FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 30 sep 2010, 16:13

@los blancos
problem je što opšte nisi realan....realnost je da je real ispao prosle sezone od lyona kojeg je bayern pregazio u kompletnom duelu a u prvom susretu ga ja čak pobijedio i sa igracem manje...a znamo kolike je muke lyon realu nanio.....spominjes zenit koji je bio prije 3 sezone a real i u tim sezonama poslije se nije pomakao...prosle sezone nije osvojio cak ni jednu titulu...e kad vam se spomenu bayernove domace titule onda spominjete bundesliga losa iako znamo da bundesliga pravi stalne pomake na uefinoj ranglisti i da je prosle sezone od svih liga skupila najvise bodova...po meni je sramota reala i cesto ispadanje u kupu kralja pa tu se vecinom ispada protiv nizerazrednih protivnika...a sad ovo o finku, fink je bio u sastavu koji je 2001 godine osvojio ligu prvaka, nije bio u sastavu u finalu al vrlo cesto je bio bitan faktor u defanzivnom dijelu bayernovog veznog reda
što se tiče ovog dal je grijeh il nije posjetit stranicu bayerna posjetim i ja stranice drugih klubova al nešto ne vidim razlog da tamo provociram i dajem neke smiješne komentare, jer svi koji navijaju za bayern nemaju kome pozavidjet kad je bayern dovoljno veliki gigant.....a ovde cesto dolaze samo oni koji žele da izraze zavist i mrznju prema bayernu...al ak nekom toliko zavide onda vjerovatno i vrijedi
koliko ta zavist ide sjećam se samo po tome kakve su komentare neki ovde davali uoci polufinala bayern-lyon, kad im je pala zadnja nada da ce manchester izbacit bayern onda su polagali nade u lyon i tvrdili kako je ta ekipa veca od bayerna kako je lisandro lopez veliki igrac jer je bio sjajan portugalskoj ligi i slicne nebuloze...na kraju i ti kriticari dobili po usima jer su im stavovi potopljeni sjajnom igrom bayerna, a veliki lisandro se ni vidio nije u te dvije utakmice.....upsss....da vidio se...onaj sjajni pad nakon faula riberyja....i ta sezona prodje a prema bayernu se zavist nastavlja i nove nebuloze se ovde čitaju...al ipak je zabavno gledat kako ljudi sebe ubjedjuju da je bayern slab i mali klub :D :D :D :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 30 sep 2010, 19:20

Van Gaalu 30 miliona eura za pojačanja

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 30 sep 2010, 21:02

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 40470.html
Ovo bi moglo biti dobro pojačanje,momak ima 18 godina a ima brzinu i driblig a Bogami i sut dobar jos je izjavio da bi volio igrati za bajern,radi se o igracu Basela kojeg ste mogli vidjeti u utakmici protiv Bayerna,Xerdan Shaqiri :D :D :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2010, 21:46

amel10071988 je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 40470.html
Ovo bi moglo biti dobro pojačanje,momak ima 18 godina a ima brzinu i driblig a Bogami i sut dobar jos je izjavio da bi volio igrati za bajern,radi se o igracu Basela kojeg ste mogli vidjeti u utakmici protiv Bayerna,Xerdan Shaqiri :D :D :D
Onaj sto je Pranjica pravio budalom. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 sep 2010, 21:49

Omerbavarac je napisao/la:
amel10071988 je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 40470.html
Onaj sto je Pranjica pravio budalom. :roll:
Pranjic je sam sebe napravio budalom, i to odavno :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 sep 2010, 22:18

Eh da je nama sav problem ili ti glavni u Pranjiću, ja bih pjevao sevdalinku. Znam da se mora na nekome istresti. :mrgreen:
Effe jarane, ne trudi se svakom objašnjavati neke stvari, vjeruj mi da ne zaslužuju nečiju pažnju a kamoli odgovor. Samo pusti vodu. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 30 sep 2010, 22:56

geronimo je napisao/la:Eh da je nama sav problem ili ti glavni u Pranjiću, ja bih pjevao sevdalinku. Znam da se mora na nekome istresti. :mrgreen:
Effe jarane, ne trudi se svakom objašnjavati neke stvari, vjeruj mi da ne zaslužuju nečiju pažnju a kamoli odgovor. Samo pusti vodu. ;)
vama je problem u cjeloj ekipi :D :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 30 sep 2010, 23:05

amell je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Eh da je nama sav problem ili ti glavni u Pranjiću, ja bih pjevao sevdalinku. Znam da se mora na nekome istresti. :mrgreen:
Amelle parnim danima u sedmici pijes crvene tablete, a ne plave.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 30 sep 2010, 23:07

HuX je napisao/la:
amell je napisao/la:
Amelle parnim danima u sedmici pijes crvene tablete, a ne plave.
Svaka ti čast,nek si mu malo objasnio :D iako je moj imenjak stvarno nema ukusa kada je u pitanju izbor kluba za koji ce navijati :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 okt 2010, 10:44

pojacanja su neophodna :oops:
dakle, "CCCbC" cet´r "S" sto bi znacilo "Camo Calihovic Cyebani bayern Cpasava 8-) 8-)
HuX je napisao/la:Amelle parnim danima u sedmici pijes crvene tablete, a ne plave.
:lol: :lol: :lol:
kad se ne srusih sa tolice :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 okt 2010, 12:10

ma i ne trudim se uvijek, jer ima provokatora za koje znas da to iz zafrkancije malo....al ovi sto mi se nešto uozbilje onda njima moram malo lekciju održat, a da se covjek stalno s njima raspravlja samo bi trebao sjedit za tastaturom i njima pisat :D :D :D :D :D neg kad mi je ono čejf da im par redova napišem onda se zahuktam:))) :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 01 okt 2010, 14:25

hajmo malo prognozirati mec sa bvb,, ev ja mislim da necemo dobiti gol na toj utakmici te da ce mo pobjediti sa 1 ili 2 gola
VOLIM BAYERN

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 01 okt 2010, 14:31

Bit ce tesko , neka samo Klare posjeti temu Manchestera i nebi trebalo biti problema :mrgreen: :mrgreen: . nego mislim da cemo im jedan dati oko 90 minute :)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 okt 2010, 14:47

e vozdra raja nije me bilo dugo imal sta novo evo čujem bajern zainteresovan za malog šaćirija iz basela ,asli cola i ramosa kolko ima istine u tome neam pojma .najviše bih volio da dovedemo na zimu coentra kolko košta da košta mali je genije.a to je igrač bša kakav nam je neophodan. :P

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 okt 2010, 16:12

Nakon 2 sedmice udjem na temu da vidim koju pametnu, kad ono opet ovi Realovci iz osnovne svoje znanje prosipaju :)
Dajte mi rezime ove teme u proteklih 14 dana, je li bilo svadja, incidenata ili neceg sto bih trebao znati, a ne znam :P

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 01 okt 2010, 17:12

isakovich je napisao/la:hajmo malo prognozirati mec sa bvb,, ev ja mislim da necemo dobiti gol na toj utakmici te da ce mo pobjediti sa 1 ili 2 gola
ja se samo bojim da ne se ponovi hostrija u zadnjih nekoliko kola,kad prvi primimo gol i onda juri rezultat cijelu utakmicu :(

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 okt 2010, 17:16

Za Bayern bi bilo dobro da prodaju Pranjića, dovedu Srnu i Lahma prebace na lijevog beka.
...što je više lome to je volim jače...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 okt 2010, 17:19

jacky09 je napisao/la:Za Bayern bi bilo dobro da prodaju Pranjića, dovedu Srnu i Lahma prebace na lijevog beka.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zašto dovoditi nekog da igra desnog beka, a Lahma prebacivati na poziciju koju NE ŽELI igrati. Uostalom, kada se već mora mijenjati Pranjić(a mora), onda će isti biti zamijenjen lijevim bekom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 okt 2010, 17:44

Monolog je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Za Bayern bi bilo dobro da prodaju Pranjića, dovedu Srnu i Lahma prebace na lijevog beka.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zašto dovoditi nekog da igra desnog beka, a Lahma prebacivati na poziciju koju NE ŽELI igrati. Uostalom, kada se već mora mijenjati Pranjić(a mora), onda će isti biti zamijenjen lijevim bekom.
Čitam forume Bayerna, pa ima jako puno članova koji žele takav razvoj situacije. Inače mi to nebi palo na pamet, ne pratim Bayern previše.

Pranjić se ne mora mjenjati jer nije standardan. A k tome, ako igra to je zadnji vezni (rezerva), i jako rijetko lijevo krilo. Beka igra samo baš kada mora. ;)
...što je više lome to je volim jače...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 okt 2010, 15:05

Bayo pokazao interes za dovođenje N'Zogbie (Wigan) i Mirande (Sao Paulo). :?

http://www.tribalfootball.com/wigan-win ... ch-1153761

http://www.sportinglife.com/football/ne ... 25502.html
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []