AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 11 jul 2012, 23:36

Hajmo logikom. Odbijena ponuda za TS u visini od 46 miliona eura. Danas stize ponuda za njega i Ibrahimovica u visini od 65 miliona. Znaci TS vrijedi vise od 46, a koliko onda Ibra (citaj najbolji centarfor danasnjice) vrijedi? Manje od 20 miliona? Smijesno. Mediji koji ovo pisu su i vise nego smijesni. Niko nije lud da proda 2 najvaznija i ujedno najbolja igraca tima u istoj sezoni, u istom prelaznom roku. Zivi bili pa vidjeli da ce obojica ostati.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jul 2012, 00:06

I Pedulla je potvdio da je vrlo moguće da se realizuju ova dva transfera, prema njegovim riječima Thiago Silva se ne protivi prelasku u PSG, dok bi Ibra radije u City, ali ga ne bi trebalo biti problem uvjeriti, dovoljno je u obogatiti njegov bankovni račun.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 12 jul 2012, 00:20

Steta bi bilo za seriju a da ova dvojica gore spominjanih odu, stvarno steta, jer ne postoji alternativa za njih ali eto... Ali garant je to šuplja...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 12 jul 2012, 01:04

Izgleda se u Milanu nasao sin od predsjednika Porta da bi se porazgovaralo o transferu Rolanda u Milan :cry: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 12 jul 2012, 01:17

http://pokit.org/get/?91f9e103d99c6091f ... a33988.jpg

170 miliona za obadvojicu .... i ukoliko ovo ne prihvate u Milanu BUDALE SU !!!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 jul 2012, 01:37

MrHc je napisao/la:http://pokit.org/get/?91f9e103d99c6091f ... a33988.jpg

170 miliona za obadvojicu .... i ukoliko ovo ne prihvate u Milanu BUDALE SU !!!!
KM-ova ? :lol: :lol: :lol: :lol: cuj 170 mil za ovaj dvojac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itvuceno iz konteksta...ne bi me cudilo da je "170 mil za transfer i place (reicmo transfer 70 mil i 100 mill za petogodisnje place)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jul 2012, 01:41

Upravo. Prodajom Milan ne samo da bi zaradio min 70m vec bi na platama za ovu dvojicu ustedio 108m eura. Ali nema od toga nista ;)

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jul 2012, 07:56

Znaci Milan je prihvatio ponudu za T.Silvu i Ibrahimovica ,mada su Galliani i Raiola imali 4 sata dug sastanak i mi neznamo o cemu su oni pricali ,ali kako stoje stvari sve je na Ibrahimovicu ,negdje stoji da je cijena transfera oko 62 a negdje oko 65 miliona eura
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 08:40

slika

8-)
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 08:59

Ponuda je 70 mil ! mogao je još koji milion gore :?

Jedan dio se mora odvojit za Dzeku i Kolarova 8-)
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jul 2012, 09:12

HAPPY BIRTHDAY ANTONIO CASSANO!!!!!!! (30)
slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 09:13

Official : AC Milan, the temptation to be 170 million, now seems to be made

170 million. 62 cash for the two markers of Thiago Silva and Ibrahimovic. 108 saved for the gross salary of Swedish and Thiago. And 'how much is the offer of the Paris Saint-Germain for the two champions. According to La Gazzetta dello Sport, "now seems to be made."
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 11:19

Uprava Milana je "pojela jedno veliko gov'no" dovodjenjem ovog mladog golmana Gabriela, koji ne moze dobit EU putovnicu, tako da ce Milan moci dovesti samo jednog od ovih igraca : Dzeko,Kolarov,Tevez,Dede .
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jul 2012, 11:23

senad_flamin je napisao/la:Uprava Milana je "pojela jedno veliko gov'no" dovodjenjem ovog mladog golmana Gabriela, koji ne moze dobit EU putovnicu, tako da ce Milan moci dovesti samo jednog od ovih igraca : Dzeko,Kolarov,Tevez,Dede .
:lol: jesu se zafrkali znaci samo Dzeko i Astori , i nek pokusaju Armera,Dzeko(24 miliona eura) Astori ( 13 miliona eura) i Armero(10miliona eura) ukupno 47miliona eura i opet ustedimo 15 miliona eura :roll:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jul 2012, 11:24

Tu je uvijek Genoa da pritekne u pomoć :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jul 2012, 11:34

baresi#6 je napisao/la:Tu je uvijek Genoa da pritekne u pomoć :lol:

je li oni kupe igraca pa ga nama pozajme :D
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 11:42

meho-medo je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:Tu je uvijek Genoa da pritekne u pomoć :lol:

je li oni kupe igraca pa ga nama pozajme :D
Ona ide izjava : Nadam se da se neće vratit u Genou ! :D
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 11:47

Zavaglia: 'Milan is behind us, Aquilani will play at Liverpool'

I nije bio nešto :? , više sam očekivao od njega nego od Nocerina, a pokazalo se suprotno .

Nek mu je sretno !
Računica "Rossonera" je jasna, oni žele da naprave kompletan zaokret, spremni su da žrtvuju sezonu, ali da kupe mlađe igrače i počnu novi period istorije.
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jul 2012, 12:24

KOliko je tacna ponuda PSG-a je li 62 ili 65 ili 70 evo ovdje pise da je povecana na 70 miliona eura

PSG povećao ponudu na 70 miliona, čeka se potvrda, tačnije pristanak Zlatana Ibrahimovića. Milan već pikirao zamene za dva najbolja igrača, videćemo gde će Mino Raiola iz Švedske, nazad u Milan, ili Pariz...

Tokom noći su stigle potvrde, Paris Saint-Germain je poslao ponudu za Thiaga Silvu i Ibrahimovića.

U kasu Milana bi trebalo da se slije oko 70 miliona evra, što zajedno sa uštedama od plata Brazilca i Šveđanina imati oko 170 miliona na raspolaganju. Naravno, jedan deo će biti upotrebljen za pojačanja, a veće se naziru neki potezi u prelaznom roku.

Prva stvar će biti zamena u odbrani, najverovatnije će stići Astori iz Cagliarija koji je već bio na pragu Rusije, a ponovo je interesantan Brazilac Dede. Međutim, problem je što Milan može da dovede samo jednog stranca iz zemalja van EU, pa će najverovatnije ta kvota biti popunjena dolaskom nekog od igrača Sitija, bilo Edina Džeka u napadu, bilo Aleksandra Kolarova.

Ako bi stigao Kolarov, onda je sigurno da bi se Milan ustremio na Marija Balotellija kao rešenje u špicu, a pominje se i Carlos Tevez, međutim i on nema pasoš EU.

No, sačekajmo, Zlatan još nije rekao "da". Raiola je u Švedskoj, razgovara sa svojim klijentom, da bi privukao Ibru, Paris Saint-Germain će morati da ponudi više od 12 miliona koliko sada napadač ima u Milanu.

Računica "Rossonera" je jasna, oni žele da naprave kompletan zaokret, spremni su da žrtvuju sezonu, ali da kupe mlađe igrače i počnu novi period istorije.

Danas popodne stvari će biti jasnije, ako Raiola ode u Pariz iz Stokholma, jasno je da odlazi na pregovore. U slučaju da se vrati u Milan, to može da znači da je Ibrahimović odbio ponudu, čime bi kompletan posao otpao. Međutim, mediji spekulišu da će Ibrahimović tražiti više novca od Milana ukoliko ostane, što otvara novi problem...
(İbn Qajjim)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 jul 2012, 12:30

Samo Silva vrijedi 45-50 miliona. Znaci Ibru su procjenili na 20 miliona :mrgreen:

Kao sto neko rece sa tim parama bi odradili sjajan mercato
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.