postu, pa pucas na prvu, kao zenica neka? Bez uvrede.zeljooooo je napisao/la:jojoj jojoj šta ima islam bilo kakve veze sa željom i ko je odabran od nekog nečeg bolan nema ništa samo željo manite se vjere koji vam je moj kako me to nervira.
Covjek je samo zelio istaci, da izvodenje navedene pjesme predstvalja diskriminaciju prema nasim navijacima, sipmatizerima druge vjere, a ne promovisanje iste na koju si ti burno reagovao jer si pogresno protumacio.

(Nemojte me sada pogresno svatiti, pjesma je nastala koliko ja znam nakon rata i od tada se pjevala, ali kako god, mislim da je stvarno trebamo izbaciti iz naseg repertuara pjesama jer predstavlja direktan attack na nase navijace, simpatizere druge vjere.)

OVo sam ti cisto napisao, jer neko ko redovno ovo cita sa strane, moze njegov post svatiti u totalnom drugom kontekstu, od prvobitno zamisljenog. E sada jesi li ti interesno odveo post na drugu stranu sa zeljom da se neka diskusija stvori, iskreno ne znam i ne bih volio da je tako jer je ovo previse osjetljiva tema na ovim prostorima.
-
- Kontakt:
...u iscekivanju komentara tipa: Dzaba raspravljate,dok postoji odluka udruzenja navijaca da se pale... Ili: Pale se i palice se...
Pa sine,ako se ne slazes sa pravilima saveza, eno ti u Ferhadiji zgrade i idi zali se. Ili pisi pismo ili bilo sta. Nemoj po Zelji.
200 000 BRALE MOJ!
Pa sine,ako se ne slazes sa pravilima saveza, eno ti u Ferhadiji zgrade i idi zali se. Ili pisi pismo ili bilo sta. Nemoj po Zelji.
200 000 BRALE MOJ!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da vidim hoce li biti sta od onih clanskih za koje su dijelili letke ?????????
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Blank123, Cwirek, Google [Bot], Merhaba, nedimmmm1337, PeppermintSA i 78 gostiju.