FK Velež (opšte diskusije)

Cernica
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 21:47

zizu1991 je napisao/la:Dobro druže, nije te bilo na forumu ko zna otkad, i sada si došao da započinješ neke glupe diskusije i tražiš primače na tvoje postove i tako do u nedogled. Tema se zove diskusije, a vi sve radite, samo ne diskutujete.

Umjesto da uživaš u pobjedi svoga tima u nekom obližnjem lokalu, ti si se nakačio na kompjuter.
Da uživa u obližnjem lokalu :urnebes: može samo magarcu odnijet sijena u štalu i veselit se zajedno s njim dok bi ga ovaj drugi začuđeno gledao :urnebes:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 21:49

Ma pustite ovog paćenika. sve je ovo normalno u fudbalu kada ne ide, a ovi što se raduju da će VELEŽ propasti imaju mahanje :wave: Na ljeto abd će se desiti promjene u klubu, jer ovako ne ide, a onda K.ARANJE. Toliko.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 18 mar 2015, 21:51

AlemC85 je napisao/la:Ma pustite ovog paćenika. sve je ovo normalno u fudbalu kada ne ide, a ovi što se raduju da će VELEŽ propasti imaju mahanje :wave: Na ljeto abd će se desiti promjene u klubu, jer ovako ne ide, a onda K.ARANJE. Toliko.
Baš tako. Eto Velagić i Tanović su dokazali da znaju sastaviti dobitnu kombinaciju :?

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 18 mar 2015, 21:51

Gledao sam utakmicu i ocekivao sam veci seljakljuk na tribinama ali ste me pozitivno iznenadili.ono na kraj utakmice ne brojim.PS.hocete dati feji trenerku da ponese kao uspomenu? :urnebes: :urnebes:
Godine prolaze jubav ostaje...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 21:55

Ti si sa već izgrađenim pretpostavkama o ponašanju i predrasudama počeo gledati utakmicu, tako da tvoje mišljenje nije relevantno. Pozdravi Vitežane, ima tamo dobrih ljudi, svugdje ima dobrih ljudi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 22:01

Pored škutorije radost se osjeti u vitezu busovaci varešu žepcu :urnebes: hajmo ramski siraši i grudski gangaši upotpunite ovo vece :mrgreen:
From father to son

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 22:03

zizu1991 je napisao/la:Dobro druže, nije te bilo na forumu ko zna otkad, i sada si došao da započinješ neke glupe diskusije i tražiš primače na tvoje postove i tako do u nedogled. Tema se zove diskusije, a vi sve radite, samo ne diskutujete.

Umjesto da uživaš u pobjedi svoga tima u nekom obližnjem lokalu, ti si se nakačio na kompjuter.
Jako si korektan momak i svi tvoju postovi su realni i korektni. Ner možeš očekivati da ne ujedam jednog lika koji je svoju nacijonalnu netrpeljivost sakrio pod krinkom jednoj kluba, i sve ove mjesece bezobrazno provocira i vrijeđa pripadnike jednog naroda.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 22:06

hercegovac236 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Ma pustite ovog paćenika. sve je ovo normalno u fudbalu kada ne ide, a ovi što se raduju da će VELEŽ propasti imaju mahanje :wave: Na ljeto abd će se desiti promjene u klubu, jer ovako ne ide, a onda K.ARANJE. Toliko.
Baš tako. Eto Velagić i Tanović su dokazali da znaju sastaviti dobitnu kombinaciju :?
ko je njih spominjao? :roll: očigledno da nisi bio u toku posljednjih dana.

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 22:09

Cernica je napisao/la:Pored škutorije radost se osjeti u vitezu busovaci varešu žepcu :urnebes: hajmo ramski siraši i grudski gangaši upotpunite ovo vece :mrgreen:
Zato je tuga na bišću polju zavladala!!!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 18 mar 2015, 22:12

tocno zizu!!za razliku od prijasnjih utakmica takvo sam misljenje imao pred ovu.samo loshi ste katastrofa...
Godine prolaze jubav ostaje...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 22:13

rebel je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Pored škutorije radost se osjeti u vitezu busovaci varešu žepcu :urnebes: hajmo ramski siraši i grudski gangaši upotpunite ovo vece :mrgreen:
Gdje u lijanovicevom salonu ili u interexu :urnebes: ne kontam
From father to son

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 22:16

Cernica je napisao/la:
rebel je napisao/la:
Gdje u lijanovicevom salonu ili u interexu :urnebes: ne kontam
Po barakama!!! Šta ću ti ja što ne kontaš, što vi gradska raja kažete manež zgamo :D :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 22:17

Ima mnogo razloga za to @white. U neku ruku, meni je drago što nismo prošli. Da me se ne bi pogrešno shvatilo, i da ispadne da slavim poraz protiv gradskog rivala kako mnogi vole reći, jedini razlog vidim u tome što naša očajna igra bi kad-tad došla na naplatu.

Bolje se prije otrijezniti, nego kasnije. Samo mi je žao što je to došlo u jednoj ovakvoj utakmici.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 22:19

rebel je napisao/la: Po barakama!!! Šta ću ti ja što ne kontaš, što vi gradska raja kažete manež zgamo :D :D
Manež :urnebes: :urnebes: . Bježi bola i ti i vlado raštanski veterinar, pelcujte klempu, uja

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 18 mar 2015, 22:22

Sto reci,ovo je od veleza bilo jako jako lose. Mozda i najlosije od kada igramo. Samo su vam tribine i travnjak bile losije od igre. Da me ne shvatite pogresno,nije provokacija ali je nasladjivanje sto je sasvim normalno s obzirom da se radi o rivalstvu. Da ste vi prosli bilo bi isto. U ostalom valja procitati temu na HSK i vidjeti sto se sve pisalo. P.s sretno vam drugi put protiv nekog drugog.......odoh se nalokat vcrs.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 22:22

shaman7 je napisao/la:
rebel je napisao/la: Po barakama!!! Šta ću ti ja što ne kontaš, što vi gradska raja kažete manež zgamo :D :D
Manež :urnebes: :urnebes: . Bježi bola i ti i vlado raštanski veterinar, pelcujte klempu, uja
Ovo je brato rodočka šatra :urnebes: čuj manež :urnebes: nastavi kundo iz tvog pokušaja da nas ponižavaš doveo si me da placem od smijeha tvom malograđanstvu :clap:
From father to son

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 22:28

shaman7 je napisao/la:
Pelcovani ste vi danas, dosta vam je. Eto nas opet brzo tamo!!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 22:30

rebel je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Pelcovani ste vi danas, dosta vam je. Eto nas opet brzo tamo!!!!
Haj nam na rodočkoj šatri to napiši :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 22:36

Ja ću ti cernička legendo pokušati ovo prevesti , prvu rečenicu . Vanižpelco ste vi nasžda :urnebes:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 22:39

shaman7 je napisao/la:Ja ću ti cernički pastuše pokušati ovo prevesti , prvu rečenicu . Vanižpelco ste vi nasžda :urnebes:
:urnebes: stadož vam je :urnebes: boje jkuma brnjašku :lol:
From father to son

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski, Tatamata1946 i 29 gostiju.