FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako bog da doci ce i dan utakmice. Nisam od onih koji imaju velika ocekivanja... sto se mene tice nerijesen rezultat ili neki manji poraz je ok. Samo da se vidi koliko se momci bore i vole crno-crveni dres...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma nek' necu gledati Hairliju na forumu, odmah mi je srce na mjestu..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
cena je napisao/la:Srce_Tebi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40314.htm
Mislim da je odluka odlican stimulans za igrace,a naravno i za Horde,jer nije prvenstvo ni pocelo a vec odluka kontra Sarajeva pa ocekujem tekmu sa puno naboja i trke i naravno kao i uvjek laganu pobjedu Sarajeva!!
Nidje veze momci uvijek kao vi zrtve dosta je te price, okrenite se oko sebe i vidjet cete da Savez i ostale "zigu" ako vam to smeta moj potpis vam je pomoc...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma nek' necu gledati Hairliju na forumu, odmah mi je srce na mjestu..![]()
Na tvoju zalost gledaces gos.Blekica na tv-u svaki dan ,jer je ocito cova zanimljiv svim tv i mediskim kucama!

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne gledam tv. Pozzcena je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma nek' necu gledati Hairliju na forumu, odmah mi je srce na mjestu..![]()
Na tvoju zalost gledaces gos.Blekica na tv-u svaki dan ,jer je ocito cova zanimljiv svim tv i mediskim kucama!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nema veze ispostovacu oodluku,ovo sam morao napisati jer se ticalo meneRobovlasnik je napisao/la:Sto se tice opklade halalolsum vidim koliko volis Sarajevo i nebi da ispastas toliko,ipak sam ja bio malo vise upuceniji od tebe i to je toHairlija je napisao/la:RAzocaran sam ovakvom odlukom,kao sto sam i obecao necu pisati narednih sedam dana tako da me nema do ponedjeljka![]()
Steta bi bila da izgube jednog ovakog clana na forumu na 7-icu![]()
![]()
dovoljna mi je satisfakcija sto onoga nece biti 10 dana xD xD on se nekako kur..io
![]()
![]()
![]()
![]()
i neki nazivaju odluku smijesnom a zaboravili su izvorne razloge odgadjanje utakmice ( koncert op.a ) al je glupo sto nas trener hoce na seminar .... a siguran sam da je obrnuta situacija da Mirza ide isto bi pricali al et , nek vam bude![]()
See U on 11.08![]()
![]()
![]()
Sto se tice Baje Zvijerke neces mene gledati sedam dana,ali cu se vratiti nakon toga jaci i bolji..

Znam da ti je Blekicu mislima pa tako evo ti jedna za kraj
Braco znam da cu istinskim nedostajati ali izdrzite sedam dana

Samo za nasu ljubav najvecu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Haj ovo čak i može proći, al da se mjenja domaćinstvo to mi je totalno bezveze bilo ! Hairlija taman da se malo smiriš i jesi se vala ovih dana ispiso
.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Haj ovo čak i može proći, al da se mjenja domaćinstvo to mi je totalno bezveze bilo ! Hairlija taman da se malo smiriš i jesi se vala ovih dana ispiso.
Sto to majketi ,pa covjek je donosio informacije o nasem klubu prije nekih nasi clanova uprave!!Da nije njega bilo mnoge stvari nebi znao dok sutra Avaz nebi procitao.Tako da mislim da je Hairlija bez veze sto se ne oglasava,jer je ovo bila zajebancija i niko to nebi ispostovao da se ne oglasava 7 dana.
Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......
cena je napisao/la:Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- nikad_izvini
- Kontakt:
Još da ste došli u Fojnicu bilo bi lijepotax je napisao/la:cena je napisao/la:Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Nije da se hvalim ,ali navijam za SARAJEVO
a jos lakse bjezat preko visokognikad_izvini je napisao/la:Još da ste došli u Fojnicu bilo bi lijepotax je napisao/la:cena je napisao/la:Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......Lakše je čeku praviti na osmicama a fol se ne ide organizovano

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ti sve znas,jesi ti jedan od ovih pistoljasa i cakijasa.nikad_izvini je napisao/la:Još da ste došli u Fojnicu bilo bi lijepotax je napisao/la:cena je napisao/la:Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......Lakše je čeku praviti na osmicama a fol se ne ide organizovano
Mentalita manijakS

Zadnja izmjena: -A-, dana/u 26 jul 2010, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
ma stari je to cakijas, sta ti je. zna on sve
- sarajlija89
- Kontakt:
Znaci tekma sa celikom je 11.8....na prvi dan ramazana
sto ce mozda smanjit posjetu jbg....al eto sta ces....da hocemo slaviju dici u lukavici bilo bi 15 000 na kosevu protiv celika
i ovako ocekujem 10-tak..al kad bi salviju dobili u lukavici..onda tri kuci zaredom srusili bi sve rekorde
SARAJEVO SAMPION

SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ja sam ocekiva 12 hiljada da se igralo 4.8...posto je tekma 11.8 varirat ce izmedju 8 i 10 hiljada,zavisi od rezultata sa slavijom 

- sarajlija89
- Kontakt:
ma kad bi slaviju uzeli u naredne tri domace tekme mi bi imali preko 30 000 ljudi
........
aBd slaviju da uzmemo i onda ce sve da gori
SARAJEVO SAMPION

aBd slaviju da uzmemo i onda ce sve da gori

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Buraz kakva slavija pa ona ce sa ovim igracima sto ima,ove godine ispasti iz lige sve su haman,sto valja prodali nikoga skoro doveli..Ja ocekujem da ih gore pregazimo sa jednom peticom

gdje igra slavija domace utakmice??......... ja sam nesto nacuo da bi mogla biti grbavica
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Evander, Haksss, kogmagie46, perodeformero, Vanja8 i 61 gost.