Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 20:28

Nema se on sta blatiti,ko imalo poznaje stvari sta se prije desavalo zna o cemu se radi.
Ali tebi ta kapica padne ponekad na oci pa se zbunis.
P.S Ne offtopicari ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2009, 20:31

harishp je napisao/la:Nema se on sta blatiti,ko imalo poznaje stvari sta se prije desavalo zna o cemu se radi.
P.S Ne offtopicari ;)
Kakve njegove izjave i ponasanje imaju veze sa njim kao igracem? Ma najbolje da ti i onaj tarik igrate, ipak ste vi najvece patriote na Svijetu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 dec 2009, 20:32

Evo ja vas sviju pitam...Ko nam onda valja??
Da dođe Meša bila bi ista prica,našao bi se određen broj pljuvaca koji bi iznosili svoje teze : propalica,klošar,gdje je bio kad je bilo najteže i slicne merlinove pjesmice.
Da dođe Vahid,isto prica opet : šupak od covjeka,yebo njega,pobjego iz mostara ko miš,hoce pare.
Da dođe Barbarez,onda bi se pisalo : ma kakav on,neiskusan,nikad ništa i nikog nije vodio niti ima dana trenerskog iskustva a da vodi nacionalnu selekciju.
Da dođe Bajević bilo bi : glumac,šupljak,šta ce on ,nek ide u grčku.
Da nam Ferguson dođe ,pricalo bi se : Pu đubre škotsko,alkoholicar rumeni.

Pa ko nam valja?? ima li takav na dunjaluku? hajde dogovorite se,razmislite malo oko toga.. pa da o tome pišemo...ovako ne ide.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 29 dec 2009, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 29 dec 2009, 20:33

steta sto nije sergej selektor , nemam nista protiv papeta i drag mi je mislim da ni on nije los,al barba je car i patriota 100%...najvise u ovoj prici mi smeta sto ovi balegari iz manjeg entiteta mogu odluciti da barba ne moze bit selektor... :evil:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 20:35

Mandrak je napisao/la:Evo ja vas sviju pitam...Ko nam onda valja??
Da dođe Meša bila bi ista prica,našao bi se određen broj pljuvaca koji bi iznosili svoje teze : propalica,klošar,gdje je bio kad je bilo najteže i slicne merlinove pjesmice.
Da dođe Vahid,isto prica opet : šupak od covjeka,yebo njega,pobjego iz mostara ko miš,hoce pare.
Da dođe Barbarez,onda bi se pisalo : ma kakav on,neiskusan,nikad ništa i nikog nije vodio niti ima dana trenerskog iskustva a da vodi nacionalnu selekciju.
Da dođe Bajević bilo bi : glumac,šupljak,šta ce on ,nek ide u grčku.
Da nam Ferguson dođe ,pricalo bi se : Pu đubre škotsko,alkoholicar rumeni.

Pa ko nam valja?? ima li takav na dunjaluku? hajde dogovorite se,razmislite malo oko toga.. pa da o tome pišemo...ovako ne ide.
Tito da izadje iz groba jedini.On ako nista drugo nebi dozvolio da baljezga svako po forumu,javnosti ili mediju.
Ha ja,niko drugi :mrgreen:
Tad smo i Argentinu.Italiju,Nemacku,Spaniju znali nagu-ziti da im se iz usiju pusi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 dec 2009, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 dec 2009, 20:36

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nema se on sta blatiti,ko imalo poznaje stvari sta se prije desavalo zna o cemu se radi.
P.S Ne offtopicari ;)
Kakve njegove izjave i ponasanje imaju veze sa njim kao igracem? Ma najbolje da ti i onaj tarik igrate, ipak ste vi najvece patriote na Svijetu.
Nemoj govoriti tako o meni! Ja samo govorim o cinjenicama koje navijaci nece da prihvate. Ako si uopste ikad procitao jedan moj post ja uvijek opravdavam svoje komentar sa cinjenicama. Ali, posto te cinjenice bole svi pljuju po meni.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 20:38

Tarik14 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
P.S Ne offtopicari ;)
Nemoj govoriti tako o meni! Ja samo govorim o cinjenicama koje navijaci nece da prihvate. Ako si uopste ikad procitao jedan moj post ja uvijek opravdavam svoje komentar sa cinjenicama. Ali, posto te cinjenice bole svi pljuju po meni.
@tarik pusti ga kraju.
niko normalan ovog @cartmana i ne cita.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 29 dec 2009, 20:46

ja nisam bio na ovom forumu negdje oko mjesec dana, al vidim stari jarani se jos uvijek prave pametni i nalaze zamjerke svemu i svacemu.....ljudi KAKO VAM NE DOSADI???????????????????????????????????????

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 29 dec 2009, 20:48

ne sam safete, ne sam majstore, teren vlazan a ti ljep i snazan, GLAVU GORE SAMO TJERAJ SVOJE !! ;) 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 dec 2009, 20:51

Samo jedno pitanje. Je li selektor reprezentacije BiH treba/mora biti patriota?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 21:03

Trasimaco je napisao/la:Samo jedno pitanje. Je li selektor reprezentacije BiH treba/mora biti patriota?
a tu moze i jos jedno podpitanje.
sta uopste narod podrazumjeva pod patriotizmom barem u repci
jer mi smo jedini na svjetu koje patriote nazivamo i one koji hoce da igraju za bih a isto tako i one koji to odbijaju.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 dec 2009, 21:06

DeepPurple je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Samo jedno pitanje. Je li selektor reprezentacije BiH treba/mora biti patriota?
jer mi smo jedini na svjetu koje patriote nazivamo i one koji hoce da igraju za bih a isto tako i one koji to odbijaju.
A tu se moze ubacit jos jedno pitanje :lol:
Da li neki uopste znaju sta znaci patriota?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 21:10

rob do bagro je napisao/la:
DeepPurple je napisao/la:
A tu se moze ubacit jos jedno pitanje :lol:
Da li neki uopste znaju sta znaci patriota?
:lol: @rob i ''njegove napalm bombe'' :mrgreen: 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 dec 2009, 21:10

Jos jedno ili dva pitanja.

Gdje sam ja ovo? I zasto vi govorite mojim jezikom?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 21:13

Principatus je napisao/la:Jos jedno ili dva pitanja.

Gdje sam ja ovo? I zasto vi govorite mojim jezikom?
u zemlji cudesa ko alisa hamzagina.

unix
Kontakt:

Post Postao/la unix » 29 dec 2009, 21:15

najveca gresak je odabir Safeta Susica (glumca) za selektora ..naime odmah je poceo da kalkulishe sa tim
"Sušić: Uz dobar žrijeb možemo na EP "
Sramota !!!

I ovo je veliki udarac Barbarezu kad nam je najteze bilo bio je tu dok je "Pape-glumac" furao po francuskoj sramota...kako se kome cefne on dodje da bude nesto nakon svega sto smo prosli....sramota !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 dec 2009, 21:18

DeepPurple je napisao/la: u zemlji cudesa ko alisa hamzagina.
:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 21:28

unix je napisao/la:najveca gresak je odabir Safeta Susica (glumca) za selektora ..naime odmah je poceo da kalkulishe sa tim
"Sušić: Uz dobar žrijeb možemo na EP "
Sramota !!!

I ovo je veliki udarac Barbarezu kad nam je najteze bilo bio je tu dok je "Pape-glumac" furao po francuskoj sramota...kako se kome cefne on dodje da bude nesto nakon svega sto smo prosli....sramota !!!
jest dobijes opet spaniju,recimo srbiju i jos uz sloveniju i onda kazes ko ciro ''je-bat cemo im mater.
kalkulacije je uvijek bilo i bit ce.a ne obecanje ludom radovanje.a skoro sve i jedan je obecavao i vile i doline.
covjek je makar realan.

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 29 dec 2009, 21:56

jessus123 je napisao/la:Kao prvo zelio bih cestitati papetu na novoj funkciji koju ce obavljati naredne 2 godine ;)...Kao drugo ja savjetujem administraciji da jednom za sva vremena vise izbace ove sa foruma koji pljuju po nasim selektorima,igracima i ostale(ne ukljucujuci one gnjide iz saveza :mrgreen: )...Neka se uvede neko pravilo ponasanja na forumu pa ebemu ne moze se vise ovako.Ja licno bih postavio sto vise moderatora na forumu da kontrolisu ovu djecu ovdje koja nemaju precih stvari u zivotu da rade osim da sjede za kompjuterom i pametuju o stvarima za koje nemaju pojma..
Najbolje bi bilo da svi mislimo kao i ti :mrgreen:

Što se tiče Futrole, za pomoćnike dao sam prijedloge koji su igrali fudbala, kada su mnogi ovdje u jajima igrali žmire :mrgreen:

Rade Zalad, Vančo Trafulovski, Bajro Župić, da ne govorimo o Duspari, Prelivodi, Đuinčeviću, Paprici, itd ... :mrgreen:

Futrola iz Zavidovića, koja kako kaže mora uzeti kasete dase upozna sa igrom reprezentacije, nije ništa drugo nego FUTROLA !

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 29 dec 2009, 21:59

bordo su zastave, salovi ,kape,bordo je Hase,bordo je Pape
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.