NK Zvijezda Gradačac

FCL
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la FCL » 14 nov 2012, 14:20

joksimovic je napisao/la:Nešto ne spominjete malog Husića beka.?Vidim danas u sportu nema ga ni u sastavu?Da nije opet gdje otišao?
ne uklapa se u taktiku :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 nov 2012, 14:25

hvala Allahu dz.s. i naravno nasim nurdi i fadilu.da akobogda sve ide po planu i da se sve s hajrom uradi.

prenos utakmice na hercegovina live je bio upitan medutim nasi ljudi iz uprave su dogovorili sa tim portalim da budu sponzori i tako da cemo moci gledati utakmicu
dobro kaze kanton sa brane se vidi ko na dlanu :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 14 nov 2012, 14:29

FCL je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Nešto ne spominjete malog Husića beka.?Vidim danas u sportu nema ga ni u sastavu?Da nije opet gdje otišao?
ne uklapa se u taktiku :D
NIJE IGRO JER SU MISLILI DA JE POVRIJEĐEN IL DA GLUMI POVREDU PA GA NA KLUPU STAVE AL SAD ĆE IGRAT VALJDA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 nov 2012, 15:40

brzo stali radovi :? dva kamiona zemlje odvucena valjda od sutra bude pojacanja u mehanizaciji i ljudstvu ;)

znali neko nesto o tome da smo od uefe dobili obecanje da ce nam postaviti nove reflektore kao hediju

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 14 nov 2012, 19:06

astra1922 je napisao/la:brzo stali radovi :? dva kamiona zemlje odvucena valjda od sutra bude pojacanja u mehanizaciji i ljudstvu ;)

znali neko nesto o tome da smo od uefe dobili obecanje da ce nam postaviti nove reflektore kao hediju
Ajd astra podaberi sta za te reflektore pa javi :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 nov 2012, 19:18

ja sam cuo da je to zavrseno da reflektore sigurno dobijamo od uefe.pa vidjecemo.i cujem ako ne pokriju pola krova da ce pokriti nekim najlonima da dole ne prokisnjava

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 nov 2012, 19:43

ako je ikom uefa napravila nesto na stadionu i nama ce

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 nov 2012, 19:49

Tkanton je napisao/la:ako je ikom uefa napravila nesto na stadionu i nama ce
napravila orasju cijeli stadion nemoj tako.ipak zvijezda sve sama radi pa zasto to ne bi bilo izvodljivo

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 nov 2012, 20:07

to je posle rata nesto bilo onaj GO projekat

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 14 nov 2012, 20:39

volim te zvijezdo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 nov 2012, 22:01

kralj_je_mrtav je napisao/la:
mirzard je napisao/la:Međutim, to nije sve. U Gradačcu se pripremaju i za proslavu 90. rođendana povodom kojeg će 1. decembra biti upriličena crveno-bijela noć, kao i prijateljski susret Zvijezde i reprezentacije Prve lige federacije Bosne i Hercegovine.
pa necemo valjda igrat protiv igrača koji igraju u Prvoj ligi FBiH
To je najbolji potez, bar po meni. I mislim da su to vasi ljudii s ciljem napravili, odigrat cete sa prvoligaskom repkom, a mozda Kuntic kojeg kaparise. Nista kod nas nije slucajno, zahebani su ovi vasi pravo
Vjerovatno i jeste razlog sto igramo s igračima iz Prve lige za godisnjicu radi markiranja potencijalnih kandidata za Zvijezdu.Međutim,svi igrači koji vrijede za repreze.Prve lige su većinom igrači nekoga kluba iz Premijer lige koji je na kaljenju kao pozamljen igrač.Tako da se tu nemoze nista ušećarit.Mozda bi bolje bilo odigrati sa reprezentacijom TK.Istina da je suzen izbor za kvalitet ali smo mi ti koji trenutno,ako se moze reći,vladamo kantonom.Po meni bi za godisnjicu trebalo dovesti jedan od jačih klubova iz regiona i time bi nasoj Zvijezdi za rođendan poklonili utakmicu sa atraktivnim protivnikom.Drugo,bio to Partizan,Vojvodina,Dinamo ili Zvezda imali bi pun stadion.Razlog jednostavan.Blizina Hrvatske i Srbije,Posavina multonacionalna i koji god bi tim od nabrojanih dosao stadion bi bio pun.Sigurno bi svi Zvijezdini simpatizeri dosli,bar 5000.Neka dođe najmanje pola od toga zbog ovo nabrojanih ekipa i eto ti zarade od 40.000 KM.Pola nek ode za troskove organizacije opet bi svi na kraju bili zadovoljni i mi i uprava.Kakvi smo mi ako nismo u stanju takav spektakl organizovat.U Gabelu dolazio Dinamo,Gradisku Partizan,Trebinje Zvezda pa prosle godine u Bok splitski Hajduk.....imamo li mi ljude za to,u cast nase Zvijezde ali i nas samih.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 nov 2012, 22:46

trebali smo s nekim madarima igrati ovu utakmicu ali kad se sve pogleda ako nije neki ex yu velikan onda bolje da ne bude ni neka ekipa iz madarske.ova utakmica bi mogla biti zanimljiva.jer ipak bice tu nekih 20 mladih igraca iz prve lige i mozda sta i ubodemo

Nova sezona nova nafaka

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 15 nov 2012, 09:08

astra1922 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ko ce radit stolariju jel opet 3m, a zna li se ko ce krov ja kako znam u gradaccu bi to jedino mogo onaj limplast nevidim ko bi od nasih firmi to mogo uradit
niko od nasih nece raditi konstrukciju nemamo mi takvih inzenjera da proracunaju sve to.limoplast bi mogo samo pokrivati
Mogao bi vam to Herceg mozda odraditi ;) I svaka cast za ove radove,i ako Bod da tu uskoro igrala bar mlada repka ;) I imal negdje slika kako bi stadion trebao izgledati kad se sve zavrsi,imali se kakvi planova da se ona strana od sume cime zatvori da se ne moze gledati iz sume utakmica ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 nov 2012, 09:19

sve je druze u planu.s one strane od sume su vec izlivene stope i bice postavljeni stubovi oko 5m i bice postavljene reklame tako da nece vise moci iz sume da se gleda.vjeruj da mi je to najveca zelja da se vise ne brukamo. :D eto idu radovi i akobogda rok izgradnje je 2014 mislim da ce nasi ambiciozni ljudi uspjeti sve u roku odraditi.onda bi se mlada repka mogla komotno preseliti nama ;)

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 nov 2012, 09:45

Ja mislim da bi toj gospodi dinamu, partizanu ili zvezdi trebalo platit da dodju da igraju sa nama i treba ti sigurno minimalno 50k da dodju a kapacite stadiona nije velik da se to otplati a plus zimsko doba rizikujes kisu ili snijeg i pitanje da napunis stadion i yebo taku godisnjicu bolje za te pare dovest provjerenog igraca

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 nov 2012, 10:46

jucer malo gledao trening s brane :D i kad se uradi pomocni sa umjetnom ekstra ce se vidjeti s brane .a moci ce se i gledati preko ograde osim ako ne dignu kakvu tendu ondje :lol:
kazu ljudi da je bilo aktuelno pitanje o ponovnoj mogucnosti pracenja treninga al nurdo neda.kuntic kazu nema nista protiv

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 15 nov 2012, 11:23

slika

i ko reče da će stati radovi... slika od jutros

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 nov 2012, 12:12

sad i ja bio dole i tamam poso da napisem da radi jedan bager i jedan kamion kad ono dva kamiona :mrgreen: .neznam zasto tako sporo ide eto snijega i kisa.sad vozac bagera izasao sjedi deset minut ceka kamion :? ,al hajdi kontam 70 posto terenna je spremno za fine radove mozda ovi namjerno idu sporo zato sto imaju vremena mozda se cekaju ovi sto rade drenaze i postavljanje trave

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 nov 2012, 12:45

Standardna procedura u bih, prvo dodju 2-3 covjeka nesto caprkaju pomalo onda kad prigusti navale i ostali, dali ce se omladit trava na ovoj zimi :-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 nov 2012, 16:06

zrinjski ponovo bez pobjede na svom stadionu dli mi mozemo ostati neporazeni.mm tesko :)

od sutra se tempo pojacava dolazi jos mehanizacije :P

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.