Klub navijace ne moze birati ali psihologe moze. Pozdrav.FKSDoGroba je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:40Pozdravi Neleta, kad ce opet na jug?nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:36Tastatura huliganuuu mozess ti to bolje i jace.FKSDoGroba je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:31Portparolko ovo sam maksuz za tebe napisao da dodas u svoju kolekciju. U svakom slucaju ste cetnici, oni nas klali 90tih vi nam navijace nozevima u vrat bodete. Nele Karajlic jedan je od vas![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sta mislis koja mu je omiljena pjesma hordi? Mislim da dobro znas. Pozdrav.nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:43Klub navijace ne moze birati ali psihologe moze. Pozdrav.
Pitari napravili sacekusu penerandi,znali su da ide u admiral, kako naivan potez kolumbijca.. Prica se da nisu imali gradjevinsku opremu kod sebe.nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:43Klub navijace ne moze birati ali psihologe moze. Pozdrav.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ova vjerovatno. Ide uz vas imidz.FKSDoGroba je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:48Sta mislis koja mu je omiljena pjesma hordi? Mislim da dobro znas. Pozdrav.nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:43Klub navijace ne moze birati ali psihologe moze. Pozdrav.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E nije tanastrojeni21 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:53Ova vjerovatno. Ide uz vas imidz.FKSDoGroba je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:48Sta mislis koja mu je omiljena pjesma hordi? Mislim da dobro znas. Pozdrav.nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:43
Klub navijace ne moze birati ali psihologe moze. Pozdrav.
Da li je moguće,da li je istina?!?!
Cuo sam iz par izvora o nemilim dogadjajima jucer.
Da su huligani sa Gubavice ugovorili tucu sa HZ i onda
iz straha pozvali policiju i ofirali ih ili prosto receno
namjestili ih muriji.
Jah bruke od navijača i huligana!
Nezapamćeno u navijačkom svijetu.
namjestili ih muriji.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Mozda poslije Rozmana da dovedete Ljupka Petrovica svakako ste ga pokusali dovesti, a i slaze vam se uz identitet kluba.FKSDoGroba je napisao/la: ↑04 mar 2024, 00:31Portparolko ovo sam maksuz za tebe napisao da dodas u svoju kolekciju. U svakom slucaju ste cetnici, oni nas klali 90tih vi nam navijace nozevima u vrat bodete. Nele Karajlic jedan je od vas![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Jedina istina jucerasnjeg nereda, nadam se da su vam sad nakon utakmice neke stvari jasnije19vendetta87 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:27Mirvic i Rozman su ovo svjesno uradili kako bi imali opravdanje za vecerasnji poraz, te kako bi se prica prebacila na pljuvanje Zeljeznicara, a ne nesposbni strucni stab Torpeda

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
A gdje je "prva banda BiH" danas u okolini svog stadiona dok im najveci rivali setaju palicama?
Da se nisu malo prepali? Da su oni ovako nekome dosli i ponudili se pisali bi knjige i barem 24 videa napravili.
Veliki plus Hz za ulijetanje danas. Nazalost i veliki minus za ostavljanje drugova nakon sto ih je policija napala sa ledja.
Da se nisu malo prepali? Da su oni ovako nekome dosli i ponudili se pisali bi knjige i barem 24 videa napravili.
Veliki plus Hz za ulijetanje danas. Nazalost i veliki minus za ostavljanje drugova nakon sto ih je policija napala sa ledja.
-
- Kontakt:
Mnogo zgrada na grbavici ima, a oni su šetali istom dugo tako da je neko zvao policiju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:43Da nije taj supljak iz plavog tabora sto vam je izdo koreografiju imao i prste u tome da ova akcija jutros bude raspad sistema. Nikog niste nasli, a policija znala gdje ste i sta ste. Samo nagađamZutti je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:34Meraak1921 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:30
Zutti ti mozes samo u usta primit kruti, miran budi Ral lagaaa![]()
Uživaj majstore i pretražite malo po jezgru grupe, šuplje vam je
![]()
(Ne ti konkretno nego horde)
Mnogo je policija i kasnila, ako je istina da su šetali pola sata i više.
Nema šta popišali su ih danas s ovim ulijetanjem još ove parole da su se digle opet bi se međusobno šutali kao 2008.
Vidi @vegete-osvetnika sto je poceo pametovati,filozofirati19vendetta87 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 01:20Jedina istina jucerasnjeg nereda, nadam se da su vam sad nakon utakmice neke stvari jasnije19vendetta87 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 15:27Mirvic i Rozman su ovo svjesno uradili kako bi imali opravdanje za vecerasnji poraz, te kako bi se prica prebacila na pljuvanje Zeljeznicara, a ne nesposbni strucni stab Torpeda![]()
i lekcije dijeliti.Tolko pametan,rodila ga Pesterska majka da
je poceo sam sebe citirati i aplauze davati
-
- Kontakt:
Istina ziva, dogovorili na grbavici i pitari pristali na to.Pitarsam je napisao/la: ↑04 mar 2024, 01:17Da li je moguće,da li je istina?!?!
namjestili ih muriji.
Fk Željezničar.
Pablito sinko,hajde kasno je.Idi spavat.Ustvari ti si BotPablo11 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 01:38Istina ziva, dogovorili na grbavici i pitari pristali na to.Pitarsam je napisao/la: ↑04 mar 2024, 01:17Da li je moguće,da li je istina?!?!
namjestili ih muriji.
Pa si imaginarano virtuelan.
Pokušavam objasniti,ali lijepi generacijski strah od Pitara
je duboko urezan i vene,dna ili šta li vec?!
Pitari kao organizovana navijačka grupa ne postoje od
1987g.
Kako su mitomani mogli ugovarati nešto s nekim sto ne
Egzistira već 30 i kusur godina.Zato ne valja lagiti nego
Hajt ti pajkiti,da narasteš Veliki!
Fk Željezničar.
Cestitam Zeljovcima na postenom trpanju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Manite se belaja da vas nebi Remza sisom isamarala.Penandrinjo strasan igrac ali nema podrsku.
Pitari kad se brukaju oni to vazda rade sa stilom, znači ide sve u paketu, od navijača, preko vodećih struktura kluba do bruke i sramote na terenu.
Prvo se oni građevinci razbježaše za 10 sekundi, Mirvić reklamira svoj brend na Grbavici, a onda ponižavanje na terenu.
Stvar filozofije.
Prvo se oni građevinci razbježaše za 10 sekundi, Mirvić reklamira svoj brend na Grbavici, a onda ponižavanje na terenu.
Stvar filozofije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bjezi tamo matori kenjacVirtu4l je napisao/la: ↑04 mar 2024, 06:36Pitari kad se brukaju oni to vazda rade sa stilom, znači ide sve u paketu, od navijača, preko vodećih struktura kluba do bruke i sramote na terenu.
Stvar filozofije.![]()

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Kako su samo najavljivali zimus da Zeljeznicar nece boda osvojiti u prva tri kola..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.