Sejad Salihovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sejad Salihovic
**** forum kad ti postove brizu. takozvani-novinari saveza. nepismeni ste samo da znate...mozete brizat kako hocete, al nepismeni ostajete.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
forum ne vode novinari.
sta je obrisano?
sta je obrisano?
Mozda bi ga mogao onaj Smajic sto igra u belgiji zamjeniti ali u svakom slucaju mislim da treba od prve minute da igra pjanic bez obzira na sve on je super takticar nesto poput C.Ronalda i moze svojim prodorima i igrama doprinijeti mnogo, treba ga staviti u prvi tim. 

mB!
-
- Kontakt:
e jest nas krenulo da bog dragi sacuva...prvo Vedo,pa Hasagic pa sad i Sejo....jos samo bi trebalo Miske i Djeko i da nemamo nista...nedo bog da nam se ovo desi...pomjerite se s mjesta kazu da se ne obistine rijeci....
Vidim ovo ti je prvi post, haj super, ma treba biti optimistican pa vjerovati da ce se on oporaviti(Salihovic) i isto tako treba se nadati da ce nas lipi selektor Ciro postaviti tim onako kako treba i da cemo uzeti taj bod Belgijispaha_T.M.87 je napisao/la:e jest nas krenulo da bog dragi sacuva...prvo Vedo,pa Hasagic pa sad i Sejo....jos samo bi trebalo Miske i Djeko i da nemamo nista...nedo bog da nam se ovo desi...pomjerite se s mjesta kazu da se ne obistine rijeci....

mB!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Rz88 je napisao/la:Hvala Bogu pa nije strasno, i sam je rekao da ce biti spreman za Belgiju, jer zaista nam je potrebna njegova pomoc, nadam se da ce samo on izvoditi sloodnjake i da ce Miske shvatiti da je tek number 2 u BiH sto se tice toga.
Nemoj tako. Miske izvodi slobodne udarce klinicki, vrlo pedantno. Sejo s druge strane ima torpedo u lijevoj nozi pa kad pogodi samo sto mrezu ne raspara.

Pa kako nece jesi mu vidio noge.Dado je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Hvala Bogu pa nije strasno, i sam je rekao da ce biti spreman za Belgiju, jer zaista nam je potrebna njegova pomoc, nadam se da ce samo on izvoditi sloodnjake i da ce Miske shvatiti da je tek number 2 u BiH sto se tice toga.
Nemoj tako. Miske izvodi slobodne udarce klinicki, vrlo pedantno. Sejo s druge strane ima torpedo u lijevoj nozi pa kad pogodi samo sto mrezu ne raspara.
Stvarno Sejo ima noge k'o body builder.
-
- Kontakt:
dzaba mu jarane...jbg sam se povrijedisoko je napisao/la:Pa kako nece jesi mu vidio noge.Dado je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Hvala Bogu pa nije strasno, i sam je rekao da ce biti spreman za Belgiju, jer zaista nam je potrebna njegova pomoc, nadam se da ce samo on izvoditi sloodnjake i da ce Miske shvatiti da je tek number 2 u BiH sto se tice toga.
Stvarno Sejo ima noge k'o body builder.

jeste, ali je ipak odigrao citavu utakmicu povrijedjen... to je i hrabro bas koliko mu je i noga snazna.
Procitah maloprije,cini mi se na transfermark.de, da su Seju pratili skauti Evetona na utakmci TSG-Dortmund 

Sejo posjetio Egipcana Mohamed Khalifu u Austriji koji je poznat "cudotvorac", sto se tice oporavka poznatih sportista. Sejo je vec poceo sa trcanjem, gotovo da je siguran da ce slijedecu subotu biti u kadru u mecu sa Hannoverom. Bas na vrijeme
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eiler.html

Vom Jäger zum Gejagten
- FK Sarajevo
- Kontakt:
samo je konjic od nasih igrao u engleskoj salihovic ima kvaliteta za engleske premijer ligeSimoK je napisao/la:Procitah maloprije,cini mi se na transfermark.de, da su Seju pratili skauti Evetona na utakmci TSG-Dortmund
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
geronimo je napisao/la:Sejo posjetio Egipcana Mohamed Khalifu u Austriji koji je poznat "cudotvorac", sto se tice oporavka poznatih sportista. Sejo je vec poceo sa trcanjem, gotovo da je siguran da ce slijedecu subotu biti u kadru u mecu sa Hannoverom. Bas na vrijeme![]()
Je li mu to slio strahu

Trebao bi i Vedo kod njega malo
nije mi jasno kako salihovic nije igrao protiv belgije,a jucer protiv HSV-a odigrao svih 90 minuta a razlika izmedju utakmice sa belgijom i one jucerasnje samo 3 dana

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Ljekari su rekli pune cetiri sedmice da ne smije imati napore i stvarno nevidim koji klinac nejasno.Stim da je tip trenirao laganije konstantno.Ali one bi tekme imale enormna naprezanja.Dovoljno je da dan jedan prije ljekarskih analiza krenes prije na naprezanja da se sjehbes totalno.
joj suplje,protiv HSV-a odigra svih 90 min. a kod nas lafo nije mogao da odigra bar 10-15 min.
a sve u razmaku od 3 dana
zar se nesto tako znacajno moze desiti za 3 dana?10 minuta protiv belgije bi bilo prevelio naprezanje za njega,ali utakmica sa hamburgom nije
smijesno...

Ako Rahimic nije mogao igrati u Genku, a 3 dana kasnije je odigrao svih 90 minuta u Zenici...
Hocu da kazem ako Salihovic nije mogao u srijedu igrati zasto ne bi mogao 3 dana kasnije protiv HSV-a
I to je fudbaler, pa njemu bi bilo draze da je igrao na terenu, nego navijao sa tribina sa Ibisevicem,

a kakva nam korist od njega da je igrao ozlijedjen u Genku ili Zenici
Vi samo cekate da koga popljujete
Hocu da kazem ako Salihovic nije mogao u srijedu igrati zasto ne bi mogao 3 dana kasnije protiv HSV-a

I to je fudbaler, pa njemu bi bilo draze da je igrao na terenu, nego navijao sa tribina sa Ibisevicem,

a kakva nam korist od njega da je igrao ozlijedjen u Genku ili Zenici

Vi samo cekate da koga popljujete

100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa da pljuvanje i psovanje je dio nas.Tako smo pljuvali i Hasana i nikako da shvatimo neke stvari.Ako su ti ljudi odbili da igraju za jednu Njemacku smijemo li im mi sada zamjeriti i spocitovati njihov patriotizam.Moj savjet pustitie doktore da rade svoj posao osim ako je neki na forumu doktor pa neka nam da svoje misljenje.Zato kapa dole i Seji i svakom nasem igracu i da ih u buducnosti sve povrede zaobidju.poz
nije tacno da jedva cekam da nekog popljujem,nego kazem da mi je cudno kako da nije mogao odigrati bar nekoliko minuta u zenici (kao sto je uradio bajramovic) a jucer odigrao cijelu utakmicu...uopste ne sumnjam u njegov patriotizam ali mi to nije jasno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.