Transferi, igrači Premijer Lige BiH

Neutral
Kontakt:

Re: Najbolji igrači nase lige

Post Postao/la Neutral » 19 apr 2009, 23:14

Taj isti Čolić nije mogao bez rodnoga grada, nije mogao bez Mostara, jest on dobar, ali nije najbolji. Najbolji su oni koji mogu igrati u bilo kojem klubu bez problema, njega je nostalogija udarila u glavu pa se nije probio kraj Jurčevića i još nekih igrača, ali i stari se .

Amenhotep
Kontakt:

Post Postao/la Amenhotep » 19 apr 2009, 23:57

Gledao sam slobodu u posljednja dva meča - protiv leotara i širokog.

U slobodi je najbolji Ilija Prodanović! U leotaru nema dobrog igrača... U širokom wagner, igrači sa brojem 6, 25 i zovko. a bogme, kao što neko reče i hamzić.

dakle, od 16 ekipa, iz 4 (slo, zvi, leo, šir): hamzić, prodanović, wagner, šilić, zovko.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 apr 2009, 00:29

Amenhotep je napisao/la:Gledao sam slobodu u posljednja dva meča - protiv leotara i širokog.

U slobodi je najbolji Ilija Prodanović! U leotaru nema dobrog igrača... U širokom wagner, igrači sa brojem 6, 25 i zovko. a bogme, kao što neko reče i hamzić.

dakle, od 16 ekipa, iz 4 (slo, zvi, leo, šir): hamzić, prodanović, wagner, šilić, zovko.
6 - Barišić
25 - Flavio

neznam..barušić mi je bezze, Flavio moze proci, Zovko i nekako..a za Wagnera se ne treba ni govoriti..po meni mozda i najkvalitetniji igrac u PL, ako ne naj, onda u top 3 sigurno..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 20 apr 2009, 01:16

Redovno pratim sve timove koji igraju na Grbavici :) I istak'o bih Cocalića. Bešlija se još nije vratio u pravu formu.

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 20 apr 2009, 06:05

Jedan je ŠKORO :D :D ....
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 apr 2009, 13:15

pa ide nam liga nabolje ja misliim da nije bilo nijednog kola ove sezone da su domacini sve pobjedili
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

vagabundo-fcl
Kontakt:

Post Postao/la vagabundo-fcl » 20 apr 2009, 13:22

sve lav do lava

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 apr 2009, 14:13

Alen Škoro. Wagner.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Ajdin_R1981A
Kontakt:

naj

Post Postao/la Ajdin_R1981A » 20 apr 2009, 15:38

po meni najbrzi igrac je colic iz veleza a ima mnogo dobrih starohana majstora..recite mi iam li jedan dobar mlad irac???starohani majstori su ACA,.....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 apr 2009, 15:44

Skoro,wagner i zizovic ostalo je u pet deka... 8-)
onaj mali Bilbija se cini dosta dobrim,al je jos pravo mlad...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

alan_kardec
Kontakt:

Re: Najveći transferi Premijer lige BiH

Post Postao/la alan_kardec » 20 apr 2009, 16:17

Zna li neko koliko je vvrijedio transfer Saše Papca kad je odlazio iz Širokog.Tad se pričalo da je Široki uzeo blizu milion maraka
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 apr 2009, 16:20

alan_kardec je napisao/la:Zna li neko koliko je vvrijedio transfer Saše Papca kad je odlazio iz Širokog.Tad se pričalo da je Široki uzeo blizu milion maraka
nevjerujem da je ista dobio njemu je ja mislim da je njemu bio isteko ugovor sa sirokim a danas citam na njemackoj stranici transfermarkt.de da bi bochum zelio dalibora pandzu

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 apr 2009, 18:45

FK Sarajevo je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Zna li neko koliko je vvrijedio transfer Saše Papca kad je odlazio iz Širokog.Tad se pričalo da je Široki uzeo blizu milion maraka
nevjerujem da je ista dobio njemu je ja mislim da je njemu bio isteko ugovor sa sirokim a danas citam na njemackoj stranici transfermarkt.de da bi bochum zelio dalibora pandzu
500.000 maraka
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 20 apr 2009, 19:20

Pa bio je na probi u Njemckoj prije postpisa sa Sarajevom nije zadovoljio...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 apr 2009, 19:21

lenovo je napisao/la:
Pa bio je na probi u Njemckoj prije postpisa sa Sarajevom nije zadovoljio...
Bio je na probi u Arminiji i zadovoljio je bio...ali ga je Sarajevo odlucilo vratit jer je u Njemacku djaba otiso ili za nesto skroz malo jer jos nije ugovor nikakav imao ...tako da su ga odlucili vratiti

Ima jos klubova da ga traze i Hajduk i Dinamo i jos neki njemacki klubovi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 20 apr 2009, 19:27

200 000 eura za Aleksandra Kosorica mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine inace do prosle polusezone standardni stoper Slavije
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 20 apr 2009, 19:37

ako niste znali najveci transfer u nasoj ligi je bio kad je Mešanović iz Slobode presao u Sarajevo za 500 000 maraka... to je bilo 2000. godine ako s enevaram
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 20 apr 2009, 19:54

stele je napisao/la:200 000 eura za Aleksandra Kosorica mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine inace do prosle polusezone standardni stoper Slavije
Daj stele samo da je iz slavije nama je najbolji igrač...ne s+++...mislim stvarno preteruješ slavija ono slavija onu...govoriš o njoj ko da je barcelona...daj oladi malo jebote :D :D :D :D
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 apr 2009, 20:41

sarajevo je trazilo odstetu za njega neznam 75 hiljda maraka sto arminija nije htjela isplatiti on je bio razocaran onda mu je kaze sarajevo ponudilo 3 godinsnji ugovor s kojim je bio prezadovoljan znaci da se radilo o malo vise para jer on je sam reko da kad je doso po ispisnicu da su mu u klubu rekli kad bi talentovanim igracima koji su prosli sve uzraste sarajeva davali da tako djabe idu klub bi propo

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 22 apr 2009, 11:51

R_Quaresma je napisao/la:
stele je napisao/la:200 000 eura za Aleksandra Kosorica mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine inace do prosle polusezone standardni stoper Slavije
Daj stele samo da je iz slavije nama je najbolji igrač...ne s+++...mislim stvarno preteruješ slavija ono slavija onu...govoriš o njoj ko da je barcelona...daj oladi malo jebote :D :D :D :D
ovo je tema o transferima igraca iz BiH u druge zemlje....tako da sam ja napisao nedavni transfer mladog Kosorića u redove Partizana koji je opet osvojio naslov prvaka Srbije

EDIT : Pripazi na rjecniku !
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”