Danke.Unofficialpage je napisao/la:Možda bude ovdje Sopcast ili Ace http://livetv.sx/en/eventinfo/347499_bo ... ina_wales/ Postavit će 30 min prije meča linkovePrincipatus je napisao/la:Ima li kakav stream? HD ako ko ima ACE-Stream ili Sopcast?
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ko prenosi utakmicu? Bht ili face?
X ko kućamajestic24 je napisao/la:Ovaj sastav nemoze dobiti wels
Sad ce raja tekma,pustite taktike i sastav podrzite ih maksimalno i nadajmo se pobjedi.
IDEMO BOSNOOOOO

IDEMO BOSNOOOOO
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozete li napisati sastav koji moze dobiti Vels pa da proslijedimo do Mese dok nije kasno?Rajaz je napisao/la:X ko kućamajestic24 je napisao/la:Ovaj sastav nemoze dobiti wels

Formacija 4-3-3 (napadacka) koja se moze transformisati u 4-2-3-1 (tj 4-5-1 jaka sredina terena) povlacenjem Salihovića u liniju sa Hadžićem i spuštanjem Lulića i Višće u liniju sa Pjanićem sa isturenim Ibiševićem.
Ova formacija 4-3-3 je poprilično napadačka preko krila i Vedo neće biti usamljen.

Čak to može izgledati i ovako u formaciji 3-4-1-2 (tj 3-5-2):

Ostavio je Mesa sebi prostora da 3 kombinacije rotira tokom tekme...fino fino
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 10 okt 2015, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ja pročitah danas da će Sky Sport 2 prenositi, za njeg imaš ace stream na torrentu.Principatus je napisao/la:Ima li kakav stream? HD ako ko ima ACE-Stream ili Sopcast?
Jedino da su svi spremni (Dzeko, Besic, Kolasinac) bi imali sastav gdje bi pobjeda bila neupitna.Virtu4l je napisao/la:Koji može?majestic24 je napisao/la:Ovaj sastav nemoze dobiti wels
Mislim da je raja htjela Grahovca umjesto Hadzica, ali ne bi ni to nesto promjenilo.
Ja se nadam pobjedio, kao i uvijek, ali nisam siguran. Vidjet cemo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Donnie Darko
- Kontakt:
anele zabi ga veceras 
- Principatus
- Kontakt:
Pjanic i Ibisevic su u sjajnoj formi. Salihovic je ponovo tu i na pravoj poziciji. Pobjedjujemo 2:0.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovi kanali prenose:MojGradMojKlub je napisao/la:Ja pročitah danas da će Sky Sport 2 prenositi, za njeg imaš ace stream na torrentu.Principatus je napisao/la:Ima li kakav stream? HD ako ko ima ACE-Stream ili Sopcast?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pjana ima odlicnu defanzivu potporu u vidu Anela i Seje, na njemu je sada da pokaze sta zna, a Vedo ce sigurno cekati i trebati vrhunski pas.
Idemooo
Idemooo
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 10 okt 2015, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Smije li se prognozirati rezultat?
Pobijedićemo 3:2 i strepićemo za pobjedu nakon što ćemo voditi 3:0. Rano ćemo postići golove. Eventualno može biti 2:1 nakon 2:0 za nas.
Sve golove će dati ili Ibišević ili Višća.
U svakom slučaju nadam se pobjedi ako Bog da.
Sretno Bosni!
Pobijedićemo 3:2 i strepićemo za pobjedu nakon što ćemo voditi 3:0. Rano ćemo postići golove. Eventualno može biti 2:1 nakon 2:0 za nas.
Sve golove će dati ili Ibišević ili Višća.
U svakom slučaju nadam se pobjedi ako Bog da.
Sretno Bosni!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ima li link za ios
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- majestic24
- Kontakt:
Neznam stari,nisam vidiovit,ali ovo mi je defanzivno lose. Neki dan sam rekao koji sastav bi ja stavio...3 stopera,mujdza i lulic po boku. Zukanovic u sredini skupa sa Pjanicem,Salihovicem..tu sam zelio jos vidjeti Kolasinca,ali posto je ozljedzen,tako da bi u ovom slucaju sredina trebala biti zukanovic-hadzic-Pjanic-Salihovic te napad Vedo.Virtu4l je napisao/la:Koji može?majestic24 je napisao/la:Ovaj sastav nemoze dobiti wels
Znam da smo u nezavidnom polozaju,ali ovdje se trebali igrati defanzivno. Sanse su se mogle traziti preko kontri.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Anel Hadzic igrac odluke 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Citiram te kad Anel bude MAN OF THE MATCH!phily je napisao/la:BOSNA I HERCEGOVINA XI: Begović(C); Mujdža, Šunjić, Spahić, Zukanović; Hadžić, Pjanić, Salihović, Lulić, Višća; Ibišević.![]()
![]()
samo da cestitam Walesu na plasmanu na EP, mi cemo cekati sljedece kvalifikacije......
"We need to suffer. And we need to fight."
Salihovic i Hodzic ( ako bude dobio dovoljnu minutazu ) bi trebali da iznenade Wales nocas. Mesa je izveo ocekivan sastav. Jedino sto je mozda mogao je da proba sa Spahom na dmf a stopetski par Sunjic - Bicakcic/Vranjes. Posto ce nam u ovoj utakmici biti potrebniji dobar defanzivni vezno nego stoper. Jer ljudi ni nemaju nekog ekstra centarfora nego kroz vezne igrace dolaze u napad. Drugo sto je mogao ako Lulic nebi bio skroz spreman da iznenadi sa Hodzicem. Eto Lulic je izgleda 100% spreman. Tako da Mesa stvarno nije mogao puno da uradi osim te jedne pozicije gdje mu je mogao da zaigra Spaha ili Grahovac na dmf. On se je odlucio kako se je odlucio. Treba vjerovati u njegov izbor.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 okt 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Mi mozemo dobiti samo ako Wels ne shvati ozbiljno ovu utakmicu.
Odavno losiji nismo bili.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Odavno losiji nismo bili.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: denza, samoposmatram i 18 gostiju.