imam jos nekih pola godine do mature aBd

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
javim ti se kralju na ppZgembo Adislić je napisao/la:Ja sam i viši 189, a imam tu negdje kila (manje, vjeruj stid me napisat u javnosti pa i anonimno), i pun mi je đavo žgoljavosti , rođak mi se udebljo nekoliko kila za mjesec i pito ga kako to hu ha i pokazo mi on sta kako i eti o ja sam počeo sad sa jednim programom ishrane i lagane tjelovježbe (znaci bez teretane), već osjećam napredakako hoćeš možemo popričati preko PP
74-77QUARESMA 18<<< je napisao/la:kolika je optimalna tezina za visinu 184-187?
zgembo javi se i meni
bavarian_bk je napisao/la:Sta je ovo u Jablanici sve neuhranjeno
Nije ti bitna druže konkretno visina da bi znao težinu mora se tu uzeti još dosta parametara, svako tijelo drugačije kako funkcioniše, uradiš wellness analizu da saznaš sve koliko ti čega treba. a ovo za rođaka... cu ti na ppQUARESMA 18<<< je napisao/la:kolika je optimalna tezina za visinu 184-187?
zgembo javi se i meni
Salji i meniVolimLiverpool je napisao/la:Zgembo šalji PP,treba mi 10 kila
odes fudbal igrati, istrcis se dobro, a nemoj ko neki sto vamo kod sebe gledam, trce 5 minuta i ne mogu vise, samo hodaju po terenu ondavrebac86 je napisao/la:Pozdrav raja , trebao bi da oslabim 5-6 kg stim da ne smijem da gladujem,a teretana nedolazi u obzir, kako ,koliko i s čim da se hranim da bi oslabio,?? treniram fudbal 3 puta sedmično! Hvala
Evo vec skoro 2 mjeseca treniram 2-3 puta u sedmici fudbal po 90 min. plus tekma za vikend, ali nikako da skinem saloQUARESMA 18<<< je napisao/la:odes fudbal igrati, istrcis se dobro, a nemoj ko neki sto vamo kod sebe gledam, trce 5 minuta i ne mogu vise, samo hodaju po terenu ondavrebac86 je napisao/la:Pozdrav raja , trebao bi da oslabim 5-6 kg stim da ne smijem da gladujem,a teretana nedolazi u obzir, kako ,koliko i s čim da se hranim da bi oslabio,?? treniram fudbal 3 puta sedmično! Hvala
a moras i manje jesti, ko sto moj jedan ptijatelj rece, jedes malo skidas salo
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Dindin, leo1946 i 17 gostiju.