cole-ch je napisao/la:Upravo tako, jedini sport uz Sedecu Odbojku i Sah koji koliko toliko funkcionise u Sarajevu i tako malo gledalaca, a i oni sto su tu kao da su na nekoj pozorisnoj predstavi.
Totalno nepismena ruk.publika, steta.
Ne rise, kad sjedis u kuci i tipkas, atmosfera nikad nije dobra. A, ne moze ni biti posebno dobra atmosfera kad ima onako malo ljudi. Ja ne znam sta se desava s ovim Sarajevom, bila je to Liga prvaka i atraktivan protivnik sa nekima od najboljih svjetskih rukometasa. Sta jos ljudi hoce?
Ali, bitno je da su sinoc i Skenderija i Zetra bile pune.
Ovima koji su dosli treba cestitati. Jos jednom se pokazalo kako prava sarajevska publika cijeni i zna prepoznati velike sportiste i veliki uspjeh, i da ce takve uvijek nagraditi aplauzom (Partizan-NLB).
Svaka cast momcima na borbenosti, nadam se da ce ih ovaj bod odvesti u drugi krug. Karacic, Kapisoda i Uvodic odlicni. Bravo Pipe!
Zagreb nije bio na svom nivou, posebno u odbrani, golman los. Ne znam sta je sa Skofom, zagrijavao se prije pocetka utakmice.
Iduca utakmica je vec za 7 dana protiv Flensburga, opet u Skenderiji. Ovaj put puno bolje ispunjenoj, nadam se.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."