Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ja sam gledao prvih 20 minuta i onda sam poceo gledati Spurse.Ono sto sam vidio mi ne lici na Newcastle iz zadnjih kola.Ali evo izgleda drugo poluvrijeme ce biti zanimljivije.Monolog je napisao/la:Loše poluvrijeme. Ne zna se ko je gori, Newcastle ili Bolton?!
Činjenica da je Coloccini bio umiješan u 2-3 poluprilike sve govori. Moguće je da su igrači umorni (ali Bolton je igrao u subotu), ali ovo mi više djeluje kao da je bitnije ne izgubiti negoli pobijediti. Kao da se boje krenuti naprijed; čeka se neki prekid, ali nije bilo situacija koje su mirisale na gol.
Nadam se da će drugo poluvrijeme biti gledljivije i da će na kraju Njukaš slaviti pobjedu.
Hatem Ben Arfa je na asistenciju Cabayjea u 73. matirao Adama Bogdana
Jel` se to opet zajebav`o u stilu Messija?Monolog je napisao/la:Hatem Ben Arfa je na asistenciju Cabayjea u 73. matirao Adama BogdanaJes', dod'o mu lotpu, a ovaj predribl'o sve igrače Boltona i zabio nakon 50 metara trčanja. Krasna asistencija Cabayea.
Ovo je klasični izvještaj sa rezultati . com. Vide u zagradi asistenta i onda opale. Naravno, u većini slučaja bi bilo dovoljno al' bogme ne i danas.Monolog je napisao/la:Hatem Ben Arfa je na asistenciju Cabayjea u 73. matirao Adama BogdanaJes', dod'o mu lotpu, a ovaj predribl'o sve igrače Boltona i zabio nakon 50 metara trčanja. Krasna asistencija Cabayea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.