Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

bosanac723
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la bosanac723 » 05 avg 2009, 23:00

Cujte ljudi, eva pronasa' sam zamjenu za berberovica, Mario Bozic! 8-) Danas je decki igrao od prve minute za Slovan Bratislava protiv Olympiakos. Jel' dobra idea il je dobra idea? :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 avg 2009, 23:18

Neko spomenu da ce se Armenci zabunkerisat na svom stadionu!:D,nema sanse,igrace jako otvoreno i to ce nama ici u jednu ruku u prilog,a u drugu ne,jer nam je zadnja linija preslaba,i lako ce podleci pritisku njihovih brzih igraca,i jako je bitno nametnuti svoj tempo i sto vise drzati loptu u sredini terena,uz par lucidnih dodavanja ka Dzeki i Ibisevicu rezultat nece izostati,predvidjam 2 razlike!
Sto se tice Turske,jaki su izuzetno,pogotovo kad gonjaju rezultat,imaju pobjednicki mentalitet,i nikada se ne predaju.Imaju strahovit vezni red,igraju sa 4 igraca u vezi i svi su ofanzivni osim Aurelija,i naravno tu su jos Nihat koji igra poluspica,i naravno Semih(susjedi ga posebno dobro znaju),tako da ce to biti izuzetno teska utakmica,predvidjam puno golova ,otvorenu utakmicu,punu preokreta,i nadam se da cemo slaviti.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 06 avg 2009, 10:06

Daj pustite vise te price u zadnjoj liniji kako smo slabi, nismo slabi, imamo odlicnog Spahica, Nadarevica, Jahica, Pandzu, Mirvica ..., hocete li mozda Ferdinanda, Terya, Lucio ..., dajte ljudi pustite te price o slaboj odbrani.
Ko nam je to natrpao golova u zadnje vrijeme osim Slovenije, a znamo ko nam je tada igrao u odbrani.
Normalno da bi nam valjao jos koji igrac u odbrani ali tako nam treba i u veznom redu a moze se reci i napadu, Ibisevic i Dzeko su tu odlicni, Muslimovic ttreci napadac ali je sklon povredama, eto sad je tu i Sadovic pa ce mo vidjeti kakav je, ali bi nam trebao napadac.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 avg 2009, 10:11

amir je napisao/la:Daj pustite vise te price u zadnjoj liniji kako smo slabi, nismo slabi, imamo odlicnog Spahica, Nadarevica, Jahica, Pandzu, Mirvica ..., hocete li mozda Ferdinanda, Terya, Lucio ..., dajte ljudi pustite te price o slaboj odbrani.
Ko nam je to natrpao golova u zadnje vrijeme osim Slovenije, a znamo ko nam je tada igrao u odbrani.
Normalno da bi nam valjao jos koji igrac u odbrani ali tako nam treba i u veznom redu a moze se reci i napadu, Ibisevic i Dzeko su tu odlicni, Muslimovic ttreci napadac ali je sklon povredama, eto sad je tu i Sadovic pa ce mo vidjeti kakav je, ali bi nam trebao napadac.

Pa bolji je Zec od Sadovica 100%,ma ovo je samo da se uzme sta love...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 06 avg 2009, 10:20

BIHfan je napisao/la:
amir je napisao/la:Daj pustite vise te price u zadnjoj liniji kako smo slabi, nismo slabi, imamo odlicnog Spahica, Nadarevica, Jahica, Pandzu, Mirvica ..., hocete li mozda Ferdinanda, Terya, Lucio ..., dajte ljudi pustite te price o slaboj odbrani.

Pa bolji je Zec od Sadovica 100%,ma ovo je samo da se uzme sta love...
Kazu da je naknadno pozvan i Zec ali nisam siguran 100 %, sigurno je Zec odlican igrac i treba biti tu ali da igra svoju poziciju a ne desnog beka kao sto je igrao
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 06 avg 2009, 10:32

na jedan bok jahića na drugi ibricica!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 avg 2009, 10:38

deni_m1312 je napisao/la:na jedan bok jahića na drugi ibricica!
a stoperi misimovic i dzeko :)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 avg 2009, 10:40

dino-92 je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:na jedan bok jahića na drugi ibricica!
a stoperi misimovic i dzeko :)
a golman Supcic... :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 avg 2009, 15:58

Samo se vi keslajte...hihihihi :evil: Bas je smijesno.
Thomas Schaaf je takodje budala jer je napadaca preskolovao na beka.
Protiv Belgije je pokazao da bi mogao biti odlican na toj poziciji.
On bi, uz dobrog trenera, postao jedan od boljih bekova u Evropi.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2009, 16:32

Hitzfeld je isto tako budala jer je tamo neke 2000. godine bivšeg napadača HSV-a stavio na bok, a ovaj je narednih nekoliko godina bio najbolji bočni na svijetu, uz R. Carlosa i Cafua.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 avg 2009, 16:38

Jest,a sta kazete na stvarnu budalu Baku i prekomandovanje najboljeg strelca BL u libera :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 avg 2009, 16:44

harishp je napisao/la:Jest,a sta kazete na stvarnu budalu Baku i prekomandovanje najboljeg strelca BL u libera :lol:
e to je bio vrhunac,ali je upalilo tada i nikada vise.....stariji ljubitelji nogometa mozda ce se sjetiti kada je zlatko dupovac cuza dosao u fk sarajevo kao spic a muzur ga stavio na beka,i onda posudjen borcu iz BL i odigrao polusezonu i zabio 13 golova... :D :D :D ...ibricic moze pravo da igra na beku,sasvim solidno jer je tehnicar,ali je malo sporiji :D :D :D ....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 avg 2009, 17:03

Mi se nesmijemo usuditi da eksperimentisemo, jer nista nije sugurno, moze nas taj eksperiment kostati puno toga. Neznam sta je sa Mensurom Mudjzom sto igra za Freibug, mislim da on nema sanse da igra za Hrvatsku repku, jer na desnoj strani imaju dva kvalitetna igraca, on je po mom misljenju bolji i od Berberovica, samo je pitanje zeli li on igrati.

Moj sastav za Armeniju bi izgledao ovako

-------------------------------Keno------------------------------
---------------Pandza------Nadarevic-----Spahic-------------
Mujdza----------------------------------------------------Jahic
--------------Muratovic--------------------Rahimic------------
------------Ibricic-----------------------------Salihovic---------
-------------------------------Dzeko-----------------------------

Moguca je i varijanta da igraju u napadu Dzeko i Ibisevic, a da Ibricic ide na klupu, so bi ja najvise volio, ali nevjerujem da ce Ciro rizikovati, ali mozda me iznenadi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 06 avg 2009, 17:08

a stoperi misimovic i dzeko :)[/quote]

a golman Supcic... :lol: :lol:[/quote]

ko je igro lijevog beka u belgiji: IBRICIC-njegova dosad najbolja partija u reprezentaciji
ko je igro lijevog beka protiv belgijanac u zenici: JAHIC-odradio standardno dobro,pa kad je mogao igrat lijevog beka,sto ne bi mogo i desnog.....nista ne izmisljam,Ćiro ih je tu stavljo ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 avg 2009, 17:22

amerosm je napisao/la:Mi se nesmijemo usuditi da eksperimentisemo, jer nista nije sugurno, moze nas taj eksperiment kostati puno toga. Neznam sta je sa Mensurom Mudjzom sto igra za Freibug, mislim da on nema sanse da igra za Hrvatsku repku, jer na desnoj strani imaju dva kvalitetna igraca, on je po mom misljenju bolji i od Berberovica, samo je pitanje zeli li on igrati.

Moj sastav za Armeniju bi izgledao ovako

-------------------------------Keno------------------------------
---------------Pandza------Nadarevic-----Spahic-------------
Mujdza----------------------------------------------------Jahic
--------------Muratovic--------------------Rahimic------------
------------Ibricic-----------------------------Salihovic---------
-------------------------------Dzeko-----------------------------

Moguca je i varijanta da igraju u napadu Dzeko i Ibisevic, a da Ibricic ide na klupu, so bi ja najvise volio, ali nevjerujem da ce Ciro rizikovati, ali mozda me iznenadi.
Vrlo jednostavno ako se Mujdza dokaze u Freiburgu zaigrace i za Hrvatsku a ako ne.Koji ce mi onda klinac i u nasoj repci. :roll: Uostalom tip je igrao u zagrebu vise nego prosijecnom klubu u prosijecnoj ligi i da je previse bolji od Berbe vala nije.
Da nebi bila prica pa ovaj se vodi sad u Freiburgu jest i Berbase vodio u Bajeru Leverkusen pa znamo sta bi.
Sto se tice Ibricica nedolaskom Misimovica ni teoretske sanse nema da ovaj starta sa klupe.Ne samo kod Cire nego kod i jednog normalnog selektora.
p.s Ciro ce da igra sa dva spica 100% I jos ako Bajramovic bude fit njegova startna pozicija je zabetonirana.Ciro mu stvarno vijeruje jer ovaj ima srce ko Kozara veliko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 avg 2009, 20:28

harishp je napisao/la:Jest,a sta kazete na stvarnu budalu Baku i prekomandovanje najboljeg strelca BL u libera :lol:
Rekao si sam: Stvarna dalabu :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 avg 2009, 23:17

Miske ce nam dosta faliti protiv Armenije! On je mozak veznog redu i jedan od najboljih nasih igraca u reprezentaciji. Misimovic je taj koji organizuje napade (asistencije) i koji izvodi sve prekide, kornere i penale. Kod god ga bude zamjenjivao u Yerevanu (Stilic, Pjanic ili neko drugi) mora da dadne 100% od sebe kako bi se doslo do pozitivnog rezultata odnosno do pobjede.

Ako bog da : Armenia 1-3 BIH, BIH 2-1 Turska

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 avg 2009, 23:30

A iskreno da vam kazem, ako nemozemo na korektan nacin pobjediti najslabiju ekipu u nasoj grupi (koju smo poderali 4-1 u Zenici) onda nemamo sta da radimo na SP. Mada ja ipak mislim da Armenci mogu biti sretni ako izgube samo 1-0 ili 2-0. To bi bilo veliki uspjeh za njih! Nemisjemo ni jedne sekunde pomisliti da bi se ta utakmica u Yerevanu mogla zavrsiti nerijeseno ili, ne daj boze, da bi smo mogli izgubiti tu utakmicu. Idemo po 3 boda ali oprezno!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 avg 2009, 13:00

Ma ne bojim se ja poraza koliko se bojim iksa. A nas ti "iksevi" baš hoće kad nam najviše trebaju pobjede :/

Hajd daj Bože da bude pobjeda i to ubjedljiva al kako se utakmica bliži sve me nešto veći strah hvata.

IloveBiH
Kontakt:

Post Postao/la IloveBiH » 07 avg 2009, 13:39

Jel mi neko moze napisat cijene karti za tekmu protiv Turske, cijene za sve tribine ???
[IMG]http://i28.tinypic.com/2rcuamg.jpg[/IMG]

Bosna ima jednu manu, najljepsa je na Balkanu !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.