Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion
Moderator/ica: GracanicaAA
imal i jedna druga pjesmica osim ove hajde onu ti dam ti da ti damnikad_izvini je napisao/la:Samo da se najavim, dolazimo![]()
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion
Pazi, meni se ova sviđa, jel, sto ljudi, sto ćudimrzim_ulizice je napisao/la:imal i jedna druga pjesmica osim ove hajde onu ti dam ti da ti damnikad_izvini je napisao/la:Samo da se najavim, dolazimo![]()
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion
ko je simpatizer sarajevaStole iz Bora je napisao/la:Simpatizeru Sarajeva smeta pjesma Zeljinih navijaca i to iskazuje na pdf-u o Travniku .. I Sigmund bi poklekao pred takvim slucajevima ..
Jedan, ne znas ga ti ..mrzim_ulizice je napisao/la:ko je simpatizer sarajevaStole iz Bora je napisao/la:Simpatizeru Sarajeva smeta pjesma Zeljinih navijaca i to iskazuje na pdf-u o Travniku .. I Sigmund bi poklekao pred takvim slucajevima ..
hehehehehehheh ako mislis na mene grdno se varas od sarajva i zelje uvjek bi zelju prvo izabro ja sam malo stariji balavurdija simpatizira sarajevoStole iz Bora je napisao/la:Jedan, ne znas ga ti ..mrzim_ulizice je napisao/la:ko je simpatizer sarajevaStole iz Bora je napisao/la:Simpatizeru Sarajeva smeta pjesma Zeljinih navijaca i to iskazuje na pdf-u o Travniku .. I Sigmund bi poklekao pred takvim slucajevima ..Kljucna rijec je "simpatizer" koja se poo mnogo cemu razlikuje od "navijac" ..
E onda se duboko izvinjavam ..mrzim_ulizice je napisao/la:hehehehehehheh ako mislis na mene grdno se varas od sarajva i zelje uvjek bi zelju prvo izabro ja sam malo stariji balavurdija simpatizira sarajevoStole iz Bora je napisao/la:Jedan, ne znas ga ti ..Kljucna rijec je "simpatizer" koja se poo mnogo cemu razlikuje od "navijac" ..
ma nista bila je greska u koracimaStole iz Bora je napisao/la:E onda se duboko izvinjavam ..mrzim_ulizice je napisao/la:hehehehehehheh ako mislis na mene grdno se varas od sarajva i zelje uvjek bi zelju prvo izabro ja sam malo stariji balavurdija simpatizira sarajevoStole iz Bora je napisao/la:Jedan, ne znas ga ti ..Kljucna rijec je "simpatizer" koja se poo mnogo cemu razlikuje od "navijac" ..
komax je napisao/la:Hej ljudi moze li mi neko reci kakav je ovaj Fajic sto igra za Travnik.
ultras je napisao/la:Eh ovako u Travniku ima tribina odvojena za goste,uvjek su svi dobro dosli pa kako god odigrali.
Posebno bih pozdravio ove robove koji znaju kakav docek imaju uvjek i prijateljstvo sa
travnicanima.Hvala vam sto nam zelite drugu ligu al bogami kako je krenulo pored bilinog
ce prolaziti i na Pirotu dolaziti.Ovaj tm vi ste takodje uvjek toplo docekani na Piroti to vise nece biti
Hvala i vama, nece vam ni osim pomoci kada vam ga Fedja zabije u subotu.
wow koji docek..uvijek nam pola tima zavrsi na hitnoj i duze vremena budu povrjedjeni..samo se sjeti zadnje tekme kad je Zahirovic dobio crveni al koje li slucajnosti kamerman to nije snimio,,onda za kolko je ono minuta Sabic izaso s terena,,i kolko je ono jos bilo ludjackih faulovaultras je napisao/la:Eh ovako u Travniku ima tribina odvojena za goste,uvjek su svi dobro dosli pa kako god odigrali.
Posebno bih pozdravio ove robove koji znaju kakav docek imaju uvjek i prijateljstvo sa
travnicanima.Hvala vam sto nam zelite drugu ligu al bogami kako je krenulo pored bilinog
ce prolaziti i na Pirotu dolaziti.Ovaj tm vi ste takodje uvjek toplo docekani na Piroti to vise nece biti
ja neznam koji je robijas reko da vas zeli u drugoj ligi pa prije bi volio da ispadne rudar i olimpik nego vi a sto se tice doceka to je smijesno ja neznam da smo ikad fino docekani u travnikuultras je napisao/la:Eh ovako u Travniku ima tribina odvojena za goste,uvjek su svi dobro dosli pa kako god odigrali.
herbion je napisao/la:Ocekujem pobjedu Travnika a Zeljo ne moze ocekivati pomoc sudija kao do sada.
Svaku tekmu ste pokrili sa Brkovicem,kakav vas fudbal.Siroki,Zrinjski i Slavija a ovi iz Travnika nisu magarci.Urban je napisao/la:herbion je napisao/la:Ocekujem pobjedu Travnika a Zeljo ne moze ocekivati pomoc sudija kao do sada.
kakva pomoc sudija sta ti pricas ziv bioo svasta ne bulazni
herbion je napisao/la:Svaku tekmu ste pokrili sa Brkovicem,kakav vas fudbal.Siroki,Zrinjski i Slavija a ovi iz Travnika nisu magarci.Urban je napisao/la:herbion je napisao/la:Ocekujem pobjedu Travnika a Zeljo ne moze ocekivati pomoc sudija kao do sada.
kakva pomoc sudija sta ti pricas ziv bioo svasta ne bulazni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.