FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Čuuj prevazišao je Bundesligu ajde šuti ne idi nosom u **** što je onda Ribery dolazio uopšte ili jedan Toni nije ni bilo razloga oni su daleko od nje ali su ipak došli !
cuj to nebi ga pustili da ode u bayern da nebi pojacali konkurenta xD
vidi se da nepratis bundesligu xD sta bayern radi posljednji 10 godina nego kupuje top igrace iz bundeslige kao sto su elber,effenberg,pizzaro,lucio,ze roberto,ballack i ostali a ima ih jbg dosta
mada mislim da bayern nece dati za diega 40m,sto werder trazi
vidi se da nepratis bundesligu xD sta bayern radi posljednji 10 godina nego kupuje top igrace iz bundeslige kao sto su elber,effenberg,pizzaro,lucio,ze roberto,ballack i ostali a ima ih jbg dosta
mada mislim da bayern nece dati za diega 40m,sto werder trazi
Hej Tulka ja mislim da je ovaj malo šenti-menti pa to bayern uradi sa svakim igračem iz bundeslige što je god valjajlo kad tad u bayenu zavrshi svi ga direktno pojačavaju 

- bistrikboy
- Kontakt:
jedini lub u bundesligi gdje onaj diego moze napredovat je bayern,ako bude gdje isao unutar njemacke onda samo u bayern....
sinoc rutinska pobjeda bayerna u gostima kod steaue,klose-a i dalje nece gol **** mater ne pamtim kad ga je zabio iz igre(protiv getafea),sad dolazi bremen u subotu sa pobjedom lagano na prvo mjesto i da tamo ostanu do kraja
sinoc rutinska pobjeda bayerna u gostima kod steaue,klose-a i dalje nece gol **** mater ne pamtim kad ga je zabio iz igre(protiv getafea),sad dolazi bremen u subotu sa pobjedom lagano na prvo mjesto i da tamo ostanu do kraja

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E kura* na prvo to misliš da če Hamburg izgubiti?
- bistrikboy
- Kontakt:
gostuju VFL Wolfsburgu mislim da ce biti puno golova te da HSV nece uzeti,okboys_ama je napisao/la:E kura* na prvo to misliš da če Hamburg izgubiti?

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Haha "Velikom" jaka provala haha da naravno da če izgubiti a šta bi drugo osim što če im Neves ugurati bar par komada
- bistrikboy
- Kontakt:
tema nije precjenjena ekipa HSV-a,vec najveci njemacki i jedan od najvecih europskih klubova FC BAYERN MUNCHEN
a za VFL mnogo je veci nego sto se cini

a za VFL mnogo je veci nego sto se cini

Sinoc pobjeda, mada je u drugom poluvremenu Steaua bila opasna, imali nekoliko dobrih sansi... Al' vazna je pobjeda i prva 3 boda za samopouzdanje 

E ba ljudi Wolfsburg nije za baciti, likovi samo trebaju da se malo uigraju... i bit će prejaki... bit će težak posao Hamburgu... mislim da ih neće dobit... al et... neće jer ja nisam vidio lošije napadače od onog Guererra i Olića... preloši su... jedino da taj Neves ili Petrić sta urade?? uostalom naš Džeko igra za Vukove, prema tome za njih navijamo
a za Bayern... eto krenulo nas i to bez Ribery-a... možete zamislit tek sa njim?
ima LOM da bude!

- bistrikboy
- Kontakt:
ja sam to i napisao al me ovaj lik proglasi eto budalom **** ga nevesdavud87 je napisao/la:E ba ljudi Wolfsburg nije za baciti, likovi samo trebaju da se malo uigraju... i bit će prejaki... bit će težak posao Hamburgu... mislim da ih neće dobit... al et... neće jer ja nisam vidio lošije napadače od onog Guererra i Olića... preloši su... jedino da taj Neves ili Petrić sta urade?? uostalom naš Džeko igra za Vukove, prema tome za njih navijamoa za Bayern... eto krenulo nas i to bez Ribery-a... možete zamislit tek sa njim?
ima LOM da bude!

Zaboravio si Misimoviča u WOlfima ta on im je glavni sve izvodi od penala kornera do slobodnoga sa pola terena upravu si dragi su mi nečemo ih zanemarivati 

Bogami ako je ko gledo pregled puno realnije bi bilo da je dobila Steaua
pa ne mozes na osnovu pregleda suditi iako je steua bila nesto bolja u 2.poluvremenuboys_ama je napisao/la:Bogami ako je ko gledo pregled puno realnije bi bilo da je dobila Steaua
vazno je da se tri boda pisu
, a lyon i fiorentina ce se dosta namuciti da bi dobili rumune u gostima, nisu oni tako bezazleni

- bistrikboy
- Kontakt:
Steaua nije bila ni blizu pobjedi u srijedu imali su 1 pravu sansu,bayern 4 ako je to uopste bitno,a znamo da nije na kraju rutinska pobjeda i prvi korak ka 1/8 finala CL
Sutra derbi na Allianz Areni protiv werdera,u timu nece biti od ranije povrijedenih Altintopa te Ribery-a dok je upitan nastup Klose-a koji je zadobio povredu clanka u srijedu,moguci sastav:
-----------------------RENSING-----------------------------
--------LUCIO--------DEMICHELIS----------V.BUYTEN---
LELL------------------V.BOMMEL--------------LAHM-----
--------SCHWEINSTEIGER-----------ZE ROBERTO--------
------------TONI------------------POLDI-------------------

Sutra derbi na Allianz Areni protiv werdera,u timu nece biti od ranije povrijedenih Altintopa te Ribery-a dok je upitan nastup Klose-a koji je zadobio povredu clanka u srijedu,moguci sastav:
- alan_kardec
- Kontakt:
Pričaj ti šta hoćeš,ali svak ko je gledao tekmu vidjeo je dvije stative Steaue i još nekoliko šansi.Ukratko Bajerna su u Bukureštu što se kaže "vile pronosale".Kakva rutinska pobjeda čovječe,ti si možda u srijedu gledao snimak utakmice sa Kelnom.bistrikboy je napisao/la:Steaua nije bila ni blizu pobjedi u srijedu imali su 1 pravu sansu,bayern 4 ako je to uopste bitno,a znamo da nije na kraju rutinska pobjeda i prvi korak ka 1/8 finala CL![]()

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
bitna su tri boda s ovog gostovanja,a remi u Lyonu nam ide na ruku,,sreca prati hrabre i najbolje,,mala ispravka Billal Ribery ce da bude na klupi protiv Werdera i najvjerovatnije i zaigrati,,Poldy zabija 100%.VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Hajd sutra da cjepnemo i tog Werdera
Pizzaro protiv bivšeg kluba 

E Ribery ti ga ne zaigro danas u pravu si alane Steaua je realno gledajući bila bolja što jest jest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.