UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Uzimamo ovo veceras siguran sam. 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Naravno, sasvim je razumljivo da se osloni na igrace koji su tu zadnjih godinu + dana, koji su pokazali jedno veliko nista i koji su BiH doveli do toga da nisi vise siguran ni u pobjedu protiv Litvanije.hurem je napisao/la: ↑04 jun 2022, 15:51Jeste smijesni. Nije njima Petev rekao "hajmo vas 5 mrš na tribinu", nego je lijepo s njima popričao.
Iako bih lično volio Bilbiju i u prvih 11, sasvim je razumljiva odluka da ga ostavi na tribina i da se osloni na igrače koji su tu zadnjih godinu+ dana.
Dedica bih volio bar na klupi ali očito da je dao prednost Gazibegovicu koji je duže tu.
Igraju se 4 utakmice i bit će prilike za većinu. Bezveze se drami oko sitnica kao i uvijek.
Susic očekivano na tribinama s obzirom da nije ni za klub bio u rosteru zadnjih 5,6 ili koliko vec utakmica.
Duljevic i Barisic takodjer očekivano.
...
Eh jos da sačekamo prvih 11...meni je svejedno ko god da bude igrao u veznom od Pjanica, Prcica, Hadziahmetovica, Krunica, Besica.
...
Volio bih da krene s Danilovicem u inat nekima.![]()

Jesi ozbiljan?
Po prvi put: ne daj Boze
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 04 jun 2022, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 15:38bitno da nije banjalucki joshua kimmich u vidu vladana danilovica iz ultrajake druge portugalske na tribinama

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 04 jun 2022, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto nema V. Kovacevica na spisku?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Veceras Danilovic 0:1 za nas
Hotic umjesto Krunica a njega povucu umjesto Prcica i mislim da bi to bolje bilo,ovo sa Krunicem na krilu se nikako dobrim nije pokazalo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hvala q ako je ovo postava pa nema štozine sanicanina, eldara civica i slicnih fudbalskih prevara, nasa najjaca postava trenutno
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Joj Mileram starter lagani, čovjeku dođe reprezentacija ko kardio, kad već ne igra da se istrči.
To vjerovatno nesto u dogovoru s Vicom i Tutom. Dobro su to odradili s pozivanjem Kenana Kaparica.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Startna postava:
3 igraca iz
3 igraca iz
2 igraca iz
1 iz
,
i
.
I dodje onda neki padobranac ili ti ga znalac i kaze kako BiH nema barem solidnu repku/pocetni sastav, nemamo igrace, ovo ono za x rezultat. Sta ce Petev jadni nema materijal itd itd. Pokrite se.
3 igraca iz
3 igraca iz
2 igraca iz
1 iz
I dodje onda neki padobranac ili ti ga znalac i kaze kako BiH nema barem solidnu repku/pocetni sastav, nemamo igrace, ovo ono za x rezultat. Sta ce Petev jadni nema materijal itd itd. Pokrite se.
@igrajlopte 🐦
I opet improvizacija. Ne kontam ovog lika nikako. Ako je 451, stevanovicevu poziciju iole i mogu skontat ali koji ce mu qrac krunic na krilu.
naprijed rejal
Tako se pravi alibi za trenere

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Cuj Sanicanin na klupi, zavrsio je Petev svoju pricu.
Gledaj bota kako brani selektora. 

Ma smijesno brate… da ne kazem neku drugu rijec.
@igrajlopte 🐦
Ne sumnjam u povratak dobrih rezultata povratkom na BHT1 frekvencije.
Povedi nas Velide.
Povedi nas Velide.
- ASD
- Kontakt:
Odbrana i vezni kao da ih je Pukki sastavljao. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.