očekivao sam nešto malo opširnijeKonjicBOY je napisao/la:Dobro niste ni dobri a ni losislogauskoplje je napisao/la:Sloga UskopljeKonjicBOY je napisao/la:Igman Konjic 2-1 Sloga Gornji Vakuf![]()
Jesmo loši?

očekivao sam nešto malo opširnijeKonjicBOY je napisao/la:Dobro niste ni dobri a ni losislogauskoplje je napisao/la:Sloga UskopljeKonjicBOY je napisao/la:Igman Konjic 2-1 Sloga Gornji Vakuf![]()
Jesmo loši?
Ne znam, nisam se potrudio da dođem do zapisnika, ali imam snimku utakmice pa ću valjda napraviti sažetak neki ako mi se bude dalo.slogauskoplje je napisao/la:znaš li slučajno sastav kupresa, biće da nisu svi išlihnkvisici je napisao/la:HNK Višići - HNK Kupres 2:0.
Samo 2:0 mogao bih reći jer Kupres je preloša ekipa, nisu uputili niti jedan udarac prema golu dok su naši igrači promašili bar 5 čistih zicera, ali i golman Kupresa je bio na razini zadatka.
Kad sam vidio ovo dva žuta, odmah sam znao tko je.Grdan je napisao/la:U 60 minuti, poslije dva žuta kartona, pocrvenio je Omazić
morali ste opet nešto palit u čitlukuRdje94 je napisao/la:http://www.ljportal.com/ljubuski-3/3-sp ... -u-citluku
(kratak izvještaj i FOTO sa utakmice)
Nakon silnih izjava o demoliranju i ovih 4:0 je sigurno previše (Brotnjo - Sloga LJ) - vjerujem da će se HNKBrotnjo i Grdan složiti (ako su gledali utakmicu). Ovako to izgleda kao potpuna dominacija ali uzevši u obzir da je prvi gol koji je usmjerio utakmicu postignut iz čistog zaleđa i da je Sloga na mahove imala i više prilika (pogotovo od 45-65 minute) činilo se da i nije tolika drastična razlika između momčadi kakva se prezentira ovdje na forumu. Ne umanjujući zasluženu pobjedu Brotnja mislim da su pretenciozne izjave 10:0, prošetat ćemo se ligom itd. Evo npr. Bigeste je kao trebala bit kanta za napucavanje (po mnogima) pa su ipak tukli Grude 1:0.![]()
Meni su osobno bolji dojam ostavili i Troglav i Igman od Brotnja, ali to opet nije mjerodavno jer se bazira na uzorku od 1-2 utakmice.![]()
Sloga ide dalje, dočekujemo Posušje i nadamo se osvojit 3 boda.
Jesi vidio što baratam sa fotošopom - umjetna vatra i paljenje + izbrisano jedno 5000 ljudi na tribinamaslogauskoplje je napisao/la:
morali ste opet nešto palit u čitluku![]()
@ Grdan
Nije zar stalno onako malo ljudi na tribinama?
Bio sam na utakmici i nezadovoljan sam, ovu smo utakmicu morali dobiti s vise razlike, a i vi ste imali par prilika, onaj napadac vam je za ove lige vrh i volio bih kad bi igrao za nas ... mislim da su ove utakmice Brotnju najteze u kojima se unaprijed upisu 3 boda, vi ste dosli rastereceni, niste imali sta izgubiti i parkirali ste autobus u 1. pol i to je bilo po onakvom teskom vremenu tesko probiti, ali ipak smo uspjeli 2:0 povesti. U 2. pol Sloga bolja na trenutke, ali to nista ne znaci jer je utakmica bila rijesena prakticki i Brotnjo se opustilo, ipak smo uspjeli postici jos 2 pogotka, mi smo igrali ovu utakmicu bez glavnog spica Vasilja, a i Vladica ste dobro ustopali, mada je pobjegao 1-2 puta bio u kontri ali je onda uprskao stvar. I nemoj mjeriti snagu Brotnja u ovoj utakmici, jer iskreno tesko je se motivirati protiv vas po onakvoj vrucini kad znas da si dobio utakmicu, a i kod nas je mlada ekipa dosta i normalne su oscilacije nekada, ipak da su to sve igracine nisu, ne bi igrali u ovoj ligi da jesu, ali za ovu ligu imamo dobru ekipu i mozemo osvojiti 1. mjesto. Ekipe Troglava i Igmana su dosta iskusnije od nasih i zato su ostavili bolji dojam vjerovatno jer drukcije djeluju kad ih gledas kad znas npr. ko je Bosko Peraica, pa Ante Semren ili Nedim Kudra u Igmana, ipak su ti igraci nesto prosli dosada i poznati su u drzavi, dok su u nas osim stoperskog dvojca i golmana sve igraci rodjeni 92. 91. 90. 89. godine, sve 19-22 godine,Rdje94 je napisao/la:http://www.ljportal.com/ljubuski-3/3-sp ... -u-citluku
Nakon silnih izjava o demoliranju i ovih 4:0 je sigurno previše (Brotnjo - Sloga LJ) - vjerujem da će se HNKBrotnjo i Grdan složiti (ako su gledali utakmicu). Ovako to izgleda kao potpuna dominacija ali uzevši u obzir da je prvi gol koji je usmjerio utakmicu postignut iz čistog zaleđa i da je Sloga na mahove imala i više prilika (pogotovo od 45-65 minute) činilo se da i nije tolika drastična razlika između momčadi kakva se prezentira ovdje na forumu. Ne umanjujući zasluženu pobjedu Brotnja mislim da su pretenciozne izjave 10:0, prošetat ćemo se ligom itd. Evo npr. Bigeste je kao trebala bit kanta za napucavanje (po mnogima) pa su ipak tukli Grude 1:0.![]()
Meni su osobno bolji dojam ostavili i Troglav i Igman od Brotnja, ali to opet nije mjerodavno jer se bazira na uzorku od 1-2 utakmice.![]()
Protiv Kamešnice je bilo više ljudi,očito ljude ne zanima Sloga.U nas je besplatan ulaz,pa će s vremenom posjeta biti veća i veća.@"Rdje94" protiv Kamešnice smo bolje igrali,očito su igrali onoliko koliko je bilo potrebno da bi odmorniji dočekali utakmicu kupa u Banja Luki protiv Borca.slogauskoplje je napisao/la:morali ste opet nešto palit u čitlukuRdje94 je napisao/la:http://www.ljportal.com/ljubuski-3/3-sp ... -u-citluku
Sloga ide dalje, dočekujemo Posušje i nadamo se osvojit 3 boda.![]()
@ Grdan
Nije zar stalno onako malo ljudi na tribinama?
ne znam da se igdje naplaćuje ulazGrdan je napisao/la:
Protiv Kamešnice je bilo više ljudi,očito ljude ne zanima Sloga.U nas je besplatan ulaz,pa će s vremenom posjeta biti veća i veća.@"Rdje94" protiv Kamešnice smo bolje igrali,očito su igrali onoliko koliko je bilo potrebno da bi odmorniji dočekali utakmicu kupa u Banja Luki protiv Borca.
Jučer je HNK «Sloga» pred gotovo 600 gledatelja u derbi susretu 2. kola natjecanja u Drugoj nogometnoj ligi Skupina Jug savladala momčad FK «Igman» iz Konjica rezultatom 2 : 1.
Naplaćuje Troglav 3 marke,ljudi nemajuslogauskoplje je napisao/la:ne znam da se igdje naplaćuje ulazGrdan je napisao/la:
Protiv Kamešnice je bilo više ljudi,očito ljude ne zanima Sloga.U nas je besplatan ulaz,pa će s vremenom posjeta biti veća i veća.@"Rdje94" protiv Kamešnice smo bolje igrali,očito su igrali onoliko koliko je bilo potrebno da bi odmorniji dočekali utakmicu kupa u Banja Luki protiv Borca.![]()
U zadnje 3 godine najveća posjeta:
Jučer je HNK «Sloga» pred gotovo 600 gledatelja u derbi susretu 2. kola natjecanja u Drugoj nogometnoj ligi Skupina Jug savladala momčad FK «Igman» iz Konjica rezultatom 2 : 1.
Sretno protiv Borca, ako izgubite 1 ili 2 razlike opravdano vam je što ste se štedili protiv Slogeslogauskoplje je napisao/la:ne znam da se igdje naplaćuje ulazGrdan je napisao/la:
Protiv Kamešnice je bilo više ljudi,očito ljude ne zanima Sloga.U nas je besplatan ulaz,pa će s vremenom posjeta biti veća i veća.@"Rdje94" protiv Kamešnice smo bolje igrali,očito su igrali onoliko koliko je bilo potrebno da bi odmorniji dočekali utakmicu kupa u Banja Luki protiv Borca.![]()
Troglav naplaćuje ulazniceGrdan je napisao/la:
Naplaćuje Troglav 3 marke,ljudi nemaju.
Sjećam se prošlosezonske utakmice Sloga - Višići u Ljubuškom, početkom travnja, bilo je jako lijepo vrijeme i od oka bilo je oko 250 ljudi, čak i naših iz Višića je bilo 20-30. Sasvim pristojna posjeta i dobra atmosfera, nadam se da će se ono ponoviti i ove godine, igramo sa vama za 20-ak dana.Rdje94 je napisao/la:Sretno protiv Borca, ako izgubite 1 ili 2 razlike opravdano vam je što ste se štedili protiv Slogeslogauskoplje je napisao/la:ne znam da se igdje naplaćuje ulazGrdan je napisao/la:
Jučer je HNK «Sloga» pred gotovo 600 gledatelja u derbi susretu 2. kola natjecanja u Drugoj nogometnoj ligi Skupina Jug savladala momčad FK «Igman» iz Konjica rezultatom 2 : 1.![]()
Inače u Ljubuškom je posjeta bila najveća u Međužupanijskoj ligi (najniži rang) prije 2 godine :
http://www.ljportal.com/index.php?optio ... &Itemid=22" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad se jedva skupi 50-100 ljudi, naravno nema naplaćivanja ulaza...
Komentari utakmice ti sve govore.Najjadnija utakmica koju sam gledao.Znalo se da ce biti cirkus,zato je i bilo toliko ljudi!!!Rdje94 je napisao/la:Sretno protiv Borca, ako izgubite 1 ili 2 razlike opravdano vam je što ste se štedili protiv Slogeslogauskoplje je napisao/la:ne znam da se igdje naplaćuje ulazGrdan je napisao/la:
Jučer je HNK «Sloga» pred gotovo 600 gledatelja u derbi susretu 2. kola natjecanja u Drugoj nogometnoj ligi Skupina Jug savladala momčad FK «Igman» iz Konjica rezultatom 2 : 1.![]()
Inače u Ljubuškom je posjeta bila najveća u Međužupanijskoj ligi (najniži rang) prije 2 godine :
http://www.ljportal.com/index.php?optio ... &Itemid=22" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad se jedva skupi 50-100 ljudi, naravno nema naplaćivanja ulaza...
od ove sezone 3 KM, prije ove je bilo 5 KM!badblueboylivno je napisao/la:Troglav naplaćuje ulazniceGrdan je napisao/la:
Naplaćuje Troglav 3 marke,ljudi nemaju.
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.