Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Principatus
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Principatus » 06 feb 2011, 19:20

Malo pricekajte prije nego sto opalite po momku. ;)
Stoper Stuttgarta, Ermin Bičakčić igrat će protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.
Gdje to pise da je u sastavu za kvalifikacije?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 feb 2011, 19:24

Kriv je ovaj lik sto je napravio ovu temu..ebo majku lik ni zaigrao nije za U-21 on ga vec u rep.BIH tj. "kaze mislim da je decko zasluzio da ima temu" po cemu sto ima bh korijen jeli :lol: :mrgreen: ajmo dijasporci imali ko jos
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 06 feb 2011, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 feb 2011, 19:29

Principatus je napisao/la:Malo pricekajte prije nego sto opalite po momku. ;)
Stoper Stuttgarta, Ermin Bičakčić igrat će protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.
Gdje to pise da je u sastavu za kvalifikacije?

jeli ovo istina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2011, 19:30

Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 06 feb 2011, 19:31

Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 feb 2011, 19:33

szlaja je napisao/la:Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
Istekao je njemu staž u mladoj.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 06 feb 2011, 19:33

Svaka cast kvaliteti svakog pojedinca, pa tako i Bicakcicu.

Ali ako on ne zeli nas, i dres nase domovine, ne zelimo ni mi njega kao ni sve one koji isto ili slicno razmisljaju...

Nama trebaju momci poput Marka opica, Sergeja Barbareza, Emira Spahica i slicni njima, koji ne prave kalkulaciju pri odabiru reprezentacije za koju ce da nastupaju...jer domovina je samo jedna...kakva god da je , nasa je !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 06 feb 2011, 19:34

Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?
:mrgreen:

to bi mu bila bozija kazna. i onda Lessy se vraca kuci, a mi mu spremimo jedan veliki K U R A C u usta

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2011, 19:37

noah je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?

to bi mu bila bozija kazna. i onda Lessy se vraca kuci, a mi mu spremimo jedan veliki K U R A C u usta
Ma kakvi, mi cemo opet jedva cekat da nam se vrati. Kao onaj prosjek prosjeka iz Holandije.

A ovaj nema sanse da zaigra za Njemacku cak i da je sve ok po pravilima UEFA-e. Pa Ribery ga je silovao kao crnac japanku. Ono u zivotu nisam vidio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 feb 2011, 19:40

Bicakcic je stoper a ne napadac :mrgreen: uostalom taj nece ni zaigrati za ELF nikad 8-)
Mnogo prije ce Subasa zaigrati za BVB o drugi njemacki klub nego ovaj za ELF.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 06 feb 2011, 19:43

Cartman je napisao/la:
noah je napisao/la:

Ma kakvi, mi cemo opet jedva cekat da nam se vrati. Kao onaj prosjek prosjeka iz Holandije.

A ovaj nema sanse da zaigra za Njemacku cak i da je sve ok po pravilima UEFA-e. Pa Ribery ga je silovao kao crnac japanku. Ono u zivotu nisam vidio.

Jesi pametan u PM... :oops:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 feb 2011, 19:44

noah je napisao/la:

Po svemu sudeći bit će da Lessie nije ni napustio kuću, a svi mu već spremili ...
100% sportski i krajnje opušten potpis

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 06 feb 2011, 19:47

Ma mi smo veliki cirkusanti,al veliki ovi dijasporci nas vole al u p.m **** im sve im ****.Da ga hoce izraditi Nijemci pa da se opet nama vrati al da se to i desi mi bosnje kakave smo budale odmah bi ga opet prihvatili..fuj.Treba mu sve minirati joj bijednika jebote..i onaj golman vjerov.se sjecate Jakupovic..prvo za nas pa ga svicarsci navuli lafo ide na svjetsko i onda ga nabili nogom..i on opet nama al tada je vec kasno bilo..

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 feb 2011, 19:48

RiNo je napisao/la:
noah je napisao/la:

Po svemu sudeći bit će da Lessie nije ni napustio kuću, a svi mu već spremili ...
Lijepo je izjavio za jedne njemacke novine da se odreko bh-drzavljanstva i da zeli igrati za švabe, za to bolje da se lessie ne vraca...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 06 feb 2011, 19:48

Ma koga ****, po mom misljenju nije on nikakav igrač. Ermine sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da će ti iduči klub biti CZ Jena.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 feb 2011, 19:49

Svako bi hljeba bez motike. Tako i nas savez, pardon ne savez nego javnosti htjela igrace koji su odgojeni i odrasli u drugim zemljama a da ova zemlja nije ulozila nista u njih. Ovakve stvari nam se i trebaju desavati jer nikakva parcijalna rjesenja ne pomazu. Nama treba sistem a ne moljakanje raznih Muja po Evropi da im djeca igraju za svoju maticnu domovinu.

Sto se tice Bicakciac, tko od nas zna njegovu privatnu situaciju ? Vecina roditelja ove izbjeglice djece su kompleksasi koji se polustide svoje domovine a djeca su odgojena bez identiteta. Pa ti ljudi i u kuci vjerovatno pricaju Njemacki.
I to postujem i ne iznenadjuje me, imaju ljudi pravo da uzmu ako hoce i Kinesko drzavljanstvo.Imaju isto i pravo da izraze zahvalnost zemlji koja ih je nahranila.

Ali ovakvi likovi mi samo jos vecim prave Pjanica, Ibisevica, Salihovica ... !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 06 feb 2011, 19:55

Ma treba sacekati da se vidi je li ovo sve zvanicno ili nije. Polako, ne bi bio ni prvi ni posljednji slucaj da novinlari bace bombu. Pogotovo mi je sve to sumnjivo sad jer imam osjecaj da se ovakvim bombama pokusava skrenuti paznja sa debakla i farse od utakmice s Mexicom.

U svakom slucaju ako ne bude istina Ermin ce i dalje igrati za nas (kao sto je i do sad igrao). Ako pak ode svabama neka mu je sretno jer su mu sanse da napravi karijeru u Elf'-u koliko nama svima da ove sedmice dobijemo na lotu.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 feb 2011, 19:57

kimbo je napisao/la: Ali ovakvi likovi mi samo jos vecim prave Pjanica, Ibisevica, Salihovica ... !!!!!!!
Potpis
100% sportski i krajnje opušten potpis

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 feb 2011, 19:58

kimbo je napisao/la:
Ali ovakvi likovi mi samo jos vecim prave Pjanica, Ibisevica, Salihovica ... !!!!!!!

Potpis !

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 06 feb 2011, 20:03

Sta ste odma opleli po covjeku, ima interwiev gdje pise da je izabrano Njemacki pasos ne da bi igrao za Njemacku vec sto nije imao alternativu, dvojno drzavljanstvo ne moze imati tako da je izabrao (kao sto bi 99% posto bosanaca) Njemacki pasos, e sad je pitanje da li moze i dalje igrati za nas sa sportskim drzavljanstvom (nisam upucen u to) jer za Njemacku nema pravo nastupa jer je vec jednom promjenio sportsko drzavljanstvo i toga je on svjestan, i zato nemojte odma tako po covjeku/momku odakle vi znate u cemu je problem. A ovo je vec 10 dana poznato ne mogu da vjerujem da je ss.ba tek danas saznao o tome.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.