srce mi k'o Velež planina, izgleda da ova uprava radi u velikoj tišini, bravo, samo tako nastavite.....demamo je napisao/la:Jedna lijepa vijest sa oficijalne:
Rijad Demić (22) danas je dogovorio produženje saradnje sa Veležom do juna 2013. godine. Vezista „Rođenih“ i Uprava Kluba dogovorili su uslove novog ugovora na obostrano zadovoljstvo, obzirom da mu je onaj raniji isticao sa zadnjim danima ove godine. Ovakvim raspletom zadovoljan je i šef stručnog štaba Mirza Varešanović, koji je istakao da ima veliko povjerenje u kvalitete ovog igrača. Rijad Demić je svojim pogodcima u duelu sa Zrinjskim i Braniteljem dao veliki doprinos plasmanu Veleža u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ja ne znam sta se ima ovoliko pricati o ovome, u svakom drugom klubu bi ovo bio sasvim obican i normalan potez uprave, samo je kod nas ovo iznenadjenje.AlemC85 je napisao/la:srce mi k'o Velež planina, izgleda da ova uprava radi u velikoj tišini, bravo, samo tako nastavite.....
Jos uvijek nema nista konkretno i nece ni biti, najvjerovatnije tek tamo do sredine januara i poslije..
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Hvala mu za sve sto je ucinio za VeležAdmir Velagić sportski direktor
Admir Velagić, kapiten i jedan od najiskusnijih igrača Veleža, ovih dana, zbog zdravstvenih razloga i zvanično je prestao sa svojom igračkom karijerom. Međutim ovo nije oproštaj Velagića sa Veležom, već će on dobiti novu dužnost unutar administracije kluba. Upravni odbor „Rođenih“ donio je odluku prema kojoj je Admir Velagić postavljen na upražnjeno mjesto sportskog direktora kluba. Sigurno je da će svojim dugogodišnjim igračkim iskustvom Velagić mnogo pomoći kao spona između igračkog kadra i ostalih segmenata kluba.
- Sigurno da trenutak kada prestajete sa aktivnim bavljenjem fudbalom uvijek budi posebne osjećaje kod svakog igrača. Međutim, problem sa leđima već dugo je otežavao normalno treniranje i igranje, te sam primoran na ovakvu odluku. Drago mi je da se evo već i u ovoj polusezoni afirmisalo nekoliko mladih igrača koji mogu uskočiti na napadačke pozicije. Što se tiče mog novog zadatka drago mi je da ljudi u Upravi imaju povjerenje u mene, a ja ću sigurno dati sve od sebe da odgovorim postavljenim zadacima, ističe jedan od ljubimaca Veležovih navijača.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mahinic se vraca u Velez sa posudbe
Pauza u prvenstvu za stručni štab i administraciju je nepozanica i dinamika rada svakim danom je sve veća. Analizira se aktuelni igrački kadar i istovremeno sklapa igračka križaljka za nastavak sezone. U redove Veleža vraća se još jedan mladi igrač. Riječ je o Ameru Mahiniću (21), odbrambenom igraču koji je proteklu polusezonu nastupao za Lokomotivu. Mahinić je već jednom boravio u Veležu, kada je došao upravo iz mlađeg mostarskog ligaša. Nakon što nije imao adekvatnu minutažu vratio se u redove „Lokosa“. Stručni štab „Rođenih“ tokom ove sezone pratio je ovog igrača, te je istakao da bi njegove kvalitete mogle doprinjeti igrama Veleža u narednom periodu. Amer Mahinić može igrati na poziciji stopera i desnog beka.
Pauza u prvenstvu za stručni štab i administraciju je nepozanica i dinamika rada svakim danom je sve veća. Analizira se aktuelni igrački kadar i istovremeno sklapa igračka križaljka za nastavak sezone. U redove Veleža vraća se još jedan mladi igrač. Riječ je o Ameru Mahiniću (21), odbrambenom igraču koji je proteklu polusezonu nastupao za Lokomotivu. Mahinić je već jednom boravio u Veležu, kada je došao upravo iz mlađeg mostarskog ligaša. Nakon što nije imao adekvatnu minutažu vratio se u redove „Lokosa“. Stručni štab „Rođenih“ tokom ove sezone pratio je ovog igrača, te je istakao da bi njegove kvalitete mogle doprinjeti igrama Veleža u narednom periodu. Amer Mahinić može igrati na poziciji stopera i desnog beka.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da,Mrkva je puno učinio za Velež...ovaj Velež koji proživljava najteže godine osd svog postojanja...ali Mrkva sportski direktor???
Mrkva jeste naš,tipični mostrac,veležovac...ali nema on repertoar riječi,nema on niti pravilno izražavanje da bi bio direktor.Nije on za toga.
Mrkva jeste naš,tipični mostrac,veležovac...ali nema on repertoar riječi,nema on niti pravilno izražavanje da bi bio direktor.Nije on za toga.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Batistuta , Gabriele MRKVA je za tebe Pele.
Hvala ti mrkva na svemu sto si dao za Velez !
VELAGIC ADMIR
Hvala ti mrkva na svemu sto si dao za Velez !
VELAGIC ADMIR

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Ja mislim da posao sportskog direktora uopste ne trazi nekoga ko ce pricati ko filozof il glumit filozofa nego trazi covjeka koji ce pojacavati sportsku stranu kluba, ucestvovati u selektiranju igraca, ucestvovati u prepoznavanju talenata, raditi na jacanju skole fudbala i kluba uopste ali sa sportske, ne poslovne, strane.
Tako da pitanje koliko je obrazovan sportski direktor se ne odgovara rijecnikom nobelovca - nego poznavanjem svega u i oko Veleza, od omladinaca do prvog tima, uprave, lige, drugih klubova, poznavanje sporta, talenata itd...
A Mrkva je u Velezu 20 godina. Ako iko zna Velez on ga zna. Valjda ce znat i sta Velezu treba - sa sportske strane.
Tako da pitanje koliko je obrazovan sportski direktor se ne odgovara rijecnikom nobelovca - nego poznavanjem svega u i oko Veleza, od omladinaca do prvog tima, uprave, lige, drugih klubova, poznavanje sporta, talenata itd...
A Mrkva je u Velezu 20 godina. Ako iko zna Velez on ga zna. Valjda ce znat i sta Velezu treba - sa sportske strane.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ma ja bit će teško zamijeniti Seju Kajtaza na toj poziciji, ta Sejina načitanost te vokabular, intonacija to je sve u više navrata ocjenjeno najvišim ocjenama u književnim krugovima BH društva...tepsija je napisao/la:Da,Mrkva je puno učinio za Velež...ovaj Velež koji proživljava najteže godine osd svog postojanja...ali Mrkva sportski direktor???

We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Sta ima rodjeni, sta se dogadja kod vas
.
Koliko znam jako ste ljuti na upravu, bojkotovali ste neke utakmice, itd. Hoce li biti kod vas kakvih pojacanja, hoce li vam ostati Varesanovic za trenera, sta vi mislite licno o tome?
Na proljece dolazite nama, bujrum, nadam se da nece biti sve u sportskom tonu.Meni je Velez licno izuzetno draga ekipa, jer i moji su korjeni hercegovacki (mada sam ja Celikovac to da znate, jer rodjen sam u Zenici tik pored Bilinog Polja sam odrastao
), misljenja sam s obzirom na izuzetno jaku istoriju koju imate, da bez jakog Veleza nema jakog bh fudbala ili nogometa kako se vec nekome svidja.
Veliki pozdrav iz Zenice od mene licno

Koliko znam jako ste ljuti na upravu, bojkotovali ste neke utakmice, itd. Hoce li biti kod vas kakvih pojacanja, hoce li vam ostati Varesanovic za trenera, sta vi mislite licno o tome?
Na proljece dolazite nama, bujrum, nadam se da nece biti sve u sportskom tonu.Meni je Velez licno izuzetno draga ekipa, jer i moji su korjeni hercegovacki (mada sam ja Celikovac to da znate, jer rodjen sam u Zenici tik pored Bilinog Polja sam odrastao

Veliki pozdrav iz Zenice od mene licno

-
- Kontakt:
Zolj u Olimpicu
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111210050" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111210050" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene kao starog fudbaloskog lisca koji se nagledo prijasnjih derbija Zelje i Veleza,a najbolji je bio onaj na Grbavici kad mi baki pjevamo o njegovoj zeni a on nama za uzvrat golove u mrezu bilo mislim 4-2 za Velez.Mene boli kad procitam da igrac iz Veleza prelazi u Olimpik.Katastrofa.
http://pokit.org/get/?f9a50a98398b91107 ... 7c5988.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
A sjecas li se(posto vidim da si stari Zeljin navijac) kad vas je Velez nabio pod Bijelim Brijegom 6:1 ili 6:2 i to bas one sezone kad ste bili u polufinalu KUP UEFA, tad je Vladimir Gudelj dao Zelji 4 gola, a tada je momak imao 18 ili 19 godina ne vise. On je dosao iz trebinjskog Leotara. Ostalo mi je smijesno kad je Gudelj dao treci ili cetvrti gol, sa tribina su rodjeni uzvikivali: "nemoj vanja vise"Alipasino je napisao/la:Mene kao starog fudbaloskog lisca koji se nagledo prijasnjih derbija Zelje i Veleza,a najbolji je bio onaj na Grbavici kad mi baki pjevamo o njegovoj zeni a on nama za uzvrat golove u mrezu bilo mislim 4-2 za Velez.Mene boli kad procitam da igrac iz Veleza prelazi u Olimpik.Katastrofa.

Znao je Velez puknuti Celika u Zenici 5:2, tad su im igrali Tuce, Kajtaz, Predrag i Goran Juric itd. i to nakon Celikovog vodstva od 2:0 poslije 20 minute, na kraju prvog poluvremena je bilo 3:2 za Velez. Velez je te godine nakautirao C.Zvezdu u Mostaru sa 5:0. Ali Velez je uglavnom gubio u Zenici i prije i poslije rata.
bogami na oficijelnoj stranici kluba, Tana kaže da mu je Zolj rekao da želi promjenu kluba, e stvarno kome više vjerovati, mrzim špekulacije...Adin_BiH je napisao/la:http://pokit.org/get/?f9a50a98398b91107 ... 7c5988.jpg
-
- Kontakt:
Ako ja dobro vidim on je jedino pitao "ko kaže". A evo izjave s jednog portala.
"Želio sam promijeniti sredinu iz mnogo razloga. Olimpic je bio izuzetno korektan tokom pregovora, prije svih trener Jusufbegović koji je i najzaslužniji za moj dolazak na Otoku. Nadam se da će Olimpic biti lijepo iskustvo u mojoj fudbalskoj karijeri," kazao je Zolj za naš portal.
"Želio sam promijeniti sredinu iz mnogo razloga. Olimpic je bio izuzetno korektan tokom pregovora, prije svih trener Jusufbegović koji je i najzaslužniji za moj dolazak na Otoku. Nadam se da će Olimpic biti lijepo iskustvo u mojoj fudbalskoj karijeri," kazao je Zolj za naš portal.
Zolj pametan izbor ,sigurno i Durakovic slijedi ubrzo istim putem . Samo mi nije jaso kako su Demica navukli da opet potpise. Zajebao se totalno , veliki je talenat a moze vrlo lako da opet sjedi na klupi kada dodju neka "POJACANJA" .. Sta Tanovic napravi od kluba ccc ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pricao sam sa njim i temu ugovora od Veleža , kaze da mu je ponudjen novi ugovor ali da ne zna hoce li ga prihvatiti jer hoce jos vremena da razmisli sta i kako . 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
- Kontakt:
Za moj pojam, previse nase djece napusta Velez.A upravo oni su trebali biti buducnost i perspektiva kluba.Umjesto njih dovodimo neke polovnjake,sto su u drugim klubovima standardno sjedili na klupi.A CILJ JE STABILIZACIJA. Sta, cega,kako ?
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
http://www.****/d/278-roden-dusan-bajevic/" onclick="window.open(this.href);return false;
e moja djeco :=o
e moja djeco :=o
Bosna <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.