Hahahahahahahah Hahahahaha e svasta!!rigotina je napisao/la:

Hahahahahahahah Hahahahaha e svasta!!rigotina je napisao/la:
Objektivno Heller te je ubio prvo kad si kreno prozivat navijace kacit slike momka bez majice , aonda usljedi slika vaseg gostovanja pa sta je ono jeli moguce da onog onako mozete pustiti u bus ? .pa onda onaj voditelj sto poziva navijace manjeg mostarskog kluba da podrze udruzenje i klubrigotina je napisao/la:Bilo bi steta propustiti kolektivno cipelarenje slobodinih navijaca sad kad im slijedi put ka dolje
rigotina je napisao/la:
Jel ovo Muha u plavu lokomotivu skociofukara1919 je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Onaj je napravio belaj s herojem **** ga on, moro sam post procitat par puta da budem siguran da je to on.
Vulture nije bio los forumas, šala zeza bio I mislim da je sam skonto da je pojeo balegu s onim.
Admin je dobro uvidio sitku da budalama treba jedna ovakva tema. Pusti vodu da go.vna odo niz vodu I zavrse na ovoj temi.
Takvi smo kad nas krene neki nece ni da citaju, ko bajagi muka Im![]()
Nego **** to moram ici s ove teme, necu ban sad ce vopla ljecepro.
http://lolhehehe.com/wp-content/uploads ... D53FQZ.gif
Sad ce Joker90 i Doe Tz.
Rigi stipendisto ona ti je bila dobra treba priznati.
Suljo20002 je napisao/la:Et sad bi nesto rekao a necu da dobijem ban ...
MuhamedTM je napisao/la:Jarane vec sam Im napiso da se djaba trude , navalili da ga saugaju I tacka doe je bio uporan toliko da je javno pisao vadi ga Muhamede, dok je joker tad bio zauzet špijunirajuci Edisa Mulalica u kladionici (navodno s trebom, grdna rano) .
Cim se vratio javio svojim da je vidio sablju u kladionici dok je on bio s trebom hahah, tad dolazi na temu I salje tople pozdrave I zeli da ga sauga ( maskirani derpe kofole s trebom u kladionici) I onda fino Im ja napisem.
Sta je ovo fukara-pitar hoce da ga popuse Manijaku, culi da je kod nas sve golemo pa navalili.
Ja sam reko hvala sto zelite da ga saugate, ali nisam od tog posla buraz I alajhmanet dok vam fatwu nisam spuco.
rigotina je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.