FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jesul se uzele kakve pare na ovih 3-4 igraca sto su vam otisla?
ali intreresantno da niko od ovih igraca sto je otisao a ni iz ostalih klubova nije mogao doci u neki klub s kakvim takvim rejtingom i ozbiljan klub
ali intreresantno da niko od ovih igraca sto je otisao a ni iz ostalih klubova nije mogao doci u neki klub s kakvim takvim rejtingom i ozbiljan klub
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 25 jun 2013, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
Devotion je napisao/la:Ja stavih prije deset minuta Vasilića u zadnji red, a on mi pobježe u Austriju.
A toliko se potrudio oko taktike

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
-
- Kontakt:
ne brinite se, amar zna šta radi 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Vasilić napustio Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/vasilic-napusti ... icar/5607/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/vasilic-napusti ... icar/5607/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
I jos jednom... Hvala Velibore za sve, sretno ti bilo!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Neka mu je sa srecomexbabilon je napisao/la:I jos jednom... Hvala Velibore za sve, sretno ti bilo!
Kakve će se pare uzeti za igrače koji imaju 31 i 33 godine ? Ostali koji su otišli nisu ni igrali nešto da bi mi mogli zaraditi na njima.ciza je napisao/la:jesul se uzele kakve pare na ovih 3-4 igraca sto su vam otisla?
DRUG NEBI TI PUNCA
Hvala Veliboru za sve , i on ulazi polako u godine , neka zaradi love
ZELJEZNICAR 1921!
Hvala vesa za sve. Kako amar remontuje ekipu haman pa ce se cijeli tim izmijeniti.
-
- Kontakt:
Uskoro ce doci dva velika pojacanja!!!
Sretno Vasilicu i sve najbolje u nastavku karijere!!!
Sretno Vasilicu i sve najbolje u nastavku karijere!!!
-
- Kontakt:
...da i ja koju kažem o žrijebu lp i dvomeču sa česima; prije svega, zaista se radi o ozbiljnom klubu i ozbiljnoj ekipi; u ovom trenutku su zasigurno izraziti favoriti protiv fcž; međutim, draž fudbala ili ti nogometa, i jest u tome što ne pobjedi uvijek bolji (iako najčešće jest
); o ekipi želje, ne znam šta reći...zapravo sve što kažem o igračkom kadru, taktici,... sutra može pasti u vodu ( igračka križaljka se očigledno tek slaže-primjer vasilića); nama, zaljubljenicima plave boje ostaje da se nadamo da će u klubu na najbolji mogući način pristupiti pripremi ekipe za izazove lp-a; ono što nam zaista ne bi nikako trebalo, je još jedna golijada i puna mreža; to ne govorim zbog svih onih likova koji bi jedva dočekali da se na tuđoj muci naslade, već zbog stanja u klubu, eventualnog daljnjeg napretka i sticanja pobjedničkog mentaliteta ekipe i kluba općenito;

Ovo su najjaci komentari.fedeltafrotta je napisao/la:ne brinite se, amar zna šta radi

Pa doci ce neko novi ovo mi je drago i radi nas i radi njega !BKwizard je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/velibor- ... rgu/107757
pa sta je ovo samo sa 2 stopera poceti sezonu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I da ne dođe niko , Škaljić i Kerla su tu , a i Emrah se vratio sa posudbe
ZELJEZNICAR 1921!
Morala se zadnja linija mijenjati. Prespori su bili za evropu, nista cudno.terabajt je napisao/la:Hvala vesa za sve. Kako amar remontuje ekipu haman pa ce se cijeli tim izmijeniti.
- Trequartista
- Kontakt:
Veca, sve najbolje, zaslužio si! Hvala ti za sve!
Ide još jedan pozdrav za Baju Zvjerku. Citiraj me slobodno!

Ide još jedan pozdrav za Baju Zvjerku. Citiraj me slobodno!

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- corleone87
- Kontakt:
Pa jbt ko ce igrati,ode pola ekipe.Vasilicu sretno u nastavku karijere,austrijska 2 liga nije toliko losa.Doduse Hartberg je prosle sezone pukom srecom ostao u austrijskoj 2 ligi zahvaljujuci tome sto je FC Lustenau izbacen iz lige ali bolje i tamo nego da je otisao u tamo neke Kazahstane,Tadzikistane i ostalu ekipu sa istoka.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Veco je na zalasku karijere.Hvata posljednje vozove za obezbjeđivanje penzije.Nek mu je sa srećom.Dao je puno nama,a i Vama posebno.
Meni je drago zbog Vasilja da nesto malo zaradi, ali moras shvatiti sa godinama koje ima nije mogao bolje naci da budemo realno. Sve mi mozemo prodati od Bekrica, Vasilica, naci klub Bogyu sve su to igraci, ali hajd prodaj Adila nece ga niko i to me bas brine!corleone87 je napisao/la:Pa jbt ko ce igrati,ode pola ekipe.Vasilicu sretno u nastavku karijere,austrijska 2 liga nije toliko losa.Doduse Hartberg je prosle sezone pukom srecom ostao u austrijskoj 2 ligi zahvaljujuci tome sto je FC Lustenau izbacen iz lige ali bolje i tamo nego da je otisao u tamo neke Kazahstane,Tadzikistane i ostalu ekipu sa istoka.
- corleone87
- Kontakt:
Adilovic je prica za sebe,taj ima dvije lijeve noge.gOlijat je napisao/la:Meni je drago zbog Vasilja da nesto malo zaradi, ali moras shvatiti sa godinama koje ima nije mogao bolje naci da budemo realno. Sve mi mozemo prodati od Bekrica, Vasilica, naci klub Bogyu sve su to igraci, ali hajd prodaj Adila nece ga niko i to me bas brine!corleone87 je napisao/la:Pa jbt ko ce igrati,ode pola ekipe.Vasilicu sretno u nastavku karijere,austrijska 2 liga nije toliko losa.Doduse Hartberg je prosle sezone pukom srecom ostao u austrijskoj 2 ligi zahvaljujuci tome sto je FC Lustenau izbacen iz lige ali bolje i tamo nego da je otisao u tamo neke Kazahstane,Tadzikistane i ostalu ekipu sa istoka.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BarbareZeljin, Bing [Bot] i 32 gosta.