Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Kad ce izaci panini album 
- Goalgetter
- Kontakt:
Eto sad se može napravit novi topic samo za utakmicu prvu protiv Kanade. 
Pogledaj s kim se krizamo, vrlo moguce da ce u knockout fazi tekma biti u Houstonu ili Dallasu. Ako se to desi, zena i djeca ce mi biti u Bosni, kuca na raspolaganju, znaci imas smijestaj, prevoz sve. Tako da polako s kartama ako si vec horan da ides.jestamaji je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:18evo i raspored je aktualiziran
https://digitalhub.fifa.com/asset/4b5d4 ... nglish.pdf
Vasilj, Zlomislić, HadžikićArtVandelay je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:02Koga biste vi poveli na svijetsko prvenstvo? Navedite 26 igrača.
Dedić, Memić, Kolašinac, Burnić, Katić, Muharemović,Čelik, Hadžikadunić, Barišić, Karić
Tahirović, Bašić, Šunjić, Hadžiahmetović, Hajradinović, Gigović
Džeko, Demirović, Tabaković, Alajbegović, Bajraktarević
24, ova dva su mi nebitna jer znam da su neki koji nemaju kvalitet
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
31maj ili 1jun jedna prijateljska na kosevu
i onda u americi jos jedna prijateljska
trebamo jednu protiv neke azijske/americke zemlje i jedna europska zemlja
i onda u americi jos jedna prijateljska
trebamo jednu protiv neke azijske/americke zemlje i jedna europska zemlja
-
DjaniTarik
- Kontakt:
GIBRA je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:25Vasilj, Zlomislić, HadžikićArtVandelay je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:02Koga biste vi poveli na svijetsko prvenstvo? Navedite 26 igrača.
Dedić, Memić, Kolašinac, Burnić, Katić, Muharemović,Čelik, Hadžikadunić, Barišić, Karić
Tahirović, Bašić, Šunjić, Hadžiahmetović, Hajradinović, Gigović
Džeko, Demirović, Tabaković, Alajbegović, Bajraktarević
24, ova dva su mi nebitna jer znam da su neki koji nemaju kvalitet
Ma najbitnije sa se povedu igraci koji imaju minutazu ne moze ipak bazdar i haris koji uopste ne igraju ali bezveze je ce biti otpustiti nekoga sada
71 dan do svjetskog
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ticket Pricing Tracker
Ovo će se od sutra ponovo početi ažurirati.
Ovo će se od sutra ponovo početi ažurirati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hvala aleme, ali to bi bila osmina finala, ne bih ja baš bio toliki optimistalemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:22Pogledaj s kim se krizamo, vrlo moguce da ce u knockout fazi tekma biti u Houstonu ili Dallasu. Ako se to desi, zena i djeca ce mi biti u Bosni, kuca na raspolaganju, znaci imas smijestaj, prevoz sve. Tako da polako s kartama ako si vec horan da ides.jestamaji je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:18evo i raspored je aktualiziran
https://digitalhub.fifa.com/asset/4b5d4 ... nglish.pdf
P.S. imao bih ja i u LA i u Torontu smještaj ali ipak ću ovoga puta ostati kući. bio sam u Riju i u posranoj Cuiabi, znam da se samo jednom živi ali i razum se ponekad pita ... ne može sve.
Ja nemam volju da se peglam sa američkom i kanadskom vizom, tako da smo se još prije pola godine odlučili za Meksiko, gledaćemo samo jednu utakmicu Urugvaj - Španija i to je to.
Jbg, nije ovo Doha gdje su svi stadioni bili dostupni metroom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije osmina, Houston ima round of 32 (sesnestine finale), i Dallas ima dvije tekme sesnestine finala. Za Dallas se jos ne zna koje ce tekme biti, za Hou izgleda pobjednik grupe C protiv drugog iz grupe F. I onda oba grada imaju osmine finala.jestamaji je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:38hvala aleme, ali to bi bila osmina finala, ne bih ja baš bio toliki optimistalemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:22Pogledaj s kim se krizamo, vrlo moguce da ce u knockout fazi tekma biti u Houstonu ili Dallasu. Ako se to desi, zena i djeca ce mi biti u Bosni, kuca na raspolaganju, znaci imas smijestaj, prevoz sve. Tako da polako s kartama ako si vec horan da ides.jestamaji je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:18evo i raspored je aktualiziran
https://digitalhub.fifa.com/asset/4b5d4 ... nglish.pdf![]()
P.S. imao bih ja i u LA i u Torontu smještaj ali ipak ću ovoga puta ostati kući. bio sam u Riju i u posranoj Cuiabi, znam da se samo jednom živi ali i razum se ponekad pita ... ne može sve.
- AshburtonG
- Kontakt:
Razmislja li neko s foruma ici na neku od utakmica? Ja bih mogao na tekmu sa Svicarskom u slucaju da se naleti danas na neke pristupacne karte.
Kad budemo igrali protiv Kanade samo u tom vremenu je naša tekma i milioni ce nas gledati svugdje u svijetu... 
Sta mislite hoce li karte za utakmicu biti jeftinije kako se termini odigravanja budu priblizavali ?
-
FerdinandF
- Kontakt:
Re: Svjetso prvenstvo 2026
Baš.
Ev i ja da se upišem.
Pozdrav svima. Nadam se da neće biti onih ološa ( znamo svi kojih) na temi, i idemo lagano!
Samo nek uzmu u blizini stadiona ili aerodroma. Tu sam bio vise puta. Onda uberom na tekmu. Ima costco u blizini, ako je costco tu znaci da je sigurnoalemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:06Zavisi jebga, oko NRG s druge strane 610 (znaci milju) je sve ghetto. Ko ne zna pa uzme jeftin hotel vrlo moguce da zavrsi tamo. Ali bit ce organizacija vrhunska, neki dan su nadletali helikopterima, raja kontala nesto u vezi ovo s Iranom, kad ono vjezbe za SP.
Ovamo prema manhattan beach je pravo lijepo.
Za ljude koji idu, izbjegavajte downtown.