Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

hz1987
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la hz1987 » 30 apr 2023, 12:18

Tracy3McGrady je napisao/la:
30 apr 2023, 11:48
Partizan sada opasno živi, dvije bez Puntera i to bi Real mogao iskoristiti. Real će lakše nadoknaditi ne igranje Yabuselea nego Partizan Puntera i Lessorta. I onda zadnja u Madridu je sve moguće.
Vrlo izvjesno, i vrlo moguc scenarij da se dodje do 5te utakmice i da Real dodje do finala. Ovo je moment poznat u sportu iz narodne izreke dosao do izvora i nije se napio vode. A jos veca bol moze biti u cinjenici da Real ode do kraja, svjesnosti da je samo 1min mirnoce bilo potrebno za zavrsnicu koja je iscurila iz ruku zbog gluposti.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 30 apr 2023, 14:31

Ovaj Real jedva pobjedjuje i u ACB.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 apr 2023, 14:45

L-Train je napisao/la:
30 apr 2023, 14:31
Dobro ,barem su okrenuli tekmu.Deck,Goss,Llull Dzanan :thumbup:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 apr 2023, 17:54

L-Train je napisao/la:
Losa odbrana prije svega, primaju dosta koseva u zadnje vrijeme. Ofanzivno imaju tu sirinu da uvijek neko iskoci ali ne vrijedi ako ne zategnes u odbrani.

Musa odličan u trećoj četvrtini, mislim da je u tih deset minuta ubacio trinaest poena a uz to je imao jednu ukradenu i dvije asistencije.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 30 apr 2023, 19:10

Dobro je prošao bez sankcija. Previše bi bilo i batine i suspenzija.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 apr 2023, 19:16

Ima li moderatora na ovoj temi,hoćemo li trpiti priču o politici ovdje??

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 maj 2023, 10:04

Tema Musa. Praznik rada, budite dobri da i mi malo odmorimo. Dakle, tema Musa. Ko bude forsirao drugu pricu bice odstranjen s foruma.

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 maj 2023, 10:12

admin je napisao/la:
01 maj 2023, 10:04
Tema Musa. Praznik rada, budite dobri da i mi malo odmorimo. Dakle, tema Musa. Ko bude forsirao drugu pricu bice odstranjen s foruma.
:thumbup:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 01 maj 2023, 14:27

chily-rz je napisao/la:
30 apr 2023, 17:54
L-Train je napisao/la:
Losa odbrana prije svega, primaju dosta koseva u zadnje vrijeme. Ofanzivno imaju tu sirinu da uvijek neko iskoci ali ne vrijedi ako ne zategnes u odbrani.

Musa odličan u trećoj četvrtini, mislim da je u tih deset minuta ubacio trinaest poena a uz to je imao jednu ukradenu i dvije asistencije.
Velik broj igraca, ceste povrede, puno rotacije, nedorastao trener takvom izazovu. Najslabija tacka se najbrze ukaze, to je odbrana, iako im vec pola sezone trica i procenti za 3pts su ispod nivoa za ambicije koje imaju

I misljenja sam da nije ok da Partizan preskace utakmice ABA zavrsnice zbog EL

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 maj 2023, 15:03

hz1987 je napisao/la:
01 maj 2023, 14:27
chily-rz je napisao/la:
30 apr 2023, 17:54
L-Train je napisao/la:

Velik broj igraca, ceste povrede, puno rotacije, nedorastao trener takvom izazovu. Najslabija tacka se najbrze ukaze, to je odbrana, iako im vec pola sezone trica i procenti za 3pts su ispod nivoa za ambicije koje imaju

I misljenja sam da nije ok da Partizan preskace utakmice ABA zavrsnice zbog EL
Ma ABA liga privatna prcija. Fakticki liga srpskih klubova. Vecinom njima i idu u korist
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 01 maj 2023, 20:45

admin je napisao/la:
01 maj 2023, 10:04
Slobodno.
Samo udaraj, jer ja bih to radio na tvom mjestu. Ja bih prvo tebe odstranio sa foruma :lolno:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2023, 14:03

bez obzira na rezultat vecerasnje tekme, nadam se da ce musa odigrati tekmu kakvu je odigrao u regularnoj sezoni u beogradu

u ove dvije tekme je bio los, partizan ga je totalno ugasio, a partizan je veceras bez puntera i lessorta, sto je veliki gubitak za partizan i prilika za real madrid da produzi seriju, jer ako pobjede, partizanu nece biti svejedno u cetvrtoj tekmi, jer ce imati bas veliki pritisak, a ako serija ode nazad u madrid, tesko je za ocekivati da real madrid to moze izgubiti, bez obzira na konobara chusa matea

naravno, partizan ima prednost u vidu trenera i publike, a vjerujem i da ce u njihovim igracima proraditi inat i da ce se bacati na glavu i igrati preagresivno, jer ce morati tako bez puntera i lessorta i ako real madrid ne odgovori na njihovu agresivnost, izgubice tekmu

ova tekma ce biti pravi test za musinu mentalnu snagu, jer ocekujem da ce ga vrijedjati i da ce mu psovati tokom citave tekme, naci ce se u neprijateljskoj atmosferi, ali, ne kaze se uzalud: "na muci se poznaju junaci"

nadam se da nece bjezati od lopte, nego da ce preuzeti odgovornost na sebe, pa makar i lose odigrao

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 maj 2023, 14:21

Ultra teška tekma, kako za Džanana, tako i za Musu.
Što se tiče Džanana, veliki ispit zrelosti za njega. Sigurno je da će opet biti dobro čuvan, jer je on jedna od najboljih napadačkih opcija u Madridu. Agresivan protivnik i salve uvreda sa tribina mogu donijeti ili da ga ugase skroz ili da poludi pa ih zaspe koševima. Ako dobro uđe u meč i opusti ruku, očekujem ovo drugo. Ako počne od starta da kašljuca onda ne treba očekivati ništa bolji učinak nego u prva dva meča.
Što se generalno ove serije tiče, Real je Real, ali bilo bi previše da Partizan prospe dva brejka iz Madrida, bez obzira na izostanke Puntera i Lessorta. Kakvu odbranu Real igra u zadnje vrijeme, ne bih se iznenadio da i večeras stradaju dvocifrenom razlikom. Sjetim se riječi Šarasa pred korona finale u Berlinu protiv Efesa, kada je rekao da ih moraju limitirati do 80 poena ako misle uzeti trofej. Efes je zabio 88 i dobio pet poena razlike. Real također ne može priuštiti sebi da prima preko 80 koševa ako misli dobiti ijednu tekmu, a kamoli vratiti seriju u Madrid, mada kažem, kakva im je odbrana u zadnje vrijeme, to je kriminal nad kriminalom.
Mes Que Un Club

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 02 maj 2023, 14:36

hule_barca je napisao/la:
02 maj 2023, 14:21
Što se tiče Džanana, veliki ispit zrelosti za njega. Sigurno je da će opet biti dobro čuvan, jer je on jedna od najboljih napadačkih opcija u Madridu. Agresivan protivnik i salve uvreda sa tribina mogu donijeti ili da ga ugase skroz ili da poludi pa ih zaspe koševima. Ako dobro uđe u meč i opusti ruku, očekujem ovo drugo. Ako počne od starta da kašljuca onda ne treba očekivati ništa bolji učinak nego u prva dva meča.
Što se generalno ove serije tiče, Real je Real, ali bilo bi previše da Partizan prospe dva brejka iz Madrida, bez obzira na izostanke Puntera i Lessorta. Kakvu odbranu Real igra u zadnje vrijeme, ne bih se iznenadio da i večeras stradaju dvocifrenom razlikom. Sjetim se riječi Šarasa pred korona finale u Berlinu protiv Efesa, kada je rekao da ih moraju limitirati do 80 poena ako misle uzeti trofej. Efes je zabio 88 i dobio pet poena razlike. Real također ne može priuštiti sebi da prima preko 80 koševa ako misli dobiti ijednu tekmu, a kamoli vratiti seriju u Madrid, mada kažem, kakva im je odbrana u zadnje vrijeme, to je kriminal nad kriminalom.
objasnio si nam zasto je teska tekma za dzanana, sada objasni zasto je teska za musu:-)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 maj 2023, 14:41

babino je napisao/la:
02 maj 2023, 14:36
objasnio si nam zasto je teska tekma za dzanana, sada objasni zasto je teska za musu:-)
Tri puta citao da vidim sto je za Musu teska, kad ono nema za njega :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 maj 2023, 14:43

Hahaha, dobar dobar. Mislio sam na Džanana i Madrid. :mrgreen:
Mes Que Un Club

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 02 maj 2023, 14:50

Večeras 30 poena.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 02 maj 2023, 14:58

Mislim da bi chusu moglo biti lakse veceras jer mu fali igraca pa nece morat overthinkat rotacije. :mrgreen:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 02 maj 2023, 15:02

Musa je sa 17-18 godina imao bruku hejtera i medju nasim narodom. Ima i sad.
Vrijedjali su ga i u ABA ligi tako da je na neki nacin i naviknuo na te stvari i prije ce blokada u glavi biti zbog velicine ovih utakmica nego zbog tih uvreda.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 02 maj 2023, 15:05

DamirT je napisao/la:
02 maj 2023, 14:41
babino je napisao/la:
02 maj 2023, 14:36
Tri puta citao da vidim sto je za Musu teska, kad ono nema za njega :rol: :rol:
Kontam sad Musa ima 2 lica kad dobro igra i ne igra, reko sad ce obrazloziti 🤣

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.