Gdje to pise da je u sastavu za kvalifikacije?Stoper Stuttgarta, Ermin Bičakčić igrat će protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Gdje to pise da je u sastavu za kvalifikacije?Stoper Stuttgarta, Ermin Bičakčić igrat će protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.
Principatus je napisao/la:Malo pricekajte prije nego sto opalite po momku.
Istekao je njemu staž u mladoj.szlaja je napisao/la:Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
Svaka cast kvaliteti svakog pojedinca, pa tako i Bicakcicu.szlaja je napisao/la:Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?
Ma kakvi, mi cemo opet jedva cekat da nam se vrati. Kao onaj prosjek prosjeka iz Holandije.noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?![]()
to bi mu bila bozija kazna. i onda Lessy se vraca kuci, a mi mu spremimo jedan veliki K U R A C u usta
Bicakcic je stoper a ne napadacszlaja je napisao/la:Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
Cartman je napisao/la:Ma kakvi, mi cemo opet jedva cekat da nam se vrati. Kao onaj prosjek prosjeka iz Holandije.noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?![]()
to bi mu bila bozija kazna. i onda Lessy se vraca kuci, a mi mu spremimo jedan veliki K U R A C u usta
A ovaj nema sanse da zaigra za Njemacku cak i da je sve ok po pravilima UEFA-e. Pa Ribery ga je silovao kao crnac japanku. Ono u zivotu nisam vidio.
Po svemu sudeći bit će da Lessie nije ni napustio kuću, a svi mu već spremili ...noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?![]()
Lijepo je izjavio za jedne njemacke novine da se odreko bh-drzavljanstva i da zeli igrati za švabe, za to bolje da se lessie ne vraca...RiNo je napisao/la:Po svemu sudeći bit će da Lessie nije ni napustio kuću, a svi mu već spremili ...noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?![]()
Potpiskimbo je napisao/la: Ali ovakvi likovi mi samo jos vecim prave Pjanica, Ibisevica, Salihovica ... !!!!!!!
kimbo je napisao/la:
Ali ovakvi likovi mi samo jos vecim prave Pjanica, Ibisevica, Salihovica ... !!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.