Moderator/ica: GracanicaAA
Ma garantujem drug nisu zvali vamo da vide jbg koji je rez imaju moj broj nisu me nazvali a imaju i jos jedan broj iz Gra.Mirzoni89 je napisao/la:Na sportsportu 0:0 do 90min u Gracanici, majko moja, koga oni zaebavaju, ako vec rade livescore, neka to odrade kako treba
Ne bitno whats app, viber, svejedno, svaki stadion treba da bude pokriven wifijem, ili da se porukom azurira rezultat svaki 5-10min, ili prilikom promjene istog, Bihac je pratio rezultat preko livescorea sportsporta, i svi su vidjeli rezultat 90min 0:0, i mislili da je to to...Mokroguz je napisao/la:Trebaju nabaviti whatsapp.
Ma ok je to probat ću ja sta pokrenuti sa novinarima SS da se vidi sta oko toga da bude bolje to.Mirzoni89 je napisao/la:Ne bitno whats app, viber, svejedno, svaki stadion treba da bude pokriven wifijem, ili da se porukom azurira rezultat svaki 5-10min, ili prilikom promjene istog, Bihac je pratio rezultat preko livescorea sportsporta, i svi su vidjeli rezultat 90min 0:0, i mislili da je to to...Mokroguz je napisao/la:Trebaju nabaviti whatsapp.
Kakvi god da su dobri su kako novinarske strane tako i sa prijateljske.Scholl je napisao/la:Iskreno novinari ovog portala nisu ni n od novinara.
Zašto ti onda nisi izvještavao iz Gračanice?GracanicaAA je napisao/la:Kakvi god da su dobri su kako novinarske strane tako i sa prijateljske.Scholl je napisao/la:Iskreno novinari ovog portala nisu ni n od novinara.
Nego pišite ko ce javljati rezultate? A hoćete da pratite livescore prijenos da im mogu reci.
Broj i iz kojeg mjesta...
Pa nisu ga zvaliRafael30 je napisao/la:Zašto ti onda nisi izvještavao iz Gračanice?GracanicaAA je napisao/la:Kakvi god da su dobri su kako novinarske strane tako i sa prijateljske.Scholl je napisao/la:Iskreno novinari ovog portala nisu ni n od novinara.
Nego pišite ko ce javljati rezultate? A hoćete da pratite livescore prijenos da im mogu reci.
Zoom088 je napisao/la:Prvo je kolo pa će biti teško prognozirati. Ali evo, da pokušam:
NK Bratstvo -NK Jedinstvo X
U susjednoj Gračanici je bilo prometno tokom prelaznog roka, mnogo je igrača dolazilo i odlazilo, a moje subjektivno mišljenje je da ekipu nema ko posložiti. Pojedinačno su to dobri igrači, ali fali dirigent što jest' - jest'. S druge strane, solidna ekipa Jedinstva ima pravog virtouza na klupi, tako da su snage u cjelini nekako izjednačene. Blaga prednost Gračanlijama zbog domaćeg terena, ali X mi ovdje nekako najviše "miriše".
NK Goražde - NK Zvijezda 2
Nije se Goražde još konsolidovalo kako treba. Povlačenje i čvrsta odbrana bi im mogli donijeti bod jer Zvijezda je u napadu najtanja. Ipak, mislim da će Fejina brigada odnijeti puni plijen iz Goražda.
NK Sloga - HNK Branitelj 1
Mislim da će Branitelj u ovoj sezoni igrati na to da ne gubi bodove na domaćem terenu. Sloga je novajlija u ligi, po imenima (a i rezultatima kontrolnih utakmica) nisu nimalo naivna ekipa.
HNK Orašje - NK Podgrmeč 1
Zicer kola. Orašje se opasno pojačalo, čak se priča da će biti jedan od kandidata za sami vrh tabele. Podgrmeč u igračkom deficitu, tek su prije par dana krenuli s pripremama.
FK Budućnost - FK Rudar 1
U zeleno-crnom derbiju prednost dajem komšijama iz Banovića. Zadržali su okosnicu ekipe, imaju dosta iskusnih igrača koji na terenu podržavaju ove nešto mlađe i na terenu to lijepo izgleda. Rudar u nezavidnoj situaciji. Još uvijek su u knock-downu zbog onoga što je napravila Mladost, te je moral u Kaknju što se Rudara tiče znatno opao u svim segmentima (lično sam se uvjerio u to u razgovorima s nekoliko igrača i sportskih radnika iz Kaknja).
NK GOŠK - FK Radnički 2
Navijački!! Nedavno su ove ekipe baš u Gabeli igrale prvenstvenu utakmicu koju je domaćin s minimalnih 1-0 rješio u svoju korist. Bila je to predzadnja utakmica u sezoni, nakon koje je GOŠK privremeno zasjeo na prvo mjesto s dobrim šansama da osvoji titulu prvaka. Jednostavno, tada su MORALI pobijediti. Ekipe su u prelaznom roku doživjele mnogo promjena što se igračkog kadra, a i samog stručnog štaba tiče. Sada GOŠK-u ne trebaju bodovi za prvaka i nadam se da se u poluvremenu neće dešavati ono čemu sam svjedočio tokom zadnje utakmice, te da ćemo odigrati jednu fer utakmicu u kojoj će bolji pobijediti.
HNK Čapljina - NK Bosna V. 1
Čapljina će kao i Branitelj u ovoj sezoni spašavanje prvoligaškog statusa tražiti isključivo u pobjedama na domaćem terenu, tako da novajlijama / povratnicima u Prvu ligu, tj. Bosni dajem minimalne šanse u ovom susretu. Ne isključujem iznenađenje jer Čapljina i nije baš ekipa za velike domete.
NK Novi Travnik - NK Mettaleghe X
Ne vjerujem da će N. Travnik u premijernom nastupu dozvoliti da bude poražen, ali ekipu iz Jajca igrački ne mogu savladati. Vuče na nerješeno.
Pa nisu me zvali čitaj malo gore jer imamo 2-ica iz Gra. Koji dajemo rez...Rafael30 je napisao/la:Zašto ti onda nisi izvještavao iz Gračanice?GracanicaAA je napisao/la:Kakvi god da su dobri su kako novinarske strane tako i sa prijateljske.Scholl je napisao/la:Iskreno novinari ovog portala nisu ni n od novinara.
4/8 Prelose.theboss_RD07 je napisao/la:NK Bratstvo -NK Jedinstvo 1
NK Gorazde - NK Zvijezda x2
NK Sloga - HNK Branitelj 1
HNK Orasje - NKPodgrmec 1
FK Buducnost - FKRudar x
NK GOSK - FK Radnicki 1
HNK Capljina - NK Bosna V. 1
NK Novi Travnik - Mettaleghe 2
Lose skroz
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 5 gostiju.