Muhamed Subašić

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la _dreamer_ » 19 dec 2010, 21:22

Saban je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Je li ovaj saban ima neki ludi imunitet na ovom forumu?!?

Ubi me mojim citatima :lol: Iza svakog i sad stojim 8-) Subašić mi nije brat, pa mogu da realno pišem. I svaki smiješni naslov glorificiranja Subaše gledam k'o atak na vlatitu inteligenciju iliti uvredu. Prirodno, osjećam potrebu da reagujem. Nisam imputirao da je platio da igra u mladoj, već da nije nikakav uspjeh zaigrati za istu jer mnogi plaćaju. Pa možda i on. Možda. Zbog redovnih plaćanja, igrati za mladu više nije uspjeh. To može i igrač Zvijezde iz Gradačca koji nikad ni minute nije dobio u Premijer ligi(Bedak čini mi se)... Mrsko mi se prisjećati ostalih. Tragično. Sad već saban vjeruje u Subašu, "jer nema boljeg" :lol: To ja kažem. Ni okorjeli nemaju naročite riječi hvale, osim što im se ponekad otme laž da mu Balotelli nije mogao ništa, uz očekivanje da povjeruju oni koji slabije prate.

I šta ti treba da ti ponovim od svojih stavova, da me bezveze ne citiraš?! Samo pitaj. Isto ću sve da napišem. Da me bezveze ne postiđuješ :lol:

Moderatori, administratori, šta se dešava?! Je li ovo uvedeno da se smijemo oslovljavati sa "idiot, jado, budala"??? Nije da mi ni nešto smeta, ali pravila su pravila.

Ja li ovaj Isus moderator?! :lol: :P
Mislim stvarno ne da mi se preganjati vise sa balavrudijom poput tebe, ali neko bi morao zastiti BiH reprezentativce od takvih kao ti... Sto se tice onoga mozda to je zivi dokaz da je su svi oni epiteti koje sam ti podario sto posto istiniti. Ili recimo da kazemo ovako, bilo bi ista vjerovatnoca kao i to sto ti kaze gore: Dakle - u svoje vrijeme ja sam jako volio lutati svukada po BiH, volio sam upoznavati nove ljude obicaje svih krajeva nase prelijepe Bosne ponosne. Specijalno sam volio zene, svugdje sam se druzio sa njima i uzivao u njihovom drustuv pa sam ti mozda ja tata. MOZDA.
Nisam niciji advokat (barem jos uvijek ne :D), no na ovo prvo ti mogu reci samo da momak nije nikakav balavac, vec fakultetski obrazovan i veoma inteligentan momak na kojeg bi se 90% momaka s ovog foruma mogli ugledati.

Sto se tice ovog drugog, presao si debelo dozvoljenu granicu i napisao nesto jako neukusno!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 19 dec 2010, 22:21

_dreamer_ je napisao/la:
Saban je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Je li ovaj saban ima neki ludi imunitet na ovom forumu?!?

Ubi me mojim citatima :lol: Iza svakog i sad stojim 8-) Subašić mi nije brat, pa mogu da realno pišem. I svaki smiješni naslov glorificiranja Subaše gledam k'o atak na vlatitu inteligenciju iliti uvredu. Prirodno, osjećam potrebu da reagujem. Nisam imputirao da je platio da igra u mladoj, već da nije nikakav uspjeh zaigrati za istu jer mnogi plaćaju. Pa možda i on. Možda. Zbog redovnih plaćanja, igrati za mladu više nije uspjeh. To može i igrač Zvijezde iz Gradačca koji nikad ni minute nije dobio u Premijer ligi(Bedak čini mi se)... Mrsko mi se prisjećati ostalih. Tragično. Sad već saban vjeruje u Subašu, "jer nema boljeg" :lol: To ja kažem. Ni okorjeli nemaju naročite riječi hvale, osim što im se ponekad otme laž da mu Balotelli nije mogao ništa, uz očekivanje da povjeruju oni koji slabije prate.

I šta ti treba da ti ponovim od svojih stavova, da me bezveze ne citiraš?! Samo pitaj. Isto ću sve da napišem. Da me bezveze ne postiđuješ :lol:

Moderatori, administratori, šta se dešava?! Je li ovo uvedeno da se smijemo oslovljavati sa "idiot, jado, budala"??? Nije da mi ni nešto smeta, ali pravila su pravila.

Ja li ovaj Isus moderator?! :lol: :P
Mislim stvarno ne da mi se preganjati vise sa balavrudijom poput tebe, ali neko bi morao zastiti BiH reprezentativce od takvih kao ti... Sto se tice onoga mozda to je zivi dokaz da je su svi oni epiteti koje sam ti podario sto posto istiniti. Ili recimo da kazemo ovako, bilo bi ista vjerovatnoca kao i to sto ti kaze gore: Dakle - u svoje vrijeme ja sam jako volio lutati svukada po BiH, volio sam upoznavati nove ljude obicaje svih krajeva nase prelijepe Bosne ponosne. Specijalno sam volio zene, svugdje sam se druzio sa njima i uzivao u njihovom drustuv pa sam ti mozda ja tata. MOZDA.
Nisam niciji advokat (barem jos uvijek ne :D), no na ovo prvo ti mogu reci samo da momak nije nikakav balavac, vec fakultetski obrazovan i veoma inteligentan momak na kojeg bi se 90% momaka s ovog foruma mogli ugledati.

Sto se tice ovog drugog, presao si debelo dozvoljenu granicu i napisao nesto jako neukusno!
Pa cekaj malo, zasto ne reagujes kada tip kaze da je MOZDA Subasic platio da igra za mladu reprezentaciju? Zasto ne reagujes kada tip vrijedja i druge reprezentativce koju su izgarali i izgraju na terenu, poput jednon Elvira Rahimica, tvrdnjom da je nekakav Cocalic bolji od njega, da Rahimic nije borben ni agresivan, da je nikakav ?????????? Pa jos kada nekome nesto pripise da je rakao, a kada se zatrazi citat - onda ni mukajet. Kako sijestako ces i brati jarane. Njegovo MOZDA za Subasica i pare da igra za mladu reprezentaciju, potpuno opravdava nesto slicno prema njemu samome, a ti se ne pridrzavas sam svoga nacela da nisu niciji advokat, vec si bas advokat i to onaj neprimjerni koji donosi presude bez sudjenja i ikakve porote. Ili je i tebi vazno ono MOZDA, a koliko ja znam pravo slabo poznaje tu rijec, bar ne kao cinjenicu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 19 dec 2010, 22:31

igrao je i Coca za mladu reprezentaciju, jel i on platio da igra? :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 dec 2010, 22:39

Saban je napisao/la:
Pa cekaj malo, zasto ne reagujes kada tip kaze da je MOZDA Subasic platio da igra za mladu reprezentaciju? Zasto ne reagujes kada tip vrijedja i druge reprezentativce koju su izgarali i izgraju na terenu, poput jednon Elvira Rahimica, tvrdnjom da je nekakav Cocalic bolji od njega, da Rahimic nije borben ni agresivan, da je nikakav ?????????? Pa jos kada nekome nesto pripise da je rakao, a kada se zatrazi citat - onda ni mukajet. Kako sijestako ces i brati jarane. Njegovo MOZDA za Subasica i pare da igra za mladu reprezentaciju, potpuno opravdava nesto slicno prema njemu samome, a ti se ne pridrzavas sam svoga nacela da nisu niciji advokat, vec si bas advokat i to onaj neprimjerni koji donosi presude bez sudjenja i ikakve porote. Ili je i tebi vazno ono MOZDA, a koliko ja znam pravo slabo poznaje tu rijec, bar ne kao cinjenicu.
Izvini care, ali ti ovdje mjesas kruske i jabuke! Moje sam misljenje iznio u par postova iznad i stojim iza njega. Zeljovac sigurno na momente pretjeruje s komentarima, ali isto tako i mnogi drugi - ali u drugom kontekstu. Necu da se ponavljam, rekao sam da svako ima pravo na svoje misljenje, a njegovo misljenje jeste mozda podcjenjivacko, ali nije vrijedjanje! To sto se ono tebi ne svidja, ne kvalifikuje isto u ravan sa uvredama. Uvreda je teska rijec.
A razlog zbog kojeg sam ti rekao da si presao granicu je taj sto si sa nekakve forumaske rasprave presao u indirketno vrijedjanje momka, i to na licnoj osnovi. Dakle, nije isto spominjati to tvoje MOZDA u kontekstu s nekim X igracem i sa necijim roditeljima... To je za mene neukusno (da ne upotrijebim kakvu drugu rijec) i nema mjesta na ovom forumu. Ti i ja dobro znamo sta si htio onom recenicom da kazes... Napisao bih ti nesto i u PP, ali si ocigledno deaktivirao tu opciju... Uglavnom, iskljucujem se iz daljnje rasprave.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 dec 2010, 00:43

_dreamer_ je napisao/la:
Saban je napisao/la:
Izvini care, ali ti ovdje mjesas kruske i jabuke! Moje sam misljenje iznio u par postova iznad i stojim iza njega. Zeljovac sigurno na momente pretjeruje s komentarima, ali isto tako i mnogi drugi - ali u drugom kontekstu. Necu da se ponavljam, rekao sam da svako ima pravo na svoje misljenje,
a njegovo misljenje jeste mozda podcjenjivacko, ali nije vrijedjanje!
To sto se ono tebi ne svidja, ne kvalifikuje isto u ravan sa uvredama. Uvreda je teska rijec.
A razlog zbog kojeg sam ti rekao da si presao granicu je taj sto si sa nekakve forumaske rasprave presao u indirketno vrijedjanje momka, i to na licnoj osnovi. Dakle, nije isto spominjati to tvoje MOZDA
u kontekstu s nekim X igracem i sa necijim roditeljima.
.. To je za mene neukusno (da ne upotrijebim kakvu drugu rijec) i nema mjesta na ovom forumu. Ti i ja dobro znamo sta si htio onom recenicom da kazes... Napisao bih ti nesto i u PP, ali si ocigledno deaktivirao tu opciju... Uglavnom, iskljucujem se iz daljnje rasprave.
Ja cijenim tvoj nacin diskutovanja, ali ne cijeni prostrasnost iz ne znam kojeg razloga. Ako te smijem pitati, za koji klub navijas u BiH ligi. Da ne idemo dalje sa misljenjem i vrijedjanjem, valjda je dovoljno to sto je momak optuzen da je mozda platio da igra za mladu reprezentaciju BiH i tvrdi da ono mozda maltene iskljucuje ono sto je receno posle toga. Ako cemo tako onda ta osoba treba da se suoci sa onim mozda kada je i on u pitanju odnosno da izbrise sve ono sto ide posle toga po istoj osnovi. Muhamed Subasic nije neki X igrac, on je reprezentativac BiH i po nekakvome mome shvatanju ne bi se trebalo tako ponasati prema njemu, narocito ako su informacije neprovjerene, ako i onaj koji pise nije uopste siguran u to pa stavlja to mozda. Da ne ulazimo u to da je on takodje neciji sin, brat, rodjak...da ne ulazimo u to da li je ili nije uvreda i za njegove roditlje ako neko napise da je platio da igra za mladu reprezentaciju. Kazem ti ponovo, ono sto naj vise iritira je cinjenica da se teme o reprezentaciji i o momcima koji nas predstavljaju pretvaraju u nadjebavanje i poredjenje sa igracima tima za koji se navija, pa se onda ne biraju sredstva...Za svoga ce reci da skace nebu pod oblake, da je bez mane i straha, a za nase - bosanske da su nikakvi da ce se vratiti glavom bez obzira, ako se kakvom prevarom dokopaju belgijske lige???? Nikada nisam poznavao nikoga u familiji Muhameda Subasica, nista mi taj momak ne znaci da ga branim po nekvom emotivnom, poslovnom ili bilo kojem drugom planu, isto kao ni Elvir Rahimic, Samir Muratovic...ama svi oni koji se bez kalkulacije odazovu da igraju za BiH i sto kazemo, ostave srce na terenu ce imati moju podrsku i odbranu pa makar to dovelo da privremenog ili stalnog iskljucenja sa bilo kojeg foruma. Ako se vrijedjau oni, isto kao da je to rekao meni pa shodno tome cu i odgovoriti. Ako se ti momci ne mogu da mjere sa Makaleleom, Coleom, Gerardom...pa po Bogu zar im mi to mozemo zamjerti i bezobzirno se ponasati prema njima. Mi smo mali narod, mala drzava i vidis da su nama dobri momci koji tek startaju da igraju u nekim ligama,,,Besic je vec za nas igracina, Bicakcic takodje, treba ih podrzati, dati im sansu, tako cemo pridobiti i druge mladice koji se nalaze na pragu seniorske konkurencije. Istina imaju ljudi pravo da kazu da im se neko od njih ne svidja, ali brate ismijaviti ih samim postavljanjem nekakvih "million" smajlija, nekakvim suludim optuzbama u kojima je glavna cinjenica mozda, e tu se vec na radi samo o misljenju, to prelazi u b(r)ezobrazluk i izivljavanja. Ja toliko, budi mi pozdravljan, za PP cu vidjeti, pa bujrum - izvoli, javi se ako te bilo sta muci.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 20 dec 2010, 01:22

Ma najbolje je ignorisati ovu dvojicu pametnjakovica...ne osvrcati se na njihove bedastoce i provokativne postove..takvi su vaktile i Dzeku prozivali klocem,sljivotresom i ko zna cime sve nisu..hajd' sto Barca,Real,MU nisu oko na Hamu bacili,al kako da im ovako dobra dva skauta promaknu :o :o
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 dec 2010, 16:14

Saban je napisao/la: Koliko ovo smajliJA imas gore i prilicno kratkom tekstu. Mislim stvarno ne da mi se preganjati vise sa balavrudijom poput tebe, ali neko bi morao zastiti BiH reprezentativce od takvih kao ti... Sto se tice onoga mozda to je zivi dokaz da je su svi oni epiteti koje sam ti podario sto posto istiniti. Ili recimo da kazemo ovako, bilo bi ista vjerovatnoca kao i to sto ti kaze gore: Dakle - u svoje vrijeme ja sam jako volio lutati svukada po BiH, volio sam upoznavati nove ljude obicaje svih krajeva nase prelijepe Bosne ponosne. Specijalno sam volio zene, svugdje sam se druzio sa njima i uzivao u njihovom drustuv pa sam ti mozda ja tata. MOZDA.
To je tebi možda, jer ne znaš moju mamu. Isto k'o što je meni možda da sam tvoju oplodio. Možda. Ali to očito nije tema. Tema je Subašić koji je možda platio da igra za U-21. Meni možda, jer ga ne znam. Kontaš sad išta?! :lol:
Štaviše, gledajući partije dotičnog i poznavajući situaciju u našim omladinskim nacionalnim selekcijama, a ne poznavajući njegove moralne vrijednosti, rekao bih da je 99.99% platio da igra. A čak i u narodu poznati kao "vrlo pošteni" će da daju pare kad im se radi o kakvoj takvoj karijeri.

Propade i ovaj forum kad se ovakva komunikacija dozvoljava. A još sam prijavio sve postove ovog idiota, jade i budale. :roll: Je li tako, kurcatori?! :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 20 dec 2010, 16:31

Šta je vama ja kao tuzlak kome je Sloboda u srcu ću vam samo jedno reći.Slaven iz Živinica(bio je treća liga,a sad prva.) je dao poslije rata više reprezentativaca nego jedna moja Sloboda.Rahimić,M.Bešlija,Živković ,Muratović.prošle godine u Hol.Rodu prodali Šećerovića,evo uveliko se priča da i mali Borogovac koji je bio najbolje dijete Slobode ode u veliki klub.Svi momci su svojim radom privukli na sebe pažnju,a ne da ih je neko guro.Ovaj Borogovac kažu nema ni menadžera,a momak ode.
Zbog toga vjerujem da će i Subašić otići negdje možda ne sada, ali ima kvalitete jer sam ga prije godinu dana gledao na Tušnju i bio je nabolji igrač na terenu.Možda je najveća njegova sreća što je u rukama jednog Gracića koji ga nije slučajno uzeo.
Zato lijepi moji nemojte griješiti dušu , malo strpljenja i dajmo moku podršku.Od mene sve najbolje i samo naprijed momak.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 20 dec 2010, 18:02

Željovac je napisao/la:
Saban je napisao/la: Koliko ovo smajliJA imas gore i prilicno kratkom tekstu. Mislim stvarno ne da mi se preganjati vise sa balavrudijom poput tebe, ali neko bi morao zastiti BiH reprezentativce od takvih kao ti... Sto se tice onoga mozda to je zivi dokaz da je su svi oni epiteti koje sam ti podario sto posto istiniti. Ili recimo da kazemo ovako, bilo bi ista vjerovatnoca kao i to sto ti kaze gore: Dakle - u svoje vrijeme ja sam jako volio lutati svukada po BiH, volio sam upoznavati nove ljude obicaje svih krajeva nase prelijepe Bosne ponosne. Specijalno sam volio zene, svugdje sam se druzio sa njima i uzivao u njihovom drustuv pa sam ti mozda ja tata. MOZDA.
To je tebi možda, jer ne znaš moju mamu. Isto k'o što je meni možda da sam tvoju oplodio. Možda. Ali to očito nije tema. Tema je Subašić koji je možda platio da igra za U-21. Meni možda, jer ga ne znam. Kontaš sad išta?! :lol:
Štaviše, gledajući partije dotičnog i poznavajući situaciju u našim omladinskim nacionalnim selekcijama, a ne poznavajući njegove moralne vrijednosti, rekao bih da je 99.99% platio da igra. A čak i u narodu poznati kao "vrlo pošteni" će da daju pare kad im se radi o kakvoj takvoj karijeri.

Propade i ovaj forum kad se ovakva komunikacija dozvoljava. A još sam prijavio sve postove ovog idiota, jade i budale. :roll: Je li tako, kurcatori?! :roll:
Druze pa sto si tako ters insan majka mu stara...misljenja si da mali nevrijedi 'urcu i ok,to je tvoje misljenje i zdravo djaci,niko ti i nezamjeri na tome..al' stvarno nerazumijem ovoliku antipatiju,pa tebi k'o da se zub upali cim neko pomene ovog momka..evo ja ti garantujem svacim da momak nije spice 'ebene dao za poziv u mladu repku..
djelim tvoje misljenje da se tu moglo doc svakako i da nije bilo nekog posebnog kriterija,al ovaj momak nema nista necasno iza sebe po tom pitanju..pa tako mozemo sad naglabati i za Dzeku,jer u to vrijeme je bio na glasu kao kloc i sljivotres..misljenja si da mali neposjeduje kvalitet,ok..al' mu sad svjesno prisivati neke necasne radnje krijuci se i ogradjujuci iza onog MOZDA je bas nisko i nefer...misljenja sam da Hamo jos neposjeduje taj kvalitet o kom se po novinama prica i pise,al isto tako sam i misljenja da nije ni blizu tako los kakvim ga ti pokusavas predstaviti...a vrijeme ce pokazati...samo,zbog ovakvih i slicnih potcjenjivanja,liga nam i stagnira i nema postenog napretka,a igraci i jos gore mladi talenti se prodaju za smjesne sume,pa za kratko vrijeme il' propadnu il' neko drugi uzme dobru lovu za njih.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 dec 2010, 21:13

Ne prišivam ja njemu ništa, već je javna tajna kako se dolazi u reprezentaciju, pogotovo u mlađe selekcije. Te stoga ne smatram nimalo lošim što kažem da je i ovaj možda to uradio. I to je bilo u kontekstu. U kontekstu da je igrom slučaja dobio poziv za prijateljsku jer je standardni lijevi bek mlade reprezentacije. Nisam ničim izazvan govorio da je možda platio. Već objašnjavajući kako je najviše zbog mlade reprezentacije na Sušićevom spisku. A tu znamo kako se vrlo često dolazi. Nije ovo neko veliko podcjenjivanje, već je apsolutno pogrešno da se manje talentovani ovako promovišu, kad već sigurno ima igrača koji više obećavaju, a za koje se ne čuje. Evo, ne računajući Želju, da nabrojim neke koji su se baš istakli u našoj ligi, a što za Subašića ne mislim. Bilbija, Vranješi, Bekić, Husejinović, Purić, Haskić, Kasapović, Džafić... Mrsko mi ih dalje nabrajati, a i većina su iz Želje 8-) :mrgreen:
A bonus je promocija koja vrijeđa inteligenciju. Hajde sad ću vas pustiti da ga veličate, svakako sam mu nakucao bar pet stranica, a nije ni temu zaslužio... Uživajte!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 dec 2010, 23:30

adoni je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

Kao prvo sve sam ocekivao od tebe ali da ces tako govoriti za nenu, biku, babu...nisam vjerovao. Kao drugo, trece i peto....deseto, ponovo nastavljas da branis ono sto je neodbranjivo. Mozda se ne smije upotrebiti uz tako necasne radnje i optuzbe protiv jednog djecaka koje je tek krocio na fudbalsku scenu (reprezentativnu). Imas dokaze - BUJRUM, nemas razligu...kakvo mozda. Sto se ostaloga tice odavno je poznato da si placi....a, a sam si taj koji provociras i navodis mirne i postene gradjane da se grijese. I od mene je to sve o toj temi posto vidim da ces prestati sa dosadasnjom praksom, znaci ipak je bilo neke koristi. izvinjavam se svima koji su morali da citaju ovaj i ne bas kulturan dijalog, te se nadam da se nece vise pojavljivati neko ko ce sa takvim zarom blatiti i omalovazavati BiH reprezentativce, narocito ove mladice kojima i te kako treba podrska.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 dec 2010, 23:32

Eh da, posto sam bio primoran da upotrebim teze rijeci...dajem sam sebi ban do nove godine (aki mi vlasti na zacijepe vise). Pozdrav.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 21 dec 2010, 21:18

@Zeljovac samo seres, ubi te ljubomora :lol:

Hamo 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 21 dec 2010, 22:21

željovac, saban, pripazite na rjecnik.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 dec 2010, 22:27

ribery je napisao/la:željovac, saban, pripazite na rjecnik.
Daj riješite malo ovo na temama o reprezentaciji, Željovac, suntu jeu i kompanija kolo vode. Ne možeš više normalno prodiskutovati, pohvaliti igrača, totalna ludnica...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 dec 2010, 22:40

Željovac je napisao/la:

pa ti si taj koji tako komunicira,pogledaj sta si napisao ;) Ja sam cuo da je i Seha MOZDA dao pare da brani za mladu :D
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 dec 2010, 11:25

Njemacke novine Bild tvrde sljedece, citiram:

Jucer je bosanski reprezentativac vidjen u jednom restoranu na "Steintor-u" (to je centar Hannover).
Bild zna: Ljevi defenzivac FK Olimpic Sarajeva je na listi Crvenih (Hannover 96).
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 dec 2010, 11:30

padobranac1978 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

pa ti si taj koji tako komunicira,pogledaj sta si napisao ;) Ja sam cuo da je i Seha MOZDA dao pare da brani za mladu :D
Covjek je bio ironican,upotrijebio je one izraze koji su bili upuceni njemu a nisu bili sankcionisani :roll:
Nekima se ovdje i previse dopusta.
P.S. Subasic u Dortmundu,Romi :mrgreen:
Evo jedna prigodna za one koji vjeruju u to
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 dec 2010, 11:33

Principatus je napisao/la:Njemacke novine Bild tvrde sljedece, citiram:

Jucer je bosanski reprezentativac vidjen u jednom restoranu na "Steintor-u" (to je centar Hannover).
Bild zna: Ljevi defenzivac FK Olimpic Sarajeva je na listi Crvenih (Hannover 96).
Pa i mene ce moci vidjeti u Nedjelju u Frankfurtu odoh malo burazu u posjet.
Nigdje veze mada bih volio vise nego hljeba se najesti da i on bude u Bundesligi na poziciji lijevog beka zbog sljedece cinjenice:
Desni bek Mujdza do njeg stoper Besic do njeg stoper Bicakcic a Lijevi bek Subasic...
Znaci zadnja linija kompletna iz Bundeske i rahat smo narednih 10 godina...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 dec 2010, 11:45

Za_raju je napisao/la:Pa i mene ce moci vidjeti u Nedjelju u Frankfurtu odoh malo burazu u posjet.
Nigdje veze mada bih volio vise nego hljeba se najesti...
Stvar je u tome, sto je Bild isto vidjela oca od Diega i Hoeneß-a u restoranu, prije nego sto ce se sklopiti ugovor. Tada su svi pravili iste komentare.

Bild su novine skoro kao Avaz, ali njihov sportski dio je ipak nesto drugo. Ovo moze biti da je glupost, ali nemora.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.