Amar, Amar, Osim, Osim !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evropu slobodno mozes zzaobraviti i ne trebas se zamarati s njom jer tu smo teski autsajderi. Dalje, onaj stari tim je bio bez volje skoro citavu drugu sezonu tako da su se igraci morali promijeniti.Anonimac je napisao/la:Sve više gubim nadu u kvalitet tima za narednu sezonu. Sve što je imalo valjalo je van tima (Bešlija, Zeba, Bekrić, Bogičević, Vasilić, Antolović pa i Smajić uz povrijeđene Zolotić, Kvesić) a da pritom nisu dovedena adekvatne zamjene. Pola pozicija na kojim su igrali ti igrači sada popunjavaju igrači koji su bili u drugom planu prošle sezone tipa E. Čolić, što ne ulijeva nadu. Centralnih veznih skoro da i nemamo bar ne kada je kvalitet u pitanju, a ofanzivni vezni ako (Hodžić ne ostane) ne postoji. U najmanju ruku zabrinjavajuća situacija. cccavlami97 je napisao/la:Igrači koji neće igrati protiv Viktorije, a počeli su zadnju sezonu 2012/13 (odlasci, povrede, kartoni):
-----------------------------Antolovoć--------------------------
B. Čolić----------Vasilić---------------Bogičević-------Kvesić
--------------Svraka--------------------Zolotić-----------------
M. Bešlija-------------------Bekrić----------------------Zeba
----------------------------Brković-----------------------------
Rezerve: Bukvić, Yoshida, Stanić, Čutuk, Smajić...
da budemo zabrimuti imamo razloga i svi smo u neku ruku upravu ali isto tako Amar je zasluzio za ove godine da imamo povjerenje u njega i njegove odluke tako da ovom timu treba dati podrsku i nista viseAsharaK je napisao/la:Amar zna najbolje
Amar, Amar, Osim, Osim !
To je to. Nadam se da je makar Adilović na izlaznim vratima ..terabajt je napisao/la:Ono sto mene zabrinjava je sto nismo prodali nikoga pare su prijeko potrebne i mora se neko prodati .
U skoro svim zemljama prelazni rok pocinje 1.7. tako da tek tada mozemo ocekivati neke transfere ...terabajt je napisao/la:Ono sto mene zabrinjava je sto nismo prodali nikoga pare su prijeko potrebne i mora se neko prodati .
Stopera može igrati i Hasanović i Zola. Gledao sam Zolu jednu tekmu i bio je dobar, ali ne treba ga tu trošiti. Isto i Hasanović je igrao na nekim pripremnim tekmama. On čak i ne bi bio loša varijanta za stopera kad se Zola vrati, jer mislim da će ga AMar do povratka Zole koristiti kao i do sada.bagrcavi je napisao/la:Imamo tri stopera trenutno
Ja govorim o Kerli, Škaljiću i Hasanhodžiću.zaboljisportuBiH je napisao/la:Stopera može igrati i Hasanović i Zola. Gledao sam Zolu jednu tekmu i bio je dobar, ali ne treba ga tu trošiti. Isto i Hasanović je igrao na nekim pripremnim tekmama. On čak i ne bi bio loša varijanta za stopera kad se Zola vrati, jer mislim da će ga AMar do povratka Zole koristiti kao i do sada.bagrcavi je napisao/la:Imamo tri stopera trenutno
Znam o kome govoriš, a ja ti ovo govorim da ti kažem kako nije toliko hitno dovesti stopera. Bolje sačekati 10-20 dana pa će ispasti možda nešto dobro. Mislio sam da ti je post upućen na to da nam treba stoper. Ako nije halali:)bagrcavi je napisao/la:Ja govorim o Kerli, Škaljiću i Hasanhodžiću.zaboljisportuBiH je napisao/la:Stopera može igrati i Hasanović i Zola. Gledao sam Zolu jednu tekmu i bio je dobar, ali ne treba ga tu trošiti. Isto i Hasanović je igrao na nekim pripremnim tekmama. On čak i ne bi bio loša varijanta za stopera kad se Zola vrati, jer mislim da će ga AMar do povratka Zole koristiti kao i do sada.bagrcavi je napisao/la:Imamo tri stopera trenutno
Da,vjerovatno ce se u petak prikljuciti ekipi u Mrkonjic Gradulikusa je napisao/la:Emir Jusić novo pojačanje Željezničara?!
Pa meni nije jasno zasto se raje okupila jutros, kad, ono oni odose za Cesku. Dosta ce se nahodati, ali ponjeli su opreme. Sutra krece druga grupica kako sam cuo, pa ko hoce neka izvoli.Southboy je napisao/la:
IDEMO,AL ODMAH...
valjo bi nam ko kec na desetku...iVar je napisao/la:Evo Borac pred gašenjem (nažalost), al' zar se ne bi moglo sad od njih uzet jedno-dva pojačanja ili prinove, npr Srđan Grahovac
DzoleZeljo je napisao/la:Pa meni nije jasno zasto se raje okupila jutros, kad, ono oni odose za Cesku. Dosta ce se nahodati, ali ponjeli su opreme. Sutra krece druga grupica kako sam cuo, pa ko hoce neka izvoli.Southboy je napisao/la:
IDEMO,AL ODMAH...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.