Pa imaju u prvoj petorci četvoricu i jednog na klupi tjm ukupno 5
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
Šta bi sa Warriorsi idu u play-off , u prva 4 mjesta lagano ?

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Embiid, Simmons, Harris ili ovamo Grk, Khris i Jrue ne cini se tako lose da ih se nazove najgorim sampionima ako osvoje naravno
Nije to to ako ne spustis 5orku gdje ce on i def na 5,sa npr Forbsom bi jos vise razvukli ove Netse nego da pored njega ipak imas nekog od klasicnih C.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Najgori sampioni su bili proslogodisnji Lakersi. Ako uopste ono prosle godine trebamo racunati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znam sta mislis, ali im treba zastita obruca od strane Lopeza.Giannis nije toliko dobar da brani obruc protiv BKN.Pricam kad je BKN kompletan.L-Train je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:44Nije to to ako ne spustis 5orku gdje ce on i def na 5,sa npr Forbsom bi jos vise razvukli ove Netse nego da pored njega ipak imas nekog od klasicnih C.
-
- Kontakt:
Kad ovamo nema ni Irvinga ni Hardena Milvoki je svakako jaci tim..
Peta utakmica odlucuje seriju..
Peta utakmica odlucuje seriju..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bice Nets-Bucks i Jazz-Clippers
@nezz-Ok tu bi malo izgubio ali je vrhunski help defender,moze raditi ovo sto radi Durant na drugoj strani,s tim sto moze izaci iz reketa i pokrivati mid range sto bi im u prve dvije tekme bilo zlata vrijedno za razliku od ovih klasicnih C koji to nisu mogli,a potopljeni su sutem,sa njim na 5 dobijas i jos brze Buckse gdje bi jos vise mogli koristiti tranziciju kao oruzje plus razvucen parket maximalno,doduse sa ovim povredama sad im vjeeovatno nece biti ni potrebno ali svejedno ga ovaj ne bi tako ni koristio ili Giannis ne zeli to sto je jos gore.
Giannis 34/12, da je neko čitao ove kometare bez gledanja tekme rekao bi da je inao 10/7 statistiku.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima logike da se i to proba.Po meni je kljuc da on sto manje ima loptu u rukama kad je u pitanju half court napad.Tranzicija ok, polutranzicija ok, ali u half courtu treba da radi blokove i bude vertikalna prijetnja uz pokoji napad na obruc kad je odbrana natjerana na rotiranje.Veceras je to MIL dosta radio.L-Train je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:52@nezz-Ok tu bi malo izgubio ali je vrhunski help defender,moze raditi ovo sto radi Durant na drugoj strani,s tim sto moze izaci iz reketa i pokrivati mid range sto bi im u prve dvije tekme bilo zlata vrijedno za razliku od ovih klasicnih C koji to nisu mogli,a potopljeni su sutem,sa njim na 5 dobijas i jos brze Buckse gdje bi jos vise mogli koristiti tranziciju kao oruzje plus razvucen parket maximalno,doduse sa ovim povredama sad im vjeeovatno nece biti ni potrebno ali svejedno ga ovaj ne bi tako ni koristio ili Giannis ne zeli to sto je jos gore.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne znam , ja sam apsolutno isto nagazio na basketu kao Irving ali nisam se mogao osloniti, on ipak hoda, ja sam porgao ligamente I morao na operaciju, cim hodati kako tako znaci da je istegao.
Ali opet ga nema sigurno sliedecu tekmu, za 6tu ga mozda mogu sptemiti ali ce imati ulogu Harrisa znaci step back suter and osbrani ga moraju sakriti a time riskira ozbiljniju povredu.
Harden isto sam I tu povredu imao, ja nisam mogao 3 sedmice, on vjerovatno moze za.10-15 dana ali nije to to , znaci opet ni njega nema po meni.
Bez njih 2 Milwaukee bi morao uzeti ako ne onda ne zasluzuju biti ozbiljan tim
Ali opet ga nema sigurno sliedecu tekmu, za 6tu ga mozda mogu sptemiti ali ce imati ulogu Harrisa znaci step back suter and osbrani ga moraju sakriti a time riskira ozbiljniju povredu.
Harden isto sam I tu povredu imao, ja nisam mogao 3 sedmice, on vjerovatno moze za.10-15 dana ali nije to to , znaci opet ni njega nema po meni.
Bez njih 2 Milwaukee bi morao uzeti ako ne onda ne zasluzuju biti ozbiljan tim
-
- Kontakt:
Pisanje Tuckera po Durantu je bio kljuc. Ovaj se vjerovatno uplasio nakon one svadje. Gotov je. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Povredebombaysaphire je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:43Šta bi sa Warriorsi idu u play-off , u prva 4 mjesta lagano ?![]()

Sad se nadam da Irving fula iduće dvije da bar ovu seriju pogodim

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Slazem se i ja sam kontao da trebaju vise pika s njim kao rolerom ali sam malo povukao rucnu nakon one dvije utakmice kada se Khris prije svega pokazao kao dosta slab u kreaciji,izgubio je par lopti u pokusaju da uruci loptu Giannisu nakon otvaranja ali veceras su lakse uspijevali da ga pronadju cak i bez pika ovo nabacivanje na obruc gdje bi on bjezao cuvaru fintom tijela,tranzicija svakako nikad nije bila problem za Grka.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:55Ima logike da se i to proba.Po meni je kljuc da on sto manje ima loptu u rukama kad je u pitanju half court napad.Tranzicija ok, polutranzicija ok, ali u half courtu treba da radi blokove i bude vertikalna prijetnja uz pokoji napad na obruc kad je odbrana natjerana na rotiranje.Veceras je to MIL dosta radio.L-Train je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:52@nezz-Ok tu bi malo izgubio ali je vrhunski help defender,moze raditi ovo sto radi Durant na drugoj strani,s tim sto moze izaci iz reketa i pokrivati mid range sto bi im u prve dvije tekme bilo zlata vrijedno za razliku od ovih klasicnih C koji to nisu mogli,a potopljeni su sutem,sa njim na 5 dobijas i jos brze Buckse gdje bi jos vise mogli koristiti tranziciju kao oruzje plus razvucen parket maximalno,doduse sa ovim povredama sad im vjeeovatno nece biti ni potrebno ali svejedno ga ovaj ne bi tako ni koristio ili Giannis ne zeli to sto je jos gore.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Otvara se Clippersima da odu do kraja sa ovim silnim povredama na papiru su ostali favoriti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da su ubjedljivi nisu, Sunsi su po igrama blagi favoriti.Kobe Bryant je napisao/la: ↑14 jun 2021, 00:06Otvara se Clippersima da odu do kraja sa ovim silnim povredama na papiru su ostali favoriti.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.