NIDAL ČELIK
Datum i mjesto rođenja: 17. juli 2006. godine, Sarajevo
Pozicija: stoper
Klub: FK Sarajevo
U sezoni 2024/25 u svim takmičenjima upisao je 14 nastupa, te upisao jednu asistenciju.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa zvao je i Muharemovica.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:41Yebem ti sve kockarsko pokerasko, zoves momka koji svaku utakmicu skirvi gol, napravi penal ili dobije crveni, a ne zoves Muharemovica koji je u zivotnoj formi.
Yebali te Mujakic i Celik usta zvalava
Ne doprinosiš ovoj temi.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:41Yebem ti sve kockarsko pokerasko, zoves momka koji svaku utakmicu skirvi gol, napravi penal ili dobije crveni.
Nisam vidio na prvu. Opet ne mijenja cinjenicu da ovaj antitalenat ne zasluzuje pozivDamirT je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:42Pa zvao je i Muharemovica.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:41Yebem ti sve kockarsko pokerasko, zoves momka koji svaku utakmicu skirvi gol, napravi penal ili dobije crveni, a ne zoves Muharemovica koji je u zivotnoj formi.
To se slazem. Momak je daleko od A selekcije, ali mi u ovom silnom odsustvu ne pada neko na pamet koga bi pozvao. Jedino Zoli, mada je ocito da ga ovaj ne mirise nesto pretjerano.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:43Nisam vidio na prvu. Opet ne mijenja cinjenicu da ovaj antitalenat zasluzuje pozivDamirT je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:42Pa zvao je i Muharemovica.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:41Yebem ti sve kockarsko pokerasko, zoves momka koji svaku utakmicu skirvi gol, napravi penal ili dobije crveni, a ne zoves Muharemovica koji je u zivotnoj formi.
Pa dobro nije bas svaku u zadnjih 5 imamo 4 bez primljenog gola19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:41Yebem ti sve kockarsko pokerasko, zoves momka koji svaku utakmicu skirvi gol, napravi penal ili dobije crveni.
I to je moguce. Sto se tice njega samog, ne bi me zacudilo da zavrsi kao Djokanovic, a sjetimo se da je i on bio projekat kluba. U svakom slucaju mu sretno, aBd da nas sve demantuje.Virtu4l je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:07Već odavno je jasno da je ovaj dečko klasični menadžerski projekat koji će se gurati pod svaku cijenu. To što je u FK Sarajevo dobio kapitensku traku je na kraju otklonilo sve sumnje.
Ne postoji niti jedan, ali bukvalno niti jedan razlog da dobije poziv u A selekciju. Da je on u nekoj formi pa onda ok, ali greške koje je taj dečko pravio što u domaćem prvenstvu, što u nastupima za U21 reprezentaciju se graniče sa retardacijom. Još mu je jedan crveni karton oprošten, ja mislim protiv Radnika na početku sezone. Nije to sad da je jednom pogriješio pa hajde, nema veze, momak je tempirana bomba.
Da on igra na nivou recio Guliašvilija, Lulića ili Đorđevića, onda ok, ali Čelik je trenutno jedan od najlošijih odbrambenih igrača naše lige.
Neko je ovdje uletio ozbiljnu lovu.
Decko ima ime i prezime za ozbiljnu karijeru,podrzavam poziv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.