RK Derventa

shaman7
Kontakt:

Re: RK Derventa

Post Postao/la shaman7 » 31 jul 2012, 18:19

BROJ1 je napisao/la:
imeime je napisao/la:sigurno nije najbolji, ali je jedan od rijetkih skolovanih i profesionalac.
e sad sto on, takav skolovan i koji je odlucio da se bavi tim poslom kao profesionalac, ne pravi neku razliku od ostalih priucenih u premijer liZi, i ne sluzi mu bas za pohvalu ;)
k,g,h isped i prelaze c, z, s....prva palatelizacija...liga--lizi
izuzetak

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 31 jul 2012, 19:41

BROJ1 je napisao/la:
imeime je napisao/la:sigurno nije najbolji, ali je jedan od rijetkih skolovanih i profesionalac.
e sad sto on, takav skolovan i koji je odlucio da se bavi tim poslom kao profesionalac, ne pravi neku razliku od ostalih priucenih u premijer liZi, i ne sluzi mu bas za pohvalu ;)
pitaj dokica kako se kaze, pa nam javi ;)
imperator, prodavac magle

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 31 jul 2012, 19:47

BROJ1 je napisao/la:
:lol:
Sorry, morao sam ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 jul 2012, 20:45

edit: ....
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 31 jul 2012, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 31 jul 2012, 20:58

nadam se moje naglasavanje "lizi" niste pogresno protumacili.
:lol:
jednostavno nisam mogao odoliti, a da ne skrenem paznju nasem drugaru iz dervente ;) malo je pogrijesio
imperator, prodavac magle

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 31 jul 2012, 21:23

Jbg svi griješimo pa i ja...pozdrav svima...uzelilo se tekmi

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 jul 2012, 21:31

BROJ1 je napisao/la:Jbg svi griješimo pa i ja...pozdrav svima...uzelilo se tekmi
Naravno, golmandžijo - ništa "strašno". Jedino nije dobro ako se ne 'prihvata' greška... ;)

Sretno Dervenćanima u novoj sezoni, a umjesto 'prepucavanja' (lingvističkog) volio bi pročitati više o ekipi, igračima...imena, pozicije...mišljenja o kvalitetu pojedinaca...
Mene to zanima na ovom Forumu, rukomet, igra, treneri, igrači, talenti...
Bosno moja poharana....

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 31 jul 2012, 22:44

Otisao Zekic u Borac, desno krilo, tu imamo Slavena Marica jako dobro krilo, marceta pivot takodje otisao, jedan od najboljih pivota lige...umjesto njega dosao Kuzman iz Doboja, dosao Bibic iz Borca bio posudjen Prijedoru, vratio se nakon pola godine u Gracanici Puljizovic,.Problem s golmanom Bjelićem, diskus hernija 3 sedmice banjskog oporavka...ostaje iskusni Blagovcanin i mladi Lazarevic. Dokic je najvece pojacanje...u odnosu na trenera iz prosle 2 sezone Zorana Petricevica koji je bio sudija, pa delegat...jedina trenerska referensa prije Dervente mu bio Tešanj...Vec pricaju igraci da nikad nisu ni priblizno radili kao sad sto je i logicno jer nikad nisu ni radili s profesionalnim trenerom...znaci, po meni 20-30 posto jaci nego prosle godine...djecje bolesti premijernog nastupa prebolovane, klub stabilan, bez dugovanja, nerealnih ambicija s vizijom oslonca na vlastite snage, proizvodnju igraca po cemu smo bili poznati...Nadam se boljoj igri, puno ozbiljnijem pristupu te boljem plasmanu, jer liga je realno puno slabija a mi smo igracki tu negdje a trener je onih 20-30 posto bolji u odnosu na proslu godinu

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 jul 2012, 23:07

BROJ1 je napisao/la:Otisao Zekic u Borac, desno krilo, tu imamo Slavena Marica jako dobro krilo, marceta pivot takodje otisao, jedan od najboljih pivota lige...umjesto njega dosao Kuzman iz Doboja, dosao Bibic iz Borca bio posudjen Prijedoru, vratio se nakon pola godine u Gracanici Puljizovic,.Problem s golmanom Bjelićem, diskus hernija 3 sedmice banjskog oporavka...ostaje iskusni Blagovcanin i mladi Lazarevic. Dokic je najvece pojacanje...u odnosu na trenera iz prosle 2 sezone Zorana Petricevica koji je bio sudija, pa delegat...jedina trenerska referensa prije Dervente mu bio Tešanj...Vec pricaju igraci da nikad nisu ni priblizno radili kao sad sto je i logicno jer nikad nisu ni radili s profesionalnim trenerom...znaci, po meni 20-30 posto jaci nego prosle godine...djecje bolesti premijernog nastupa prebolovane, klub stabilan, bez dugovanja, nerealnih ambicija s vizijom oslonca na vlastite snage, proizvodnju igraca po cemu smo bili poznati...Nadam se boljoj igri, puno ozbiljnijem pristupu te boljem plasmanu, jer liga je realno puno slabija a mi smo igracki tu negdje a trener je onih 20-30 posto bolji u odnosu na proslu godinu
E, ovo je post! :)
Samo me zbunjuje ovo sa Vukašinom Zekićem!!
Kažeš otišao u Borac, a vidim ga na spisku Sloginih igrača, dok na Borčevoj stranici ni riječi o njemu, a ni na prvoj 'prozivci' Borca nije bio (!)....pogotovo što su doveli Dinka Delića, mladog Glumičića a ostao je i mladi Tešić na poziciji desnog krila..!

Kako će po tvojoj procjeni 'izgledati' (koji igrači će biti starteri prva sedmorka?
Pozz
Bosno moja poharana....

goranBL

Post Postao/la goranBL » 01 avg 2012, 23:14

O Zekicu nije bilo price u Borcu. Imaju dva mlada krila i Glumicica na probi.
Sigurna informacija 100%

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 30 avg 2012, 22:02

U subotu generalna proba pred prvenstvo, dolazi Borac Banja Luka. Poslije renoviranja dvorane , promijenjena podloga i sajma privrede, prije par dana su konacno, Derventski rukometaši usli u svoju dvoranu, treniralo se u Bosanskom Brodu, Srpcu, 7 dana na pripremama u Tesliću...Igracki kadar nepromijenjen, Mirko marčeta, najbolji pivot premijer lige, nakon neuspjele potrage za boljim aranzmanom vratio se u Derventu, vratio se iz Gracanice Puljizovic tako da je ekipa skoro ista kao na pocfetku proslogodisnje sezone, dok su drugi klubovi , vecinom znacajno oslabljeni jer unema niko marke, a Zoran Dokic na mjestu trenera je veliko pojacanje. Bilo je prijateljskih utakmica al nijedna u Drventi tako da bi svoj sud mogao dati tek poslije subotnje utakmice s Borcem. Usput, sto nije malo vazno, sva primanja se igracima isplacuju redovno, bez kasnjenja i dugovanja i feninga...e sad bit je da se ono sto se moze ispostovat i dogovori, ko misli da moze dobit vise imao je odrijsene ruke, a para nigdje nema...bolje igrat za 500, 600, 700 km koje ces redovno dobit, nego za 2000 koje dobijes jednom i onda nevidis marke, znaci klub na zdravim nogama, ne tezi se megalomaniji vec se stoji cvrsto na zemlji, sa naglaskom na rad s mladjim kategorijama

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 01 sep 2012, 23:51

moze derventa ove sezone biti pozitivno iznenadjenje prvenstva, mislim da cete tesko da izgubite od bilo koga u svojoj dvorani! jel' igrao marceta protiv borca?

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 03 sep 2012, 08:34

Nije igrao, igrali su Kuzman, Krstajic i misanovic na pivotu. poraz 26-27, poluvrijeme 15-13. Izjednacena utakmica gdje su isprobani skoro svi igraci, osim pomenutih pivota na bekovima su igrali PULJIZOVIĆ, Bibić, Škrga, Sibinčić, Lukić. Na krilima Zemunovic, Todoric te Maric i Zekic, Na golu Blagovcanin, Bjelic i Lazarevic, znaci isprobano je 15 igraca..pa prateci na portalima stanje u drugim klubovima ja mislim da objektivno uz Gradacac i Celik da bi Derventa trebala u ligu 6...niko nema marke, a iz navedenog se vidi da ekipa posjeduje sirinu, dosta kvalitetnih igraca te uz kvalitetnog trenera koji to sve zna poslozit, pravilnim i pravovremenim izmjenama drzat visok nivo i jak tempo igre svih 60 minuta, liga za prvaka je sasvim realna

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 03 sep 2012, 08:38

Jos sam zaboravio spomenuti na beku Ristica, koji kad se obuzda moze bit jako dobar igrac, a trener kalibra Zorana Dokica to jako dobro zna da radi, te se vec vidi njegov rukopis, nema ispucavanja, soliranja i slicnog sto je "krasilo" igru proteklih godina

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 03 sep 2012, 22:40

Dobra ste ekipica,i mogli bi ove godine dobro proći. Ono što vam ne ide u prilog je to što vas više niko neće podcijeniti,i svi će protiv vas igrati napaljeno. Vidio si drugu polusezonu.
Uglavnom,za godinu stariji i iskusniji u PL,a i drago mi je čuti da još neko sistematski polako stvara ekipu. sretno vam komšije u sezoni 2012/2013.

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 13 nov 2012, 12:42

2 pobjede 5 poraza, sta reci.....odradjene pripreme, doveden najbolji trener u BiH ligi, ima se i koja para. Nesto nije u redu, sta ne bih znao reci, nisam ni otisao pogledati daa dzaba ne bi gubio zivce, mozda odem u subotu protiv Gradacca....predvidjeno je da iz budzeta za iducu godinu klub dobije 130 000 km, plus placeni termini treninga u dvorani tako da se na opštinu nemoze pozaliti..bit ce bolje...izgurat ce se do polusezone i onda ce se valjda srediti stvari jer svi preduslovi za dobre rezultate postoje, cak je i ekipa 90 posto ista u odnosu na proslu sezonu

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 13 nov 2012, 23:03

Pa baš se pitam gdje si nestao. Eto nas Vama,ako bog da eto me u subotu tamo sa svojim sinčićem da malo bodrim ove naše,valjda će odigrat jednu dobru utakmicu na strani,pa da vam i mi odnesemo tri boda,kad je već mogla Bosna ;-) .

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 14 nov 2012, 00:40

da se ne ponovi prosla godina, pobijedili vas u kupu 7, izgubili kroz 15 dana u prvenstvu 23..

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 14 nov 2012, 21:15

Lijepo...meni je cerkica premala 11 mj. ako bog da iduce godine s tatom u dvoranu...vjeovatno cu doci i pokusat da ne poderem grlo..al nemogu obecat...ponese me ko da igram uzivim se galamim...sta bi navika...nek bude ok tekma..pa nek pobijedi bolji...i vi ste domacinska ekipa...haman se boje kontakta igrate ko tete na strani...poznato mi to nesto hehe...vidimo se u subotu da se i ja upisem ove sezone u gledaoce...Pozzz

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 17 nov 2012, 23:00

Vidim jos jedan poraz...sreca najavili mi se gosti pa nisam otisao, ustedio zivaca i grla...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.