sta ti nije jasno?harishp je napisao/la:Ha,o cemu ti Tele-TabijaTabija je napisao/la:Šestic u bivsoj Jugiako je talenata zasto ne?al bgm dok je susic seljacina mi cemo izgubiti i Seferovica i Kolasina i Hajrovica vidjecete jeebe s enjemu za ove mlade cuj mora prvo u mladu repku pa gdje to pise..zasto mora?
?
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
- Principatus
- Kontakt:
Kaze: "San svakog igraca je zaigrati za reprezentaciju (koju?vrabac je napisao/la:http://www.rtl.hr/vijesti/sport/513166/ ... -nogometa/

Veoma je cesto spomenuo rijec Hrvatska, a nije se drzao veoma neutralno u izjavi.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakav je bio intervju, momku se nada i reprezentacija Zanzibara da igra za njih.....kaze san svakog igraca je da zaigra za drzavu, pa ce ga pozvat izbornik koji tu bude(doduse ovo je zbog godina), nit je gdje spomenuo modrica......po meni pravi diplomatski odgovor 

- maximusdecimus
- Kontakt:
mislim da ovo sve govori . Pape nije izbornik, tako da...Principatus je napisao/la:Kaze: "San svakog igraca je zaigrati za reprezentaciju (koju?vrabac je napisao/la:http://www.rtl.hr/vijesti/sport/513166/ ... -nogometa/). Nadam se da cu radom, trudom itd. dokazati izborniku koji bude...da trebam igrati u toj ekipi."

- Principatus
- Kontakt:
Aah vidim i djonla se razumije u diplomatski jezik. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Iako je rek'o da bi igrao za Hrvatsku (a nije), nije smak svijeta. Pa ja kad sam bio 16 igrao bi za Svedsku (rodnog mjesta) a malo sam i cuo za Bosnu.. a sad bi krvavo igrao za Bosnu
17,18,19 su te patriotske godine

Samo treba momak da se upozna s Spahom i Edom i bice sve A-ok

17,18,19 su te patriotske godine

Samo treba momak da se upozna s Spahom i Edom i bice sve A-ok

- delpiero20
- Kontakt:
Ovaj mi realno ne lici na Bosanca uopste...
Vuce na Purgere sa stavom i frizuricom
Volio bih da igra za nas ako on to zeli...ako ima zelju onda sto da ne jer je jedan od vecih talenata ex yu prostora...

Vuce na Purgere sa stavom i frizuricom

Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 01 okt 2012, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Imal neki psiholog sad tu da nam elaborira ovo za reprezentaciju kad ga je pito kako je Alen odgovorio jel lago imaju oni neki fazoni 

Nije nista sto pitas?Tabija je napisao/la:sta ti nije jasno?harishp je napisao/la:Ha,o cemu ti Tele-TabijaTabija je napisao/la:Šestic u bivsoj Jugiako je talenata zasto ne?al bgm dok je susic seljacina mi cemo izgubiti i Seferovica i Kolasina i Hajrovica vidjecete jeebe s enjemu za ove mlade cuj mora prvo u mladu repku pa gdje to pise..zasto mora?
?
Sestic talent,jest bistar k'o i Nikola Nikic da nije bilo tribina i ograda ovi bi se zaustavili negdje na putu u drugom gradu,prilikom svakog konrtanapada.I pitali otkud oni tamo.
I ko prica o tome da mora prvo u mladu repku@Teletabija zabrinjavas me.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidi se kako Hrvati lukavo pripremaju teren.
Puni novinarske stupce, a mi se nadamo da će igrati za nas..
Šta naši novinari rade? Zar im nije posao da nas izvještavaju, eto im exluzive!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- maximusdecimus
- Kontakt:
stvarno, ni ja ne razumijem.pa samo je odrastao s njima. i što me još više zapanjilo ni jednom nije koristio BA u rečenici!!! Safete, ne zovi ovog kajkavca, matere tidelpiero20 je napisao/la:Ovaj mi realno ne lici na Bosanca uopste...![]()
Vuce na Purgere..

-
- Kontakt:
@tabija: dovoljan je jedan tvoj post da se vidi ko je seljacina ti ili gospodin susic!!
- Principatus
- Kontakt:
Pjanic isto vuce na Purgere, one francuske, a Salihovic...kod njega jos nisam siguran koji jezik prica. 

- delpiero20
- Kontakt:
maximusdecimus je napisao/la:stvarno, ni ja ne razumijem.pa samo je odrastao s njima. i što me još više zapanjilo ni jednom nije koristio BA u rečenici!!! Safete, ne zovi ovog kajkavca, matere tidelpiero20 je napisao/la:Ovaj mi realno ne lici na Bosanca uopste...![]()
Vuce na Purgere..za reprezentaciju trebaju igrati samo oni koji lijepo pričaju bosanski poput Pjanića, Salihovića, itd...

ovo ja onako kazem...volio bih naravno da igra za nas

Imamo Begovića i dosta ( od lijepih ).
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Principatus je napisao/la:Pjanic isto vuce na Purgere, one francuske, a Salihovic...kod njega jos nisam siguran koji jezik prica.
[youtube][/youtube]
Kasnije ce pljuvati ovo ono...Postao/la mozak dana 01 okt 2012, 21:42
Vidi se kako Hrvati lukavo pripremaju teren.

President of the Union of European Football Associations
http://cdn.memegenerator.net/instances/ ... 871662.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nad tobom sunce najljepše sja
- maximusdecimus
- Kontakt:
ma znam,bolan. ovaj je pravi ljepotan, k'o Luka Modrićdelpiero20 je napisao/la:
![]()
ovo ja onako kazem...volio bih naravno da igra za nasmoramo i mi imati jednog lijepog igraca nekad

Evo Vam dokaz:Offside je napisao/la:Dokaži da je imao službeni poziv u reprezentaciju BiH i da je isti odbio!bhsport je napisao/la:Zatvoriti temu jer joj ovdje nije mjesto. Alen je po rodjenju i opredjeljenju hrvat.
Odbio je poziv za kadetsku repku i samim tim pokazao ko je i sta je.
Ne vidim potrebu da se dalje sili ova prica.![]()
Sve i da je istina to što si napisao, to nikakve veze nema sa ovom temom. I Rakitić je odbijao sve pozive Hrvatske dok nije došao onaj za A reprezentaciju, a i tu je bilo povuci-potegni mjesecima.
http://tuzlalive.ba/sport/?p=48063" onclick="window.open(this.href);return false;Na prvoj prozivci nisu se pojavili Alen Halilović i Osman Hadžikić.
”Željeli smo da igrač zagrebačkog Dinama Halilović zaigra za BiH, ali on će vjerovatno nastupati za hrvatsku reprezentaciju. Hadžikić iz bečke Austrije nije mogao doći zbog školskih obaveza, međutim ovo je drugi put da se nije odazvao i teško da će dobiti novu priliku”, izjavio je Feni selektor Malkočević.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.