BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

BIHfan
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la BIHfan » 15 feb 2011, 14:03

Ocekujem da Pape za ovaj mec pozove sto vise fudbalera.

Golman: Kenan Hasagic, Asmir Begovic, Ibrahim Sehic
Odbrana: Emir Spahic, Safet Nadarevic, Sanel Jahic, Mensur Mujdza, Ognjen Vranjes, Ermin Bicakcic, Muhamed Besic, Muhamed Subasic, Adnan Mravac, Boris Pandza
Sredina: Zvjezdan Misimovic, Miralem Pjanic, Senad Lulic, Haris Medunjanin, Elvir Rahimic, Senijad Ibricic, Semir Stilic, Edin Cocalic
Napad: Edin Dzeko, Vedad Ibisevic, Ermin Zec, Zlatan Muslimovic

25 igraca, a ja mislim da se moze 26 igraca pozvat (ispravite me ako grijesim). Znaci mogli bi pozvat jos Avdica iz Bremena i naravno Salihovica da bude uz ekipu.
Ako Pape napravi ovako priblizan spisak mislim da cemo svi biti zadovoljni i da nikad niko nije dosad sastavio ovakav spisak. Nadam se da Pape cita forum. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 15 feb 2011, 14:04

registrovao sam se na forum samo radi ove teme mislim ljudi da cemo doziviti blamazu u zenici ali kazem svoje misljenje niko se ne mora sloziti sam mnom... mislite da ove svadje nece ostaviti traga na igracima pa i papetu samom ;) volim bosnu ko i mater ali imam osjecaj da mnogo toga nece stimati pred utakmicu a rumune koliko god podcijenili to nam se moze samo obiti o glavu
to sto ne poznajemo rumune ne znaci da nemaju kvalitet a svi znamo kakvu odbranu imamo koga god da stavi na mjesto mravca nece tu biti napretka ;) mnogo mjenjamo u zadnjoj liniji svaku utakmicu neki novi igrac je na beku ili stoperu spaha treba nekog na duze vrijeme da bude siguran u covjeka do sebe vidjeli ste u atlanti sta uradi mravac pa i mujdza :roll: ne kazem za mujdzu on ima kvalitet za repke ali mravac mislim da nema ni za PL :D

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 15 feb 2011, 14:11

kinder_jaje je napisao/la:registrovao sam se na forum samo radi ove teme mislim ljudi da cemo doziviti blamazu u zenici ali kazem svoje misljenje niko se ne mora sloziti sam mnom... mislite da ove svadje nece ostaviti traga na igracima pa i papetu samom ;) volim bosnu ko i mater ali imam osjecaj da mnogo toga nece stimati pred utakmicu a rumune koliko god podcijenili to nam se moze samo obiti o glavu
to sto ne poznajemo rumune ne znaci da nemaju kvalitet a svi znamo kakvu odbranu imamo koga god da stavi na mjesto mravca nece tu biti napretka ;) mnogo mjenjamo u zadnjoj liniji svaku utakmicu neki novi igrac je na beku ili stoperu spaha treba nekog na duze vrijeme da bude siguran u covjeka do sebe vidjeli ste u atlanti sta uradi mravac pa i mujdza :roll: ne kazem za mujdzu on ima kvalitet za repke ali mravac mislim da nema ni za PL :D

Pa sto se ovo nije odrazilo na mec protiv Meksika? Problemi su nastali prije ovog meca.
Mislim da je Susic prvi trener koji nastoji da se dobije nesto na duze staze i koji zeli da podigne reprezentaciju na nivo koji zasluzuje.
Pape samo naprijed.
Mislim da ce igraci ostaviti srce na terenu i da cemo ako Bog da razbiti Rumune.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 15 feb 2011, 14:37

BIHfan je napisao/la:Ocekujem da Pape za ovaj mec pozove sto vise fudbalera.

Odbrana: Emir Spahic, Safet Nadarevic, Sanel Jahic, Mensur Mujdza, Ognjen Vranjes, Ermin Bicakcic, Muhamed Besic, Muhamed Subasic, Adnan Mravac, Boris Pandza
Sredina: Zvjezdan Misimovic, Miralem Pjanic, Senad Lulic, Haris Medunjanin, Elvir Rahimic, Senijad Ibricic, Semir Stilic, Edin Cocalic

25 igraca, a ja mislim da se moze 26 igraca pozvat (ispravite me ako grijesim). Znaci mogli bi pozvat jos Avdica iz Bremena i naravno Salihovica da bude uz ekipu.
Ako Pape napravi ovako priblizan spisak mislim da cemo svi biti zadovoljni i da nikad niko nije dosad sastavio ovakav spisak. Nadam se da Pape cita forum. :mrgreen:
G: Hasagic, Sehic
O: Spahic, Bicakcic, Jahic, Pandza, Bunoza, Malic, Mujdza, Vranjes, Lulic, Subasic;
S: Besic, Ljevakovic, Cocalic, Hadzic, Pjanic, Salihovic, Medunjanin, Misimovic, Stilic, Ibricic;
N: Dzeko, Ibisevic, Muslimovic, Zec, Avdic

(ukoseno su novi igraci)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 feb 2011, 14:41

giannini je napisao/la:

O: Spahic, Bicakcic, Jahic, Pandza, Bunoza, Malic, Mujdza, Vranjes, Lulic, Subasic;
S: Besic, Ljevakovic, Cocalic, Hadzic, Pjanic, Salihovic, Medunjanin, Misimovic, Stilic, Ibricic;

(ukoseno su novi igraci)
Ne lozite se, sigurno nece zvati nove igrace za Rumuniju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 15 feb 2011, 14:44

Elegant je napisao/la:
giannini je napisao/la:

(ukoseno su novi igraci)
Ne lozite se, sigurno nece zvati nove igrace za Rumuniju.
naravno da nece, ovo je samo ono sto bih ja pozvao
zeljovac, hare, fali li ko (ima li neko visak) ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2011, 15:13

Evo dvije varijante za Rumune:

slika slika

Ja sam vise za ovu prvu varijantu. Jer Muhamed Besic je jos premlad za ovako vaznu utakmicu, radije u ovakoj vaznoj utakmici Medunjanina i Rahimica stavit, jer koliko toliko, imaju iskustva.
Brzim prodorima po lijevoj (Lulic, i Jahic ponekad ako se ukljuci) i po desnoj (Zec i Mujdza), bi trebali hraniti Dzeku sa loptama.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 feb 2011, 15:16

Goalgetter je napisao/la:Evo dvije varijante za Rumune:

slika slika

Ja sam vise za ovu prvu varijantu. Jer Muhamed Besic je jos premlad za ovako vaznu utakmicu, radije u ovakoj vaznoj utakmici Medunjanina i Rahimica stavit, jer koliko toliko, imaju iskustva.
Brzim prodorima po lijevoj (Lulic, i Jahic ponekad ako se ukljuci) i po desnoj (Zec i Mujdza), bi trebali hraniti Dzeku sa loptama.

i ja bi se opredijelio za prvu
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 15 feb 2011, 15:23

M A J S T O R je napisao/la:Sa ovim sastavom bi volio da igramo protiv Rumunije u prvoj utakmici.

http://www.footballuser.com/67850/Bosni ... erzegovina
jedan stoper, dva beka na pozicijama stopera, pjanic i ibricic bocni, wtf ?! :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 feb 2011, 21:18

Ciprian Marica jedan od dva bitna napadaca Rumunije je izbacen iz kadra i treninga ekipe VfB Stuttgarta.
To znaci da ce se vec sljedece sezone pokusati rijesiti ovog napadaca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 15 feb 2011, 22:57

Danas nisam pratila sve vijesti u vezi raznih afera koje se vuku od Atlante, ali noćas gledam vijesti na Hayatu, gdje rekoše da Sušić neće zvati Nadarevića, jer je povredu stavio kao razlog neodlaska u USA, a nakon par dana odigrao svih 90 minuta za tim. Hm...

Što se Nadara tiče, igrač je koji je uvijek igrao srcem i stavljao reprezentaciju ispred svega. Govorio je da bi život dao samo da prođemo Portugal. Sad, da li je i on nastojao muljati Sušiću bar jednom, ili je stvarno bio u nemogućnosti odigrati taj prijateljski meč sa Meksikancima, to sam on zna. Meni nekako ovo miriše na slučaj "Misimović i Portugal" kad je bio povrijeđen, a za par dana igrao. Znamo da je kod tih sitnih povreda potrebno samo malo vremena, dobra doktorova ruka i spreman si opet, pa mi nije teško povjerovati ni Misimoviću ni Nadaru.

Nadam se ipak da će se to srediti do utakmica i Sušić se smekšati, jer je ipak Nadarević (onaj pravi, stari) važan za tim, ma koliko mnogi to poricali. Također se nadam povratku Jahića u tim. Odličan je igrač, koji uvijek tako posebno dobro odigra za BiH.
Ima još malo vremena da se sve sredi "u glavama" naših mnogih igrača, da Safet riješi svoje odnose sa nekima od njih i sa samim sobom, da se Begović napokon javi na telefon, a Pjanić još jednom otrese Reala. :D Džeko će u tom kratkom periodu sigurno početi zabijati za City, Boris pasoš čuvati "kao oči u glavi", i idemo kao novi na Rumune. Vjerujem da će Misimović biti posebno raspoložen zbog svog dragog Hagija. To ne znači da će odigrati kao nekad, jer vidjeli smo da je u svađi sa formom, ali u ovom kratkom roku može se popraviti koliko-toliko i osvetiti se treneru, sa bar jednom asistencijom.
Da je bar sve tako lako....
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 16 feb 2011, 00:17

giannini je napisao/la:
M A J S T O R je napisao/la:Sa ovim sastavom bi volio da igramo protiv Rumunije u prvoj utakmici.

http://www.footballuser.com/67850/Bosni ... erzegovina
jedan stoper, dva beka na pozicijama stopera, pjanic i ibricic bocni, wtf ?! :lol:
i 5 komada u mreži :lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 16 feb 2011, 03:41

Manje vise bi to bilo to, osim Begovica i Ibricica, bar za prvu utakmicu plus sto se za Alispahica MORA naci mjesto.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 16 feb 2011, 07:40

cuj mora...na osnovu cega molim te lijepo...po cemu to on da se nadze prije hadzica iz rieda..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 feb 2011, 09:47

Pa mora pronaći mjesto ne bi li se prod'o preko reprezentacije. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2011, 15:04

Monolog je napisao/la:Pa mora pronaći mjesto ne bi li se prod'o preko reprezentacije. :mrgreen:
:roll: Sto bi se plaho usrecio i prodao preko reprezentacije.Genclebirligi ili bivsa Croatia plafon.
Ili mozda kao Stilic.A i kobajagi u Sibenik je dosao preko repke ali u panjevima.Znas ti to @Monolog mnogo bolje,ili kako vidim samo si znao.Ali nakon odlaska onog Francuskog kljuca u LS to nesto izlapilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 feb 2011, 16:08

harishp je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Pa mora pronaći mjesto ne bi li se prod'o preko reprezentacije. :mrgreen:
:roll: Sto bi se plaho usrecio i prodao preko reprezentacije.Genclebirligi ili bivsa Croatia plafon.
Ili mozda kao Stilic.A i kobajagi u Sibenik je dosao preko repke ali u panjevima.Znas ti to @Monolog mnogo bolje,ili kako vidim samo si znao.Ali nakon odlaska onog Francuskog kljuca u LS to nesto izlapilo.
Alispahić je veliki potencijal, da se razumijemo, al' on NE MORA bit' u sastavu protiv Rumunije. Ne mora. Izgleda da samo po tebi i @Šabanu mora. Nisam iznenađen, moram priznati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 feb 2011, 16:21

harishp je napisao/la:A i kobajagi u Sibenik je dosao preko repke ali u panjevima.
Fakat je to golem transfer, pogotovo što ga je ostvario bez reprezentacije :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 feb 2011, 16:41

giannini je napisao/la:

(ukoseno su novi igraci)
zeljovac, hare, fali li ko (ima li neko visak) ?
Golmani: Hasagić, Šehić
Odbrana: Spahić, Pandža, Jahić, Bunoza, Mujdža, Leovac, Cocalić
Veza: Pjanić, Salihović, Medunjanin, Štilić, Misimović, Lulić, Alispahić
Napad: Džeko, Ibišević, Zec, Muslimović, Avdić

Boldirani mogu igrati više pozicija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 16 feb 2011, 16:44

slika

Ovako u Rumuniji.

slika

Ovako u Zenici.
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.