ok sto se mene tice nek dodjeAjax je napisao/la:@bordobijeli da ne idem u off i kvarim temu i sa ovim zavrsavam o ovom igracu.Neznam sta bi ti rekao na to. Nekada moras instinktivno da reagujes. Garancije nema. Mozes dovesti stopera i skupljeg od Benke pa da kiksa. Jedina je garancija da ce kvalitetniji i iskusniji stoper manje kiksati od losijeg i neiskusnog u vecini slucajeva a nikako da nece kiksati. Koliko se vidi iz videa radi se o solidnom stoperu. A ako bi bio spreman doci na probu za desetak dana pa ako zadovolji e to je onda nesto sasvim drugo. Onda sto da ne po meni jer ne gubis nista. U svakom slucaju imam povjerenje u upravu sta rade. Mihojevic se po meni nebi bas proslavio u utakmici ligi prvaka jer se radi sve o jako iskusnim napadacima. Sto neznaci da nece izrasti u odlicnog igraca za par godina. A Kovacevic po meni treba tek dokazati kvalitet. A i da igra Kovacevic ko ce biti taj drugi stoper, Dzemo ??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ok sto se mene tice nek dodjeAjax je napisao/la:@bordobijeli da ne idem u off i kvarim temu i sa ovim zavrsavam o ovom igracu.
ElCartel11

- HordasDobrinja
- Kontakt:
Samo sabura braco ! Ova uprava da dovede Comora ja im vjerujem ! Polahko .. nemoze sve preko noci
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !
ma hajde teravija inekako, nije ni obavezna pa se da preskocitibordobijeli je napisao/la:jos je prva utakmica u ramazanu a druga nebi bila a dosta ljudi posti i na teraviju ide odma manje raje na stadionu .THEC je napisao/la:vjeruj mi i ja citavo vrijeme prizeljkujem da igramo prvu u gostima jer bas to, bunker neki napravis, nesto iz kontri probas pa i ako izgubis tekmu 1 razlike necemu se mozes nadati, ovako kuci primis li barem jedan gol belaj pred gostovanje, osim ako ne dadnemo 5bordobijeli je napisao/la:jos jedan jako bitan detalj je gdje igramo prvu utakmicu .mislim da bi bilo jako dobro da prvu igramo u gostima ,malo se zatvoris probas zabiti iz neke kontre dok kad kuci igras prvu moras napasti a to je teze i prosle godine smo bolje u gostima igrali ,lakse nekako igramo nego kuci . eto ne trazimo puno albanci ili videoton i prva u gostima![]()
Pyro is not a crime !
Nije se jednom raja iftarila na tribini ocam..THEC je napisao/la:ma hajde teravija inekako, nije ni obavezna pa se da preskocitibordobijeli je napisao/la:jos je prva utakmica u ramazanu a druga nebi bila a dosta ljudi posti i na teraviju ide odma manje raje na stadionu .THEC je napisao/la: vjeruj mi i ja citavo vrijeme prizeljkujem da igramo prvu u gostima jer bas to, bunker neki napravis, nesto iz kontri probas pa i ako izgubis tekmu 1 razlike necemu se mozes nadati, ovako kuci primis li barem jedan gol belaj pred gostovanje, osim ako ne dadnemo 5nego je bas problem iftar sto nemas puno vremena do utakmice i mozes samo nesto nabrzaka jesti i moras ici jer bude guzve na ulazu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
2 pretkolo: HJK ili Skenderbeu(onda idu ostali do Maribora otprilike ovim redom Videoton, Molde, Qarabag, Lech,Midtjylland, Maccabi, Partizan, Malmo)
3 pretkolo(ukoliko prođemo) BATE, APOEL ili Maribor poslije njih hm neki redoslijed Celtic, Ludogorets, Dinamo Steaua.
Ili moze i obratno ovo boldirano da ove navedene u trecem dobijemo u drugom pa onda ove navedene u drugom dobijemo u trecem.
Uglavnom ne mogu sad da se sjetim ko je sve diskutovao cini mi se Sabihno... i u pravu su za Bate Malmo...
Ja bih prije BATE i APOEL nego bilo koga od ovih Molde, Qarabag, Lech,Midtjylland, Maccabi, Partizan, Malmo.
3 pretkolo(ukoliko prođemo) BATE, APOEL ili Maribor poslije njih hm neki redoslijed Celtic, Ludogorets, Dinamo Steaua.
Ili moze i obratno ovo boldirano da ove navedene u trecem dobijemo u drugom pa onda ove navedene u drugom dobijemo u trecem.
Uglavnom ne mogu sad da se sjetim ko je sve diskutovao cini mi se Sabihno... i u pravu su za Bate Malmo...
Ja bih prije BATE i APOEL nego bilo koga od ovih Molde, Qarabag, Lech,Midtjylland, Maccabi, Partizan, Malmo.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 21 jun 2015, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Moras li bas u ovako bitnim danima njega spominjat ??ElCartel11 je napisao/la:O MelunovicuBosnianKingdom je napisao/la:A kojem igracu se vi toliko raspravljate nisam ukapiro ?
Sabrine mi moje!
-
Oploditelj
- Kontakt:
Ako je vjerovati Transfer marketu , od 01.07...Delac je igrac Ludogoreca
ako bude istina je.bo im pas mater, uzeli nam Borjana sad jos i Delaca, dabogda ispali od nasOploditelj je napisao/la:Ako je vjerovati Transfer marketu , od 01.07...Delac je igrac Ludogoreca
Pyro is not a crime !
-
Oploditelj
- Kontakt:
Ma ponude ljudi davacemo pola plate i platicemo smjestaj. I naravno sto bi celzi nama ostavio delaca kad vec ima ovakvih koji ce poloviti troskove sa chelsea.
Prejako odes na tribinu iftaris zapalis...
Daj nam sad Ludogorets da se igramo, zasluzili su da dobiju lekciju za pohlepu.
Daj nam sad Ludogorets da se igramo, zasluzili su da dobiju lekciju za pohlepu.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 21 jun 2015, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
ma logicno, shvatam ja to dobro, i ne zamjeram Cheleseu ili Delacu ali zamjeram Ludogoretsu, koji ce im djavo ako su Borjana doveli
Pyro is not a crime !
-
Oploditelj
- Kontakt:
THEC je napisao/la:ma logicno, shvatam ja to dobro, i ne zamjeram Cheleseu ili Delacu ali zamjeram Ludogoretsu, koji ce im djavo ako su Borjana doveli
Borjan je koliko znam u Cukarickom zadnju sezonu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
znaci idemo ovako postava za prvu utakmicu Oštrakovic,Hebibovic,Berberovic,Kovacevic,Puzigaca Cimirot,Radovac,Alispahic(stojcev) Duljevic,Velkoski i Benko

Toliko o tome da cemo pratiti ovaj prelazni rok bez nerviranja.
Gdje si to vidio?Po ovome sto sam ja gledao na TM cak pise da je nas do 01.07.2016.Oploditelj je napisao/la:Ako je vjerovati Transfer marketu , od 01.07...Delac je igrac Ludogoreca
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
ovi kazu da je tamo otisaoOploditelj je napisao/la:THEC je napisao/la:ma logicno, shvatam ja to dobro, i ne zamjeram Cheleseu ili Delacu ali zamjeram Ludogoretsu, koji ce im djavo ako su Borjana doveli
Borjan je koliko znam u Cukarickom zadnju sezonu.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... -Ludogorec
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borjan je branio u Radnickom zadnju sezonu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdje si to vidio?Po ovome sto sam ja gledao na TM cak pise da je nas do 01.07.2016. http://www.transfermarkt.co.uk/matej-de ... eler/60220Ado76 je napisao/la:Oploditelj je napisao/la:Ako je vjerovati Transfer marketu , od 01.07...Delac je igrac Ludogoreca
Svi u napad jedan je Hase!!
Poredano na terenu, izgleda ovakobordobijeli je napisao/la:znaci idemo ovako postava za prvu utakmicu Oštrakovic,Hebibovic,Berberovic,Kovacevic,Puzigaca Cimirot,Radovac,Alispahic(stojcev) Duljevic,Velkoski i Benko![]()
![]()

Dobro bi bilo kada bi tu legao još stoper do evropskih utakmica, al nije ni ovo loše. Ova ekipa uz borbu do zadnje kapi znoja može se časno oprostiti od Evrope