i to je taj spesl van (fajv)... radio za abramovica, moratija, pa sad za kraljeve... samo uperi prstom u koga hoce i to dobije i onda prica o nekim titulama! strasan trener!junioR je napisao/la:Sad cemo Mau da te vidim,sve sto si trazio,to si i dobio![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne volim ni ja Mourinha ali sad si pretjerao...upiru prstom i ostali treneri samo nema trofeja na kraju kao kod ovog portugalskog manijaka, realno govoreci.laki je napisao/la:i to je taj spesl van (fajv)... radio za abramovica, moratija, pa sad za kraljeve... samo uperi prstom u koga hoce i to dobije i onda prica o nekim titulama! strasan trener!junioR je napisao/la:Sad cemo Mau da te vidim,sve sto si trazio,to si i dobio![]()
![]()
I sad bi prekucao španiju sa Realom da nema tu nesretu okolnost da se takmici sa Barsom u ligi...ovako mu je posao otežan.
A što se tice Adebayora, vidjecemo...možda ta 6-mjesecna posudba se na kraju sezone ispostaviti kao odlican potez.
Valdano hoce da otjera Mourinha:
http://www.****.ba/clanak/50924854151 ... %20Madrida!
Koji debil, a ne zna da boljeg trenera od Mourinha nikad nece naci
http://www.****.ba/clanak/50924854151 ... %20Madrida!
Koji debil, a ne zna da boljeg trenera od Mourinha nikad nece naci
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Iker Casillas:"Video od Seville pomaze nam da se motiviramo jos vise"
"Manu" Adebayor stigao u Madrid

"Manu" Adebayor stigao u Madrid

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 26 jan 2011, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@losmi i faraone kasnite, ionako je i juznjak stavio na temi Primera.D prije dan,dva..
Casiilas:"Video od Seville nas motivira jos vise"
Copa del Rey 1/2
Sevilla
:
Real Madrid C.F
Sevilla:Palop; Caceres, Escude, S.Sanhez, M.Dabo; Zokora, Romaric; Perotti, J.Navas; L.Fabiano,Kanoute.
R.Madrid:Casillas; Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa; Xabi Alonso, Khedira, Lass; C.Ronaldo, Özil; Benzema.
Prema Marci i AS-u, Mourinho ima namijeru da igra sa 3 zadnja vezna u Sevilli sa tim da ce odmarati Marcela i Di Mariu
Copa del Rey 1/2
Sevilla
:
Real Madrid C.FSevilla:Palop; Caceres, Escude, S.Sanhez, M.Dabo; Zokora, Romaric; Perotti, J.Navas; L.Fabiano,Kanoute.
R.Madrid:Casillas; Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa; Xabi Alonso, Khedira, Lass; C.Ronaldo, Özil; Benzema.
Prema Marci i AS-u, Mourinho ima namijeru da igra sa 3 zadnja vezna u Sevilli sa tim da ce odmarati Marcela i Di Mariu
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 26 jan 2011, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
De cu sada iscitavam sve teme foruma da bih video jel neko postavio neki kllip koji se ja spremam,sve u svemu zanimljiv je,mislim da ce utakmica biti takva,borba do krajaLos_Blanos2 je napisao/la:@losmi i faraone kasnite, ionako je i juznjak stavio na temi Primera.D prije dan,dva..
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dobro ipak je bila na temi Primera D nespada to u sve teme foruma.losmi je napisao/la:De cu sada iscitavam sve teme foruma da bih video jel neko postavio neki kllip koji se ja spremam,sve u svemu zanimljiv je,mislim da ce utakmica biti takva,borba do krajaLos_Blanos2 je napisao/la:@losmi i faraone kasnite, ionako je i juznjak stavio na temi Primera.D prije dan,dva..
Bice zanimljiva u to ne sumnjamo, prenos na srbskom kanalu SporKlub, onda posle te tekme i Barca-Almeria
Sto se tice tekme u Sevilli ja bi bio prezadovljan kad bi odigrali npr.1-1 zbog ovog januarskog kalendara puno igraca nikako nije odmaralo, evo sada mora da odmara Di Mariu i Marcela kojem Navas nelezi (sijetimo se prosle godine u la ligi)
VAMOS MADRID
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Oće li Adebayor konkurirati za sastav včrs? Jer vidim MVB već igra za Milan npr.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
Nece.
Kao sto rece @Los Blanos, i ja bih volio neki rezultat 1-1 sa kojim bismo 80% bili u finalu. Ali jedno je sigurno-ne smijemo izgubiti, da nam se ne bi desio parkiran autobus na ESB-u.
Kao sto rece @Los Blanos, i ja bih volio neki rezultat 1-1 sa kojim bismo 80% bili u finalu. Ali jedno je sigurno-ne smijemo izgubiti, da nam se ne bi desio parkiran autobus na ESB-u.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mislim da će večeras biti puno golova i očekujem remi ili pobjedu Seville.Teško će vam biti na Sanchez Pizjuanu,ipak je Sevilla jako dobra kući i jedna nezgodna ekipa i mislim da vam nema pobjede tonight.
You'll never walk alone.
Ja danas ocekujem pobjedu,prvi put da mi se bas svidza sastav
4-3-1-2
Bit ce ovo jako zanimljivo gledati veceras
Nek nam je sa srecom!

4-3-1-2
Bit ce ovo jako zanimljivo gledati veceras
Nek nam je sa srecom!

Koja golčinaaaaaaa Benzemeeee...
Real Madrid
Real Madrid
Oce li mi neko reci,koliko ko ima zutih kartona u Realu(mislim u kupu,ko ce mozda propustiti finale)? 
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ko zna, ako se vežu i oni iz lige onda možda par njih..losmi je napisao/la:Oce li mi neko reci,koliko ko ima zutih kartona u Realu(mislim u kupu,ko ce mozda propustiti finale)?
Real Madrid
Real Madrid
jao lakrdije i suđenja u korist Reala
...cist gol poništiše ljudima

Zato sto je lopta po meni presla liniju . . . . .anonymousHD je napisao/la:zašto?losmi je napisao/la:JAoo SUdije Lopova![]()
![]()
![]()
Mutavi Fabiano ne moze da zavrsi 1-1,Ja bi voleo da Real udje u finale,al bi takodje voleo,da ovde bude nereseno il da Sevilla pobedi,pa da gledam drama mec u Madridu.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Nail for Real
- Kontakt:
Cist gol im je ponistio.
Igramo dobro, nekoliko sjajnih akcija, prezadovoljan sam napadom i transformacijom iz odbrane u napad.
Odbrana moze bolje, kao kod ove gol-situacije kada je izbjegnuta offside zamka.
Izdvoio bih Benzemu, Ozil i Xabi Alonsa koji igraju odlicno.
Igramo dobro, nekoliko sjajnih akcija, prezadovoljan sam napadom i transformacijom iz odbrane u napad.
Odbrana moze bolje, kao kod ove gol-situacije kada je izbjegnuta offside zamka.
Izdvoio bih Benzemu, Ozil i Xabi Alonsa koji igraju odlicno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Lopta mora cijelim obimom prec gol liniju, a btw u toj akciji je bio offside.,.Toxicity je napisao/la:I ja sam mislio da je gol al nije čitava prešla, prikazano iz svih uglova, žalimlosmi je napisao/la:JAoo SUdije Lopova![]()
![]()
![]()
Svaka cast Albiole
Ljudi, vi koji niste dobro vidjeli nemojte širiti dezinformacije, nije prešla čitava gol liniju, Albiol, sjedi 5 
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.