Koliko je ova vlast u Tuzli godina? I koliko su trofeja u tom razdoblju u kolektivnim sportovima osvojili?Komuljara je napisao/la:O cemu ba ti pricas, u 15 godina?! Pa nisi ovako crnjacio kada ti je AH bio na celu, nisi trazio finansijski, nisi se zalio na igrace koji su uzimali desetine hiljada na dva udarca lopte. Pa nemas uopste autoriteta u svojim izjavama da ti nekome pricas. Ja sam barem dosljedan, banirali me ili ne.tuzlak1987 je napisao/la:Razmisljati cu kada bude materijala da tako razmisljam. Do tada mozemo se mi nadati da nesto osvajamo kup, ostajemo u ligi, sve bajno i krasno. Ali to je najgori oblik zablude jer sami sebe lazemo.Komuljara je napisao/la:Tuzlak, stvarno moras poceti malo pozitivnije razmisljati, mlad si, valjace ti u zivotu
Kada se u 15 godina svake godine ista stvar desi onda ima da se desi i 16. put.
Sta cu crnjaciti kod Husica kada su bili u vrhu tabele i igrali Evropu? Za finansijski izvjestaj se slazem da svako mora da podnese. A za igrace me ne zanima koliko uzimaju dok su u vrhu tabele i pobjedjuju. Po cemu ovi igraci opravdavaju nesto? I ovi uzimaju desetine hiljada, a izgledaju daleko losije od onih starih na terenu. Ovi ne mogu izboriti uopste Evrope i vratiti u klub 300-400 hiljada KM. A opet ih ima koji uzimaju 5000 KM.
Boli mene briga ko je na vrhu kluba, vidim ja mane i Husica i ovih. Husic je imao manu sto je pisao pozajmice i sto nakon njega nema plana B. Ali dok je on u nekom klubu on to sve servisira da se ne mora niko zamarati stvarima van terena, isto svaki rok je i aktivan i ima visoke ambicije.
Ali nije normalno da se ovi podrzavaju samo da ne bude Husic. Ovi da se poseru po klubu neki bi ih podrzali samo da nije Husic.
Oni su trebali skontati da predaju Husicu za sva vremena klub u ruke, da naprave deal oko stadiona i to bi bilo to. Ovako nakon sto se nisu dogovorili smo dobili njegove pozajmice na teret, reprogramski dug i te stvari. Da se krenulo u pravcu dogovora i pustilo njemu da bude zasluzan za Slobodu, a ne neko drugi imali bi i stadion i ekipu. Prvo se nije nista promienilo u statutu, drugo ne zele da se odreknu stadiona, trece oni bi da tempiraju kada i kako da on izlazi u Evropu. Oni u prevodu zele da preuzmu sve zasluge. Covjek ih otkantao i sada su mu prikacili sve najgore. Da su bili normalni i imali razuma pa skontali da ne mogu ni oni ni on imati sve imali bi sada normalnu Slobodu i dalje.