Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
jednostavno su slabi. pa samo cleo je bio 50% ekipe. sad u napadu igra eduardo.neutralan__ je napisao/la:Šta se odo dešava sa Partizanom? Prvo Sloboda pa sada i ovi "amateri".
babovićRosas7 je napisao/la:volkov i babovic,dobri igraci ,ovo ostalo nula
nemogu vjerovat da ce vas shamrock izbacit,sta ste sve fulili,
kosta nas sviju balkanski mentalitet i to puno puta,nikako da se opametimoGluposti je napisao/la:Klasičan balkanski mentalitet okurazili se ipak smo Partizan. Vi ste Partizan oni ce igrati EL posteno da postenije ne moze biti. A i sinoc Dinamo umalo da nastrada zbog tog mentaliteta.
neutralan__ je napisao/la:Crveni karton kao "šlag na tortu".E šta uradiste Bože dragi.
Vala baš je "medo".
"Grobari" su uvijek takvi,uz klub su dok ide kad stane...Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
zato su delije boljesoba 39 je napisao/la:"Grobari" su uvijek takvi,uz klub su dok ide kad stane...Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
Ovi drugi su skroz suprotno sve što više Zvezda tone oni sve vjerniji
ja mislim da se igrac zove mohammed, sve ti je jasnoneutralan__ je napisao/la:Crveni karton kao "šlag na tortu".E šta uradiste Bože dragi.
Vala baš je "medo".
jasta je drugoZELJO DO GROBA je napisao/la:sramota ba, Samrok je to...Boga pitaj jesu li oni uopste profesionalci...
tacno se vidi koliko je Samrok losiji, al ne pobjedjuje uvijek bolji, nego ko bolje odigra utakmicu...
a ono divljanje Medvjeda je za svaku osudu...debil, da veci ne moze biti...odma kazniti...
a onaj komentator ko da je Zvezdas....
Čuj,pa odakle mu samo staviše ovaj "nadimak".E svašta.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja mislim da se igrac zove mohammed, sve ti je jasnoneutralan__ je napisao/la:Crveni karton kao "šlag na tortu".E šta uradiste Bože dragi.
Vala baš je "medo".
jasta su, manijak molim te, izgleda da si zelen josThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zato su delije boljesoba 39 je napisao/la:"Grobari" su uvijek takvi,uz klub su dok ide kad stane...Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
Ovi drugi su skroz suprotno sve što više Zvezda tone oni sve vjerniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.