Nidal Čelik

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DamirT
Kontakt:

Re: Nidal Čelik

Post Postao/la DamirT » 02 feb 2025, 15:00

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 feb 2025, 14:59
DamirT je napisao/la:
02 feb 2025, 14:47
Pa prizivao se i raspali Kovacevic radi dobrih sezona u prosjek poljskoj ligi. Eno vidimo ga sada, ne moze da primirise golu Sportinga. Sto bi se reklo, svako svog konja hvali...
Cuj Kovacevic je raspao hehe mozda ode u Spaniju koliko je raspao.
Jasta, otici ce radi sjedenja na klupi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 02 feb 2025, 15:01

DamirT je napisao/la:
Pa prizivao se i raspali Kovacevic radi dobrih sezona u prosjek poljskoj ligi. Eno vidimo ga sada, ne moze da primirise golu Sportinga. Sto bi se reklo, svako svog konja hvali...
Pa Kovačević je bio standardan na golu do povrede.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 15:03

19vendetta87 je napisao/la:
02 feb 2025, 14:58
02 feb 2025, 14:52
baboedindzeko09 je napisao/la:
02 feb 2025, 14:28

Odlično fudbalsko znanje :salut:
Mislio sam da igra beka,ne pratim repku ni te lige nit me zanimaju. Pratim HNL,sprsku ligu,nasu i lige petice kad nadjem vremena,al HNL,sprsku ligu i nasu redovno.
Ne prati reprezentaciju, ali prati srpsku ligu redovno.
Cetnik pravi, sto bi rekli pojedini pitari :mrgreen:
Naravno da pratim,zato nisam pisao da je Mudrazija kloc kao sto ste vi pisali,lik najbolji vezni u HNL pored Baturine,ubica,brutalan igrac. Sto se tice teme o cetnicima,svoje sam davno rekao i dokazao. Repku ne pratim niti cu je pratiti,trebate da podrzite Vicu jos vise,cetnika koji je prije dolaska pisao da se po.sere na BIH i da nece titulu jer BIH nije njihova drzava,dok ste vi njegov jedini saveznik zvanicni sa Colpom toliko o tome.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 15:04

DamirT je napisao/la:
02 feb 2025, 15:00
02 feb 2025, 14:59
DamirT je napisao/la:
Cuj Kovacevic je raspao hehe mozda ode u Spaniju koliko je raspao.
Jasta, otici ce radi sjedenja na klupi.
Ajde vazi,Kova je kloc,nemam namjeru uopste da polemisem oko toga.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 02 feb 2025, 15:09

Alminjo99 je napisao/la:
02 feb 2025, 15:01
DamirT je napisao/la:
Pa Kovačević je bio standardan na golu do povrede.
Standardno naše, da se nisam povrijedio bio bih fudbaler :D

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 02 feb 2025, 15:11

NoDi80 je napisao/la:
02 feb 2025, 13:46
meecko je napisao/la:
02 feb 2025, 11:14
Ova mržnja prema Klubu/ovima nije normalna, volio bih da iz Slobode igrači idu direktno u Bayern, Real ali nije tako. Sretno N.Čeliku u karijeri, sada je do njega i njegove radne etike. Lakše će se dalje prodati da li u Španjolsku, Englesku ili drugo, e to zavisi od rada i sreće u životu.
Htjeli mi priznati ili ne uspjeh je iz ove Šaban-lige otići u ozbiljnu ligu, ne interesuju me priče kao plaćeno Barbarezu i Spahiću. Ti ako nisi igrač neće te niko kupiti. Dokaz su ovi polufabrikati koje guraju da igraju po ovoj ligi, odu u Grčku,Rumunji isl za 2 mjeseca idu kući nazad. Ne mogu ni u Crnoj Gori ostati godinu dana.
Ovo je uspijeh i Sarajeva, njihov rad se polako prepoznaje i ljudi već godinama prodaju igrače, koji se polako dokazuju u tim ligama. Na konstataciju da su to Turska,Rusija i sl što ostali klubovi iz naše lige ne prave takve transfere ?

Bezveze ti prica
To koliko ko proda, nema veze s proizvodnjom
Prodali ste vi flopove za velike pare, dok neko napravi bolje i marke ne uzme
Evo ti Vasilj iz Zrinjskog u Budnesligi, a marke nisu uzeli na njemu
Kulenovic iz Sloge, Memic iz Radnika…
Vi samo prodajete, a to ne znaci da samo vi pravite
Celiku sve najbolje naravno, vidjet cemo sta ce biti s njim
Prijatelju čemu tolika žuč, ja navijam za Slobodu, ne navijam za Sarajevo. Željo je isto kao Sarajevo počeo prodavati igrače u Tursku i to su bili "extra" transferi, sada pljujete po pitarima.
Problem je što pojedinci nisu iskoristili priliku, da se Huseinović iskazao u Werderu, koliko bi igrača iz naše lige otišlo dalje.
Transfer Čelika vidim kao priliku za ostale klubove u BH PL, ako se dokaže u Francuskoj, skauti će više gledati drugim očima ovu kupus-ligu. Zrinjski koliko koristi ima od "vazalskog" odnosa sa klubovima iz Hrvatske, toliku ima štetu jer igrači idu maltene džabe (Sučić isl.)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 15:22

meecko je napisao/la:
02 feb 2025, 15:11
NoDi80 je napisao/la:
meecko je napisao/la:
02 feb 2025, 11:14
Ova mržnja prema Klubu/ovima nije normalna, volio bih da iz Slobode igrači idu direktno u Bayern, Real ali nije tako. Sretno N.Čeliku u karijeri, sada je do njega i njegove radne etike. Lakše će se dalje prodati da li u Španjolsku, Englesku ili drugo, e to zavisi od rada i sreće u životu.
Htjeli mi priznati ili ne uspjeh je iz ove Šaban-lige otići u ozbiljnu ligu, ne interesuju me priče kao plaćeno Barbarezu i Spahiću. Ti ako nisi igrač neće te niko kupiti. Dokaz su ovi polufabrikati koje guraju da igraju po ovoj ligi, odu u Grčku,Rumunji isl za 2 mjeseca idu kući nazad. Ne mogu ni u Crnoj Gori ostati godinu dana.
Ovo je uspijeh i Sarajeva, njihov rad se polako prepoznaje i ljudi već godinama prodaju igrače, koji se polako dokazuju u tim ligama. Na konstataciju da su to Turska,Rusija i sl što ostali klubovi iz naše lige ne prave takve transfere ?

Bezveze ti prica
Prijatelju čemu tolika žuč, ja navijam za Slobodu, ne navijam za Sarajevo. Željo je isto kao Sarajevo počeo prodavati igrače u Tursku i to su bili "extra" transferi, sada pljujete po pitarima.
Problem je što pojedinci nisu iskoristili priliku, da se Huseinović iskazao u Werderu, koliko bi igrača iz naše lige otišlo dalje.
Transfer Čelika vidim kao priliku za ostale klubove u BH PL, ako se dokaže u Francuskoj, skauti će više gledati drugim očima ovu kupus-ligu. Zrinjski koliko koristi ima od "vazalskog" odnosa sa klubovima iz Hrvatske, toliku ima štetu jer igrači idu maltene džabe (Sučić isl.)
Ma vazan ti je i kvalitet lige,kad dodje skaut da gleda igraca sta moze vidjeti? Igras sa Borcem i svirne ti 37 beskontaktnih faulova,faulovi izazvani pogledom,skaut hoce da vidi kavu duel igru ima igrac,reakcije itd medjutim to je nemoguce vidjet kod nas. Nece neki klubovi uzet velike prare iz nase lige i ako se Celik pokaze,igraci imaju slabe ugovore,to menageri znaju i zato oh odvedu za sicu.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 02 feb 2025, 16:26

02 feb 2025, 00:36
Zglavkar je napisao/la:
01 feb 2025, 17:40
Jaka im je konkurencija na štoperskoj poziciji i neće se sigurno s 18 godina naigrati u prvoj ekipi, ali ako mu naljeto srede dobru posudbu i iskoristi priliku, svašta je moguće. Nema razloga za negativu, naravno da se može vući po Lens B ili presjediti posudbu na klupi i propasti, ali to važi za svakog igrača od 18 godina.
Koja konkurencija? Igrali su sa 3 stopera,dva niza i jedan veci koji je otisao i ostao im je jedan od 32,znaci nemaju rezervnog stopera,zato su posudili ovog iz Citija 195,znaci imace dva u rezervi stopera ovog iskusnog i Celika.
U momentu pisanja je Kevin Danso bio u timu, u međuvremenu je ozvaničen angažman u Tottenhamu.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 02 feb 2025, 16:39

NoDi80 je napisao/la:
Podrska Celicnom da zaigrs sto prije za prvi tim Lensa
NoDi80 je napisao/la:
01 feb 2025, 11:54
Ako je teren mjerilo i Celik kosta 2 miliona, onda Topic kosta 6 miliona, a Sukilovic 4
Medjutim znamo da ni da teren nije mjerilo vec veze i konekcije su nesto sto niko nema osim vas
NoDi80 je napisao/la:
24 jan 2025, 17:23

Evo Celika ubacise preko reda i njemu to sve ok, a Celik nista bolji od Sukilovica nije
Tako i u mladim repkama imaju uvijek prednost ispred drugih
NoDi80 je napisao/la:
19 dec 2024, 16:07
Celik milion :bow:
Ono sto se nodija tice, prodajte ga za 10 miliona
Medjutim smijesno Omic toliko ne vrijedi koji ga prvu Austrijsku ligu sa WAC koji 4 na tabeli

Najveci si debil na forumu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 16:44

Zglavkar je napisao/la:
02 feb 2025, 16:26
02 feb 2025, 00:36
Zglavkar je napisao/la:
01 feb 2025, 17:40
Jaka im je konkurencija na štoperskoj poziciji i neće se sigurno s 18 godina naigrati u prvoj ekipi, ali ako mu naljeto srede dobru posudbu i iskoristi priliku, svašta je moguće. Nema razloga za negativu, naravno da se može vući po Lens B ili presjediti posudbu na klupi i propasti, ali to važi za svakog igrača od 18 godina.
Koja konkurencija? Igrali su sa 3 stopera,dva niza i jedan veci koji je otisao i ostao im je jedan od 32,znaci nemaju rezervnog stopera,zato su posudili ovog iz Citija 195,znaci imace dva u rezervi stopera ovog iskusnog i Celika.
U momentu pisanja je Kevin Danso bio u timu, u međuvremenu je ozvaničen angažman u Tottenhamu.
To sam i napisao jer se znalo da odlazi.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 feb 2025, 17:18

Najvažnije je da nije u mrtvoj turskoj ligi završio, ovako i postoji dobra šansa da bude nešto od njega.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 02 feb 2025, 17:29

02 feb 2025, 15:22
meecko je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Bezveze ti prica
Ma vazan ti je i kvalitet lige,kad dodje skaut da gleda igraca sta moze vidjeti? Igras sa Borcem i svirne ti 37 beskontaktnih faulova,faulovi izazvani pogledom,skaut hoce da vidi kavu duel igru ima igrac,reakcije itd medjutim to je nemoguce vidjet kod nas. Nece neki klubovi uzet velike prare iz nase lige i ako se Celik pokaze,igraci imaju slabe ugovore,to menageri znaju i zato oh odvedu za sicu.
Kvalitet lige se malo podigao, još uvijek se šteli liga, sada u savezu vedri glavonja iz Banja Luke, nekada je vedro lik iz Sarajeva, tada ste vi imali "figuru više na ploči". Napredak postoji igraju se evropski mečevi, jest više sreće nego pameti ali opet ima tu nekih bljeskova. Rumunjska i Bugarska su kao i mi, javno i tajno se mulja, ali skauti obilaze sve lige i gledaju da vide nekoga. Zato sam i rekao da ako se pokaže Čelik u Francuskoj, lakše će Sarajevo prodavati igrače u Evropu, ne samo Turska i kapak. Priča E.Baljića je takva da su gledali Jeremya a kupili Baljića.... Zato sam i rekao da se time otvara ostalim klubovima da prodaju igrače. Dolazak ozbiljnih skauta, ne ovih ovdašnjih kokošara, čast izuzecima, omogućava da se drugi mladi igrači primjere i prate. Samo se mora ozbiljno raditi, Sarajevo je trenutno na dobrom putu, ranije je Željezničar pravio dobre transfere, prije njih Sloboda ali se nije radilo kako treba, pa se ima trenutna situacija.
Sloboda do groba

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 17:34

meecko je napisao/la:
02 feb 2025, 17:29
meecko je napisao/la:

Kvalitet lige se malo podigao, još uvijek se šteli liga, sada u savezu vedri glavonja iz Banja Luke, nekada je vedro lik iz Sarajeva, tada ste vi imali "figuru više na ploči". Napredak postoji igraju se evropski mečevi, jest više sreće nego pameti ali opet ima tu nekih bljeskova. Rumunjska i Bugarska su kao i mi, javno i tajno se mulja, ali skauti obilaze sve lige i gledaju da vide nekoga. Zato sam i rekao da ako se pokaže Čelik u Francuskoj, lakše će Sarajevo prodavati igrače u Evropu, ne samo Turska i kapak. Priča E.Baljića je takva da su gledali Jeremya a kupili Baljića.... Zato sam i rekao da se time otvara ostalim klubovima da prodaju igrače. Dolazak ozbiljnih skauta, ne ovih ovdašnjih kokošara, čast izuzecima, omogućava da se drugi mladi igrači primjere i prate. Samo se mora ozbiljno raditi, Sarajevo je trenutno na dobrom putu, ranije je Željezničar pravio dobre transfere, prije njih Sloboda ali se nije radilo kako treba, pa se ima trenutna situacija.
Nikad mi nismo imali covjeka koji ce nas otvoreno gurati niti je ikada bilo ovakvo sudjenje od nastanka lige to odgovorno tvrdim,najgore sudjenje u historiji fudbala. Prvo svirne im vecinu tekmi odma penal,protiv Zrinjskog kad je Zrinjski bio sampion,omjer faulova 7-37,zute ljudi tesko dobijaju a crvene nikad. Najmanje ubjedljivo imaju u ligi zutih i faulova,statistika je cudo,price imao je neko nekog u savezu kao sto vi imate Azmira u savezu.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 02 feb 2025, 17:40

02 feb 2025, 17:34
meecko je napisao/la:

Nikad mi nismo imali covjeka koji ce nas otvoreno gurati niti je ikada bilo ovakvo sudjenje od nastanka lige to odgovorno tvrdim,najgore sudjenje u historiji fudbala. Prvo svirne im vecinu tekmi odma penal,protiv Zrinjskog kad je Zrinjski bio sampion,omjer faulova 7-37,zute ljudi tesko dobijaju a crvene nikad. Najmanje ubjedljivo imaju u ligi zutih i faulova,statistika je cudo,price imao je neko nekog u savezu kao sto vi imate Azmira u savezu.
Imali ste ali od skora nemate, dugo pratim ovaj jad od lige, bilo je perioda, ako hoće igrač u reprezentaciju onda je "morao" doći u Želju ili Sarajevo. Mada Granov i nasljednici su to radili u rukavicama. Azmir je ,da budemo iskreni, radio više protiv Slobode u posljednjih par godina, sada nam ni on ne može pomoći u kojim belajima smo... Da ne dužim sretno Čeliku u novom klubu, nadam se još sličnih transfera iz naše zemlje
Sloboda do groba

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 17:54

meecko je napisao/la:
02 feb 2025, 17:40
02 feb 2025, 17:34
meecko je napisao/la:

Imali ste ali od skora nemate, dugo pratim ovaj jad od lige, bilo je perioda, ako hoće igrač u reprezentaciju onda je "morao" doći u Želju ili Sarajevo. Mada Granov i nasljednici su to radili u rukavicama. Azmir je ,da budemo iskreni, radio više protiv Slobode u posljednjih par godina, sada nam ni on ne može pomoći u kojim belajima smo... Da ne dužim sretno Čeliku u novom klubu, nadam se još sličnih transfera iz naše zemlje
Inace mi nismo samo prodavali u Tursku vec i u Belgiju,Grcku(Cimi,Mihojevic u Paok) Belgiju,Francusku,Njemacku itd

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 feb 2025, 19:32

NoDi80 je napisao/la:
09 nov 2024, 23:51
Cestitam na pozivu, lijepo za ligu
Medjutim smijesno je sto je bolji trenutno i Mahmic od Celika, a za Mahmica i Sukilovica nema mjesta ni u u21 reprezentaciji
Muftic ne moze
Zolotic ne moze
Pitarski lobi nam je i sjebao repku
Kad nam Ziljkic igra protiv Slovacke, a na klupi bio u Saraje, nemam sta vise pricati
Serbecic igro 90 min, a Zolotic 12 :rol:
Jel istina da je Lens htio Mahmica i Sukilovica, ali im bili preskupi pa uzeli kiksera Nidala ?

P.S. Husaru, pobjegulju iz Crne Gore i bipolarca nodija agdom zaljevaju da dodju sebi !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 feb 2025, 19:35

19vendetta87 je napisao/la:
10 nov 2024, 10:18
Bravo Nido, zasluzen poziv :bih:
Komentari navijaca Sarajeva na igre Celika prije 4 dana:
Ovo sto ovaj Celik radi nije vise nesreca nego samo neznanje. Momak do sad skrivio 3 ili vise penala.
**** ga vise Celik i njegove gluposti, bas nema sekunde mozga u glavi.
Jbg kad se govorilo da Čelik i nije to sto očekujemo od njega nema ko me nije napao.

Nego u omladinskim bio razvijen pa oskako
Celik svaku nabio,gdje ima cist pas on je ziher nabije, bukvalnk prelos,
Čelik je tehnički na nivou igrača iz kantonalnih liga, da li je moguće da ne može pasa tačnog 5 metara čovjeku ispred sebe dati, baš ništa osim fizikalija nema
Nismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno.
svi štoperi osim Jovića su tarabe teške, nije ni Soldo ništa bolji od Čelika, nerealno koliko su spori i tromi.
Pjenis li vegeta ???
Pozz te Nido iz Lensa :bih:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 feb 2025, 19:40

Mogli je napisao/la:
01 feb 2025, 01:24
Lens je doveo ovog Uzbekistanca sto je presao sad u City 40m iz bjeloruske lige. Rekao bih da imaju solidne skaute. :yawn:

Kakvi skauti, zna baboedindzeko bolje :opaopa:

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 02 feb 2025, 19:41

NazorUso je napisao/la:
02 feb 2025, 19:32
NoDi80 je napisao/la:
09 nov 2024, 23:51
Cestitam na pozivu, lijepo za ligu
Medjutim smijesno je sto je bolji trenutno i Mahmic od Celika, a za Mahmica i Sukilovica nema mjesta ni u u21 reprezentaciji
Muftic ne moze
Zolotic ne moze
Pitarski lobi nam je i sjebao repku
Kad nam Ziljkic igra protiv Slovacke, a na klupi bio u Saraje, nemam sta vise pricati
Serbecic igro 90 min, a Zolotic 12 :rol:
Jel istina da je Lens htio Mahmica i Sukilovica, ali im bili preskupi pa uzeli kiksera Nidala ?

P.S. Husaru, pobjegulju iz Crne Gore i bipolarca nodija agdom zaljevaju da dodju sebi !
:urnebes:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 feb 2025, 19:58

kempes je napisao/la:
02 feb 2025, 16:39
NoDi80 je napisao/la:
Podrska Celicnom da zaigrs sto prije za prvi tim Lensa
NoDi80 je napisao/la:
01 feb 2025, 11:54
Ako je teren mjerilo i Celik kosta 2 miliona, onda Topic kosta 6 miliona, a Sukilovic 4
Medjutim znamo da ni da teren nije mjerilo vec veze i konekcije su nesto sto niko nema osim vas
NoDi80 je napisao/la:
24 jan 2025, 17:23

Evo Celika ubacise preko reda i njemu to sve ok, a Celik nista bolji od Sukilovica nije
Tako i u mladim repkama imaju uvijek prednost ispred drugih
NoDi80 je napisao/la:
19 dec 2024, 16:07
Celik milion :bow:
Ono sto se nodija tice, prodajte ga za 10 miliona
Medjutim smijesno Omic toliko ne vrijedi koji ga prvu Austrijsku ligu sa WAC koji 4 na tabeli

Najveci si debil na forumu
Tad je pisao Jurica Spindl.
Sad pise Mate Taraba.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], klasik i 10 gostiju.