Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
" " је $ $ се " ? " ? на ову ' о ?.? je napisao/la:? је овај $ у ". Ово " ? $ $ $ $ " сезона ?-е.

Наравно $ - ово " ? сезона у ? $ њеног &,по " ". Сутра - " % " за ",% " $ " у "," $.
Прво $ ',за оне " ? не знају $ се у " " ? " потпуно ?,у њој - се " " " Европе у &.Kad smo već kod Niša ima li ko slike radova na Čairu?
% се $ ",важно је $ се $,а $ се $ се ?,а тренутно се пара ".& то $ нас " " ",' се $ $ - нестат пара " " $ па се & & / "," " & $ - $ $ & сезоне 2012/2013 " потпуно нов.
Ево " пар ? ? новог ".Са % $ " се у & 26. ', а & у & " ? $ $ % све оно % је " ? је 270 $. " $ - се $ у ? фаза а прва јесте % " $ најпре " ". & тога $ $ фаза & & % " $ северне " јужне ", " & % - фаза $ је / & ". " $ " ? $ " 18151 $ ' (" " $ $ ") уз $ " ? са 120 ' " ? са 50 " '. " $ је / $ " " $ " ? $ $ " ? ' ? $ пронађе % партнера " " пре свега " ¥ у њеној $, с' " $ ¥ $ & су $ за ", $ стране $ " " $ ", $ " $ за " ? $.

Kako da nije lep.? je napisao/la:? је овај $ у ". Ово " ? $ $ $ $ " сезона ?-е.
Drago mi je da se gradi,ali stadion je daleko od lepog,ova levo tribina,mislim da je jug sa ovim stepenastim izgledom je katastrofa.Delom tu ima krivice ova kuca sto stoji tu,pricalo se da bi mogla da se srusi ali nista od toga,ali opet morala se ova tribina mnogo bolje izvesti,a iskreno ne znam i za koji ce im skracena atletska staza,kada se na njoj ne mogu organizovati takmicenja,mogli su tu stazu da pomere na neki drugi stadion u Uzicama,ili jednostavno da naprave novi teren nalik Kamberovica polju i to bi bilo idealno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil(ko)
Mislim da su se te pomenute kućetine riješili.
Što se tiče prenosa,zna li se ko će prenositi Rad? Gledam RTS neće prenosit,bar im nije u programoskoj šemi,možda Arena?
Što se tiče prenosa,zna li se ko će prenositi Rad? Gledam RTS neće prenosit,bar im nije u programoskoj šemi,možda Arena?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Odlicno! Dobicemo jos jedan odlican stadion za nase uslove, takodje se i u Novom Pazaru i Cacku(mada nisam 100% siguran) renoviraju stadioni. Zna li neko sta se desava sa stadionom BSK-a?
Nema sta, bice ovo najuzbudljivija i koliko vidim najkvalitetnija sezona u zadnjih par godina.
Ima li negde podatak koliko ce primati ovaj stadion u Uzicu?
Nema sta, bice ovo najuzbudljivija i koliko vidim najkvalitetnija sezona u zadnjih par godina.
Ne znam stvarno,nisam citao Skycraper bar 2-3 sedmice tako da ne znam.peksinna2 je napisao/la:Devil(ko)
Prenosa mislim da nece biti,RTS nikada nije ni prenosio slabije klubove,prosle godine ni Spartak ni OFK,a Arena isto tako nece,posto citao sam nekidan ono pitanja i odgovori i neki lik ih je pitao od kada pocinju prenosi,a oni mu rekose od grupne faze.

Sad mi i krivo sto sam u Sarajevu jer ne mogu nakon 20 godina pogledati Rad u evropi.

p.s. @Trib evo jedan linkic za ono od nekidan,kad sam ti rekao da se nece praviti stadion u G.Milanovcu
http://www.nadlanu.com/pocetna/info/spo ... 3.296.html
Cisto da vidis da sam opet u pravu.

Stadion BSK-a je kao i poslednjih 5 godina u fazi izgradnje,mislim da imaju jednu tribinu,te da rade na poboljsanju terena sada,a kada ce nastaviti gradnju tribina stvarno ne znam.Nisam ja bio u Borci pa ima sigurno 2 godine.NukeR_G1970 je napisao/la:Odlicno! Dobicemo jos jedan odlican stadion za nase uslove, takodje se i u Novom Pazaru i Cacku(mada nisam 100% siguran) renoviraju stadioni. Zna li neko sta se desava sa stadionom BSK-a?
A stadion u Uzicu bi trebao da prima negde oko 10000,zavrsit ga sada estetski,baciti reflektore kao Vosa i dovoljno sasvim,pa onda u buducnosti pokriti i ostale tribine,ali primarni cilj reflektori.
У & " $ ? $ се поставе ? " $ " (север,југ)" " $ - " $ " & 9000.NukeR_G1970 je napisao/la:Odlicno! Dobicemo jos jedan odlican stadion za nase uslove, takodje se i u Novom Pazaru i Cacku(mada nisam 100% siguran) renoviraju stadioni. Zna li neko sta se desava sa stadionom BSK-a?
% се " $ & $ се &,јутрос " ? & ',на " се " о ' & - " " " у ",јер на " а " ? не '.$ не ' ? - " - $,$ су " ",$ " на $ ",/ се трава.
% се $ у " " његов " је 9500 ?....
Vilde samo se ti meni nemoj sikirat,opet ćete vi nama pustit 6 bodova i svi sretni,Luketa će opet izdavat saopštenja i sve tako.
Nije tačno da RTS nije prenosio slabije klubove,sjeti se Sevojna protiv Litvanaca.Bilo je još primjera itekako,druga je stvar što seljaci nisu prenosili OFK iz Istanbula.
Inače ako ne mogu prenosit svog predstavnika sa stadiona Obilića nek se je.u!
Nije tačno da RTS nije prenosio slabije klubove,sjeti se Sevojna protiv Litvanaca.Bilo je još primjera itekako,druga je stvar što seljaci nisu prenosili OFK iz Istanbula.
Inače ako ne mogu prenosit svog predstavnika sa stadiona Obilića nek se je.u!
LARISSA RIQUELME!
? je napisao/la:& " " $, % ' $ " "?
Realno teško je očekivati da će se oni vratit u JSL. Mislim da realno ukoliko zaživi projekat Radnički Niš,te ukoliko Vučurević pojača Banat i sa svojom kvalitetnom djecom odluči da udje,teško da tu Napredak ima šanse,tim prije što su ih napustili neki od ključnih igrača.
Evo jedne novosti, (nzm koliko se ko sjeća) Ivan Petrović se vratio u OFK Beograd. OFK po mom mišljenju se itekako fino pojačao,fali još jedan odbrambeni,vezni i naravno špic.

LARISSA RIQUELME!
- mitraforza
- Kontakt:
Pa jel taj stadion zadovoljava samo uslove za utakmicu sa ovim sanmarincima ili zadovoljava i za utakmice poslednjeg kola kvalifikacija,do kojih doduše i nevjerujem da će Rad doći?north+freaks je napisao/la:Fudbaleri Rada će svoje evro utakmice igrati na stadionu FK Obilić (kapacitet 4700) koji zadovoljava sve uslove UEFA,a koji je renoviran pred nedavno održavo prvenstvo Evrope za mladje kategorije.Na kojem stadionu će FK Rad igrat evropske utakmice?
Moje misljenje neko je da je ovima u Subotici trenutno bolje da urade neke stvari oko stadiona nego na samom stadionu,ko je gledao neku tekmu tamo po kisi znace o cemu pricam.28TAGOE je napisao/la:Obanon
Veliko hvala za ove fotke,te za ime sajta,stvarno detaljno ljudi pričaju o arhitekturi srpskih stadiona. Tek sam počeo čitat jbt 530 strana ispisali. Nadam se da ću u toku dana se čuti sa frendom iz Subotice,da vidim ima li kod njih kakve novine u pogledu renoviranja jednog od ružnijih stadiona koji bi mogao biti fantastično renoviran i primat i do 15000.
@Kolega,vidim ovo,bio si u pravu,nek igraju oni u KG i dalje ,20.000 Zvezdasa na stadionu uvek

@Rifat,to sto si napisao za Djokaja i Markovica,to je ono sto ja pricam danima ovde da ovi iz Kragujevca pucaju na Evropu.Bosanac si,secas se ex yu,pa ti je dovoljno reci da im je Raka Maric,menadzer Bijelog Dugmeta u upravi,tj.potpredsednik kluba,tu ce biti "muljanja" non stop

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jel to onaj bucmasti s tompusi...Raka Maric,menadzer Bijelog Dugmeta u upravi,tj.potpredsednik kluba,tu ce biti "muljanja" non stop Oni vise nikad nece ispasti u drugu ligu .

Ako im je on glavna karika i nada,jbš ti onda svu ovu moju radost što je ušao Radnički u ligu.
No što Rifat pomenu ovu dvojku,ja o toj dvojci mogu pričat sjećajući ih se iz Zvezde,biće pojačanja u svakom slučaju.
LARISSA RIQUELME!
To ti je taj28TAGOE je napisao/la:Jel to onaj bucmasti s tompusi...Raka Maric,menadzer Bijelog Dugmeta u upravi,tj.potpredsednik kluba,tu ce biti "muljanja" non stop Oni vise nikad nece ispasti u drugu ligu .![]()
![]()
![]()
![]()
Ako im je on glavna karika i nada,jbš ti onda svu ovu moju radost što je ušao Radnički u ligu.
No što Rifat pomenu ovu dvojku,ja o toj dvojci mogu pričat sjećajući ih se iz Zvezde,biće pojačanja u svakom slučaju.

Tribalian
Nikad ja to ne zaboravljam,al biću ti iskren,serem se ja na svu tu političku scenu i te kravataše.
Znači iza Partizana stoji Ljajić,ujedno i iza Novog Pazara,sad Mladjan stoji iza RKG, iza cigosa tj. vas stoji pola DS i PUPSA, iza Voše stoji LVM,iza Spartaka Dulić,iza Jagodine Palma,pa se jednostavno pitam ima li smisla sve to,pa makar i doprinijelo kvalitetu same lige?
p.s. znam da je mali off,al pitaću te iskreno,danas čitam,navodno o svemu u RKG odlučuje struja DS,uz pomoć Mladjanovu?
Nikad ja to ne zaboravljam,al biću ti iskren,serem se ja na svu tu političku scenu i te kravataše.
Znači iza Partizana stoji Ljajić,ujedno i iza Novog Pazara,sad Mladjan stoji iza RKG, iza cigosa tj. vas stoji pola DS i PUPSA, iza Voše stoji LVM,iza Spartaka Dulić,iza Jagodine Palma,pa se jednostavno pitam ima li smisla sve to,pa makar i doprinijelo kvalitetu same lige?
p.s. znam da je mali off,al pitaću te iskreno,danas čitam,navodno o svemu u RKG odlučuje struja DS,uz pomoć Mladjanovu?
LARISSA RIQUELME!
Pa brate moguce,svasta se prica.Ima i DS tu upliva.Oni su nekad bili "bratski" klub sa Zvezdom28TAGOE je napisao/la:Tribalian

(za Tribalka i Devilka,ništa lično,čisto da im programsku šemu objasnim)
Pregled Programa zvezdine televizije: 08:00 - Jutarnji program: Svanuće i nama jednog dana 10:00 - Dječiji obrazovni program: Ekspedicija u Bari 12:00 - Kuvar:Kako se 'Bari„ boranija 14:00 - Popodnevni bioskop za decu: Zvezda prvak Srbije u nečemu (serijal bajki braće Grim) 16:00 - Film: Prohujalo sa vihorom 18:00 - Insajder: Kako je Tole oteo titulu u kriketu 20:00 - Najveći uspesi Zvezde:Bari 22:00 - Putopis: Do Barija i nazad 24:00 - Erotski program: Partizan - Zvezda Na svakih sat vremena prekid programa zbog važnih saopštenja.

Pregled Programa zvezdine televizije: 08:00 - Jutarnji program: Svanuće i nama jednog dana 10:00 - Dječiji obrazovni program: Ekspedicija u Bari 12:00 - Kuvar:Kako se 'Bari„ boranija 14:00 - Popodnevni bioskop za decu: Zvezda prvak Srbije u nečemu (serijal bajki braće Grim) 16:00 - Film: Prohujalo sa vihorom 18:00 - Insajder: Kako je Tole oteo titulu u kriketu 20:00 - Najveći uspesi Zvezde:Bari 22:00 - Putopis: Do Barija i nazad 24:00 - Erotski program: Partizan - Zvezda Na svakih sat vremena prekid programa zbog važnih saopštenja.

LARISSA RIQUELME!
Sretno Radu danas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.