OdronRealMoudrid je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ahahahahah

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
OdronRealMoudrid je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ahahahahah
IlCapitano je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Provalio si se i sada se pokusavas izvuci.IlCapitano je napisao/la:Nije uopšte dvojbeno je li ga dirao, to je evidentno. Ali ga je dotakao u zraku, a Pogba je nogom stao na teren, ne na Xavijevu nogu. Znači, u onakvom položaju oba igrača i onim kretnjama nema šanse da ga je moglo zaboliti imalo, a ne onoliko koliko je pokušao gubavac dočarati, tj. uspio je slijepcu od sudije.
Nemoguce.
Nastavi po svom pored zdravih ociju, razuma i dokaza.
Xavi dajver.![]()
@juznjak bgm Pedro odavno ne simulira, ali haj da je za njega rekao .. a on za Maestra.![]()
Klaune jedan, pročitaj sve što sam napisao još jednom, pa onda još desetak puta i onda možda, ali smao možda skontaš. Čuj, pokušavam se izvući.![]()
Ali nka, ničija nije do zore gorila.
Imat' će on još prilika da vrti igrače, al' u baražu.IlCapitano je napisao/la:
Pogba jeste izdominirao, iako ja to nisam dosad rekao. Dovoljno je bilo kad je u tri sekunde besplatno izvrtio Iniestu, Alonsa i Xavija.![]()
Crveni karton je zasluzen i ti to dobro znas.IlCapitano je napisao/la:Da, rekao sam da je nezaslužen crveni, ali gdje ti vidiš moje "izvlačenje" nakon toga? Šta lupaš gluposti?![]()
Crveni jeste nezaslužen jer ga pogba uopšte nije nagazio. pogledajte malo klipove koje sami postavljate. Za one koji hoće oči otvoriti vidi se lijepo kako Pogba nogom staje na travu, a Xavi se već tad bacio. Naravno, nije bio problem nakon toga sucu se unijeti u facu.![]()
Pogba jeste izdominirao, iako ja to nisam dosad rekao. Dovoljno je bilo kad je u tri sekunde besplatno izvrtio Iniestu, Alonsa i Xavija.![]()
Ok, još jednom ću ti ponoviti, pa ti onda nastavi tupiti svoje.M4kaveli je napisao/la:Crveni karton je zasluzen i ti to dobro znas.IlCapitano je napisao/la:Da, rekao sam da je nezaslužen crveni, ali gdje ti vidiš moje "izvlačenje" nakon toga? Šta lupaš gluposti?![]()
Crveni jeste nezaslužen jer ga pogba uopšte nije nagazio. pogledajte malo klipove koje sami postavljate. Za one koji hoće oči otvoriti vidi se lijepo kako Pogba nogom staje na travu, a Xavi se već tad bacio. Naravno, nije bio problem nakon toga sucu se unijeti u facu.![]()
A ako ipak ne znas onda ne znas ni fudbalska pravila.
Svaka cast Pogbi na zaobilasku Xavija.
Uz to i jos 2-3 kontakta s loptom u potpunosti je izdominirao Furiju.
Pa Busquets je i pored ovako prosjecne partije imao vise i boljih driblinga pa nije izdominirao nego je odigrao prosjecno.
Ništa novo od Alonsa.RealMoudrid je napisao/la:Kao što rekoh, svi su prosječni samo je Xabi Alonso dominirao na terenu. Igrač utakmice.
igracinaRealMoudrid je napisao/la:Kao što rekoh, svi su prosječni samo je Xabi Alonso dominirao na terenu. Igrač utakmice.
Nakon 12304 izrečene gluposti, LBJ je shvatio da je Xabi najbolji igrač.LBJ MVP je napisao/la:Zato što je najbolji.
RealMoudrid je napisao/la:Nakon 12304 izrečene gluposti, LBJ je shvatio da je Xabi najbolji igrač.LBJ MVP je napisao/la:Zato što je najbolji.
LBJ MVP je napisao/la:Iker
Carvajal Pique(Inigo)Ramos Alba
Javi Biskvit
Silva Iniesta Isco
?
Ekipa koja bi trebala igrati SP,meni su Alba i ovaj upitnik najslabiji dijelovi ekipe.Kad bi Torresa kako osposobili bila bi to još jedna titula
Upitnik=SoldadoLBJ MVP je napisao/la:Iker
Carvajal Pique(Inigo)Ramos Alba
Javi Biskvit
Silva Iniesta Isco
?
Ekipa koja bi trebala igrati SP,meni su Alba i ovaj upitnik najslabiji dijelovi ekipe.Kad bi Torresa kako osposobili bila bi to još jedna titula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.