Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Pobjeda nakon godinu dana. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaka čast!!!Sumnjam da cu u buducnost biti njegov fan,jer mi je RB “maticni tim” ali nevjerovatno vozi.Nek Vettel dobije u monzi i dosta od ove sezone
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Albon, fantastična utrka, sa 17. pozicije na 5. Bravo.
Bravo i Leclerc, napokon pobjeda, zasluženo ali Mercedes opet pokazuje da imaju brži i bolji bolid, da je samo bio još jedan krug pobjedio bi Hamilton.
Bravo i Leclerc, napokon pobjeda, zasluženo ali Mercedes opet pokazuje da imaju brži i bolji bolid, da je samo bio još jedan krug pobjedio bi Hamilton.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Eh ovako se ostvaruje pobjeda, nisu imali nikakve druge šanse. Svi su stali uz Charlesa i zajedno dobili. Koliko je ovo Charlesova toliko je i Vettelova.
#vivalacharles!!
#vivalacharles!!
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Moderator
- Kontakt:
Svaka Cast mali

Doktor Le
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Laps led by Kimi Raikkonen at Ferrari between 2014-2018 (100 races): 149
Laps led by Charles Leclerc at Ferrari in 2019 (13 races): 162
Laps led by Charles Leclerc at Ferrari in 2019 (13 races): 162
"We need to suffer. And we need to fight."
- Nerminovic
- Kontakt:
Lando samo sto nema srece izgubio je najmanje 30 poena ove godine
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Samo mogao bi Albon uz Maxa biti dobar u ostatku sezone, puno bolji vozac od Gaslija.
Ehh jos kad bi Ferrari uzeo Monzu i to 1-2 bilo bi dosta za njih ove god. Lewis je svakako vec prvak
Ehh jos kad bi Ferrari uzeo Monzu i to 1-2 bilo bi dosta za njih ove god. Lewis je svakako vec prvak
“Zbog ekipe sam bio sretan, ali zbog sebe očito ne. Nisam imao pravi ritam i mučio sam se s gumama što inače uopće nije problem. Bila je to teška utrka i već od ranog stadija sam vidio da neću biti u borbi pa sam od tada činio sve što sam mogao za momčad.”
“Nisam mogao dugo zadržavati Hamiltona. Mučio sam se u svakom zavoju što je njemu omogućilo da se približi. Jedino sam mogao pružiti prostora Charlesu za disanje. Na kraju je bilo taman dovoljno.””
Gospodin za volanom.
“Nisam mogao dugo zadržavati Hamiltona. Mučio sam se u svakom zavoju što je njemu omogućilo da se približi. Jedino sam mogao pružiti prostora Charlesu za disanje. Na kraju je bilo taman dovoljno.””
Gospodin za volanom.
-
- Kontakt:
Leclerc treba nauciti reci hvala kad mu covjek omoguci pobjedu, nije ni spomenuo Vettela u bilo kojem intervjuu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bundesliga je napisao/la:Leclerc treba nauciti reci hvala kad mu covjek omoguci pobjedu, nije ni spomenuo Vettela u bilo kojem intervjuu.
Leklera je 27. krugu propustio timski kolega Sebastijan Fetel.
"Sebastijan je bio vrlo fin. Bez njega bi mi bilo mnogo teže da pobedim".

-
- Kontakt:
Gledao sam i slušao nekoliko intervjua u kojima nije uopšte spomenuo Vettela. Ne znam gdje si to iskopao. Ako je stvarno rekao onda svaka čast i tako i treba da bude. Ali molio bih izvor jer nisam nigdje naišao na takvu izjavu.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... nx4XD.htmlBundesliga je napisao/la:Gledao sam i slušao nekoliko intervjua u kojima nije uopšte spomenuo Vettela. Ne znam gdje si to iskopao. Ako je stvarno rekao onda svaka čast i tako i treba da bude. Ali molio bih izvor jer nisam nigdje naišao na takvu izjavu.
Bukvalno na službenoj stranici.For his part, Leclerc was very thankful for his team mate’s efforts. “Seb has been very nice,” he said. “Without him, it would have been a lot more difficult to win this race, so thanks to him.”
-
- Kontakt:
Ok, hvala. Nisam gledao tu ali sam slusao intervjue ukljucujuci i zvanicnu stranicu F1 na YouTubeu pa mi je bilo cudno da ne naidjem na tu izjavu. U svakom slucaju svaka cast Leclercu i izvinjavam se onda zbog pogresne informacije.
Anthonie je bio zaista veliki talent. Bianchi veliki kandidat za mjesto u Ferrariju. I pored 2 velika prijatelja Charles je izgubio i oca.
Jbt, kako je život okrutan.
Jbt, kako je život okrutan.
- akisarajevo92
- Kontakt:
LeClerc def. ima neki faktor X, kada ga slusas i gledas, posebno u ovim crvenim bojama Ferrarija, ne mogu zamisliti da zavrsi karijeru a da ne bude visestruki svjetski sampion
Don't believe the hype.
Ako ostane u Ferrariju, teško da može do titule. Vidjećemo ko će biti glavni od 2021. pa nadalje, jer i iduće sezone vjerojatno uzima Lewis.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Namucice se on protiv Maxa.TonySosa je napisao/la:Ako ostane u Ferrariju, teško da može do titule. Vidjećemo ko će biti glavni od 2021. pa nadalje, jer i iduće sezone vjerojatno uzima Lewis.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.