Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
TATAR BENJAMIN MANIJAK ZA ZIVOT CIJELI
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
A brate je li moguce da ovako pljujes zbog ociglednog drugog zutog kartona? Pa Tatar se nije ni pomislio zaliti, odmah se okrenuo i u svlacionicu otisao. Pokusao je povuci nogu ali kasno.90minut je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:03Ma zaje.bavam se kakav crni gnjev ako mi je zbog nekoga drago sto smo osteceni to je Velež svakako ce Zeljo popušiti u zapadnom mi cemo uzeti Radnika i to ce biti +osmica.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01A nije mi jasno sta je radio Dudic sada pa je pitarsko pucanstvo gnjevno? Evo nije dobacivao, nije dobio karton, cak i u superlativima pricao o danasnjem rivalu. Ne kontam
Prvo poluvrijeme nas Sarajevo ubilo, Handzic je trebao dati barem gol, imao je 2 stopostotne sanse. Drugo poluvrijeme bara bara, bez prilika Sarajeva a mi imali dobru priliku preko Brandaa i jos 1 2 polusanse i to je to.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
to se slazem sa tobom

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Bukvalno, dvocifrenu razliku bi imali u odnosu na drugog da nije Hareta.Al dobro je to za ligu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da ispravim samo

- robertkosar
- Kontakt:
Ima te vi prijatelje ubice iz listice odyebite od nas, njima dozvoljavate da odgadja tekme a nama ne. Pisam se ja po takvim prijateljima dobro
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ma to je ono forumaški nako kao split personality odma promjenim lice pa provociram redom sve.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:07A brate je li moguce da ovako pljujes zbog ociglednog drugog zutog kartona? Pa Tatar se nije ni pomislio zaliti, odmah se okrenuo i u svlacionicu otisao. Pokusao je povuci nogu ali kasno.90minut je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:03Ma zaje.bavam se kakav crni gnjev ako mi je zbog nekoga drago sto smo osteceni to je Velež svakako ce Zeljo popušiti u zapadnom mi cemo uzeti Radnika i to ce biti +osmica.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01A nije mi jasno sta je radio Dudic sada pa je pitarsko pucanstvo gnjevno? Evo nije dobacivao, nije dobio karton, cak i u superlativima pricao o danasnjem rivalu. Ne kontam
Prvo poluvrijeme nas Sarajevo ubilo, Handzic je trebao dati barem gol, imao je 2 stopostotne sanse. Drugo poluvrijeme bara bara, bez prilika Sarajeva a mi imali dobru priliku preko Brandaa i jos 1 2 polusanse i to je to.
Drugi žuti je čist kao suza, al' mu je takav kriterij bio cijelu utakmicu da ga u ludilu nije smio svirati ovo se moraš složiti..
O onim silnim penalima koji nisu dosuđeni..

Omo hajde da ne vidiš jedan penal kako ga vuče, al' da ne vidiš dvije situacije to može samo neko ko je dobio direktivu da ne svira penal ako baš ne mora i ako je očito.
Realno.
Cist crveni bio... Tatar dobio dva glupa zuta..
Sudija danas realno ostetio Sarajevo za penal.. previse sjeckao igru... Helem, lose sudio skroz...
Poslije utakmice u 13 i 15h, izvrsio bih sanoubistvo gledanjem i ove u BL koja kolicina padavicara igra u nasoj ligi...
Sudija danas realno ostetio Sarajevo za penal.. previse sjeckao igru... Helem, lose sudio skroz...
Poslije utakmice u 13 i 15h, izvrsio bih sanoubistvo gledanjem i ove u BL koja kolicina padavicara igra u nasoj ligi...
- robertkosar
- Kontakt:
Tako zvanom treneru Dudicu je opsesija da pobjedi Velikana sa koseva i to mu je trenerska zivotna zelja ali yebiga cobanu se to izgleda nece ostvarit nikad
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 28 nov 2020, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Haj ne se.ri svega ti više. Yebalo te odgađanje, kmechis ko tetka neka. Eto neko treba sebi napraviti ritam subota-srijeda-subota da bi se mi kiselili za evropu. Jel ti se to neko treba skloniti sa terena da ti pobijedis jer ga smatras prijateljem? Mlatis gluposti. Šta nekoga boli chuna sto se mi borimo za titulu, 3 boda znace i njima ko i nama. Prijatelji smo tek toliko da normalno odeš u Mostar na ručak i kafu i odgledaš utakmicu sa tribine sa koje želiš, što ne možeš nigdje više u državi. Glup je svako ko konta da nam neko treba pokloniti bodove jer ga smatramo prijateljem.robertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:09Ima te vi prijatelje ubice iz listice odyebite od nas, njima dozvoljavate da odgadja tekme a nama ne. Pisam se ja po takvim prijateljima dobro
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Za penale nisam siguran dok ne pogledam opet, ako neko napravi gifove neka posalje pa da vidimo dobro. SAUmnjiv mi je onaj kad je bilo povlacenje poslije kornera ja mislim kad su 2 vasa igraca pala. Znam da je Fanimo drugi pao, nisam upratio ko je prvi. Ovo pred kraj utakmice kad su Hebib i Handzic ili Rahmanovic pali nema sanse da bi iko svirao. Trebam pogledati opet one situacije iz prvog pa mogu reci sigurno.90minut je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:11Ma to je ono forumaški nako kao split personality odma promjenim lice pa provociram redom sve.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:07A brate je li moguce da ovako pljujes zbog ociglednog drugog zutog kartona? Pa Tatar se nije ni pomislio zaliti, odmah se okrenuo i u svlacionicu otisao. Pokusao je povuci nogu ali kasno.
Drugi žuti je čist kao suza, al' mu je takav kriterij bio cijelu utakmicu da ga u ludilu nije smio svirati ovo se moraš složiti..
O onim silnim penalima koji nisu dosuđeni..![]()
Omo hajde da ne vidiš jedan penal kako ga vuče, al' da ne vidiš dvije situacije to može samo neko ko je dobio direktivu da ne svira penal ako baš ne mora i ako je očito.
Realno.
Najsmjesnije mi je samo sto Cosic nije dobio zuti za povlacenje Handzica, zakacio mu se za nogu isto beba neka

Forzza Velez
Čestitke Velezu na osvojenom bodu...
Ne bih rekao nezasluženo,prije nerealno,ali to je do nas jer na zalost Handzicevo neznanje kostalo nas je dosta bodova...
No i taj problem ce biti riješen za nekih mjesec dana tako da ono sto je iza nas,iza nas i jeste i necemo se okretati za propustenim...
Mislim da je ovaj derbi zasluzio boljeg sudiju jer Jelic nije dorastao da sudi ovakve meceve...
Cestitke i nasim momcima na prikazanom,jos jednom ste pokazali klasu...
Ne bih rekao nezasluženo,prije nerealno,ali to je do nas jer na zalost Handzicevo neznanje kostalo nas je dosta bodova...
No i taj problem ce biti riješen za nekih mjesec dana tako da ono sto je iza nas,iza nas i jeste i necemo se okretati za propustenim...
Mislim da je ovaj derbi zasluzio boljeg sudiju jer Jelic nije dorastao da sudi ovakve meceve...
Cestitke i nasim momcima na prikazanom,jos jednom ste pokazali klasu...
Prvo ona slika sa Željinim šalom, sad cijepanje dresa.. Slijedi li potpis za Želju? Svakako odlazi..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Onaj što je jučer mladost zeljo sudio i ovaj danas su zalutali u profesiju. Nikakvog osjećaja za igru, ono što je žuti ne da, onda da žuti za glupost i sve tako. Iako se sudjenje popravilo u našem fudbalu ova dvojica su užasni
nema potpisa
Joj Lukića što ih šamara.
-
- Kontakt:
Borac opet sa publikom.
- grbavicka1921
- Kontakt:
U čvor kičmu savi Ziljkic desnom beku
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Lukić stvarno izrasta u igračinu.
- robertkosar
- Kontakt:
Sta ce te nam bjedo vi pomagat i davat,kad igrate protiv nas naspanuje te ko da vam je barca dosla i mater bi prodali rodjenu da nas pobjediteSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:17Haj ne se.ri svega ti više. Yebalo te odgađanje, kmechis ko tetka neka. Eto neko treba sebi napraviti ritam subota-srijeda-subota da bi se mi kiselili za evropu. Jel ti se to neko treba skloniti sa terena da ti pobijedis jer ga smatras prijateljem? Mlatis gluposti. Šta nekoga boli chuna sto se mi borimo za titulu, 3 boda znace i njima ko i nama. Prijatelji smo tek toliko da normalno odeš u Mostar na ručak i kafu i odgledaš utakmicu sa tribine sa koje želiš, što ne možeš nigdje više u državi. Glup je svako ko konta da nam neko treba pokloniti bodove jer ga smatramo prijateljem.robertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:09Ima te vi prijatelje ubice iz listice odyebite od nas, njima dozvoljavate da odgadja tekme a nama ne. Pisam se ja po takvim prijateljima dobro

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 6 gostiju.