NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

plavobijeliii
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la plavobijeliii » 04 apr 2018, 23:51

atomac123 je napisao/la:Medjusobni omjer se gleda. Svi konkurenti nam dolaze kuci, imamo sa skoro svima bolji omjer (Jedinstvo, Igman, Iskra), ali moraju se malo prizvat. Rasuce nas Metalege ako se budu ponasali kao u prvom poluvremenu. Kako god napravim racunicu trebale bi nam sve domace pobjede biti dovoljne za opstanak, ali nikad se ne zna.
Danas katastrofa, najlosija igra TOSK-a ove godine. Osmo mora igrat u prvoj, Bosnjak mora branit, to je danas postalo jasno. Kalesic opet danas izgubljen, cist gol je pokvario svojom sebicnoscu, mislim da je vrijeme za trajnu klupu. Hanka i posebno Dzemo se moraju isto dozvat pameti i naucit sta od onog Papaza koji je zasluzio da mu stan dodijelimo.
Sve u svemu ne znam sta da kazem, gledajuci nan raspored i statistiku optimista sam, ali gledajuci danasnju igru pesimista sam. Pa vidjet cemo.
Ne bih se vala slozio s tobom, u nas su svi bili ko k dok ne zabismo, onda spade pritisak i krenu sve dobro. Kalesic odlicno odigro osim sto je tu sebican bio, pametno izborio faul za crveni, odnosno drugi zuti. Kurdija danas takodjer u drugom dijelu odlican, ubio je Benju. A Dzemo se malo dozvo na kraju ali vidi se da mu fali utakmica kao i Hanki. Prvo poluvrijeme očajno, bezidejno, pod pritiskom su bili strasnim, ali bitno je da i ovakve utakmice dobijamo. I Osmo nije za prvih 11. On je ucinovitiji kada udje zadnjih pola sata il drugio dio i iskoristi svoju brzinu.
A sto se tice sudjenja, malo domacinski ali svi kartoni opravdani kao i penal.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 04 apr 2018, 23:56

Mozemo se slagat ili ne slagat, prvo pol. samo nas Bog dragi spasio, sreca pa ni oni ne znaju.
Sjecas se da smo radi straha i u Bugojnu izgubili, ne smijemo to sebi dozvoljavat, razumijem i pritisak i sve ali ono je jednostavno bilo prelose.
Sad idemo Slogi, rastereceno pa sta bude, svakako smo ti nulu davno upisali.
Onda nam dolazi Metalege, to ce opet bit ko i danas, utakmica za infarkta.
TŽV!

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 05 apr 2018, 00:08

atomac123 je napisao/la:Mozemo se slagat ili ne slagat, prvo pol. samo nas Bog dragi spasio, sreca pa ni oni ne znaju.
Sjecas se da smo radi straha i u Bugojnu izgubili, ne smijemo to sebi dozvoljavat, razumijem i pritisak i sve ali ono je jednostavno bilo prelose.
Sad idemo Slogi, rastereceno pa sta bude, svakako smo ti nulu davno upisali.
Onda nam dolazi Metalege, to ce opet bit ko i danas, utakmica za infarkta.
Protiv Sloge nemas Oglecevca, Dzeme, Raste, Kurdije i ne znam ko ce jos faliti jer su se čistili danas, pa tamo sta napravimo, napravimo, njih sad ni Real ne zaustavi do kraja ..

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 05 apr 2018, 00:11

Zato Metalege moramo dobit taman da se na glavu nasadimo, opet nam je biti ili ne biti.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 05 apr 2018, 17:38

plavobijeliii je napisao/la: Protiv Sloge nemas Oglecevca, Dzeme, Raste, Kurdije i ne znam ko ce jos faliti jer su se čistili danas, pa tamo sta napravimo, napravimo, njih sad ni Real ne zaustavi do kraja ..
Idemo po bodove, yebo ti te neke kalkulacije, nek ginu za svaku loptu pa ako treba i glavom na kopačku...
Nije ni Sloga neki bauk, samo da naši ne prodaju tekmu.. :twisted:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

slogash

Post Postao/la slogash » 05 apr 2018, 18:23

Dobro vi nama dosli u subotu i nemojte se puno sikirat ako izgubite,jer valja doc i Travniku,Iskri i Igmanu u Simin Han,a mi nemamo pravo na kiks u tim utakmicama.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 05 apr 2018, 18:25

slogash je napisao/la:Dobro vi nama dosli u subotu i nemojte se puno sikirat ako izgubite,jer valja doc i Travniku,Iskri i Igmanu u Simin Han,a mi nemamo pravo na kiks u tim utakmicama.
Vi nas sve dobijte i dobro i vama i nama. Samo nemoj da nas klepite a da kiksate protiv konkurenata nasih, onda bi ispali p a p c i.
TŽV!

slogash

Post Postao/la slogash » 05 apr 2018, 18:35

atomac123 je napisao/la:
slogash je napisao/la:Dobro vi nama dosli u subotu i nemojte se puno sikirat ako izgubite,jer valja doc i Travniku,Iskri i Igmanu u Simin Han,a mi nemamo pravo na kiks u tim utakmicama.
Vi nas sve dobijte i dobro i vama i nama. Samo nemoj da nas klepite a da kiksate protiv konkurenata nasih, onda bi ispali p a p c i.
Sa ovom ekipom moramo vas sve dobit kod kuce,to uopste ne bi trebalo da se dovodi u pitanje,sve drugo po nas je ravno katastrofi.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 06 apr 2018, 18:34

Kad smo zadnji put vidjeli ovakvu akciju na Lukama? :mrgreen:
Na stranu sve, kakav pregled igre ima Buljubašić, vidi se da je školovan fudbaler.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 06 apr 2018, 21:09

Zadnji put kad smo igrali s dva igraca viska :lol:
TŽV!

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 06 apr 2018, 21:21

Buljubasic dobar, dobra prva utakmica, samo da nastavi tako, bez straha i bice dobar.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 07 apr 2018, 12:41

Danas uz jaku i cvrstu igru da uzmemo bod protiv Sloge! :salut: :bih:

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 07 apr 2018, 15:51

Ima li neko da je otisao da napise ko sta igra kod naas , nema nam pola ekipe :problem:

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 07 apr 2018, 17:56

Dobro eto hajd, ovo smo ionako planirali. Iducu pobjedom nad Metalegeom preskacemo Igmana ako oni izgube u Travniku.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 07 apr 2018, 20:45

Mogli smo mi danas i remi izvući sa mjesanim sastavom bez ikakvih problema, Sloga ništa posebno, izdvojio se po meni najviše onaj Bošnjak i Mahmutović na kojeg su bukvalno išle sve lopte. Go smo primili baš nespretno, kasnije se oslobodili grča i bili ravnopravan protivnik... Najveći šansu za izjednačenje imao Osmo početkom drugog poluvremena ali sa pet metara nabi loptu preko gola. Ruku na srce imala je i Sloga dosta šanši ali je Asim skinuo dva čista zicera u drugom poluvremenu...Da je u prvoj bio Papaz i Beširević izvukli bi x, ovako valja se pobit sa ovim iz Jajca na Lukama.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 07 apr 2018, 22:40

Bice svasta sa Metalegeom, mogla bi opet bit tekma za udara
TŽV!

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 08 apr 2018, 11:30

A niko ne komentarise kako Ipe pogura Jedinstva i samim tim povali TOSK-a jucer? Nema mi odvratnije njuske u carsiji. Nije dosta sto mu je caca ojadio klub sa svojim pajdasima pa jos i on uzeo da ga jase.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 08 apr 2018, 13:02

atomac123 je napisao/la:A niko ne komentarise kako Ipe pogura Jedinstva i samim tim povali TOSK-a jucer? Nema mi odvratnije njuske u carsiji. Nije dosta sto mu je caca ojadio klub sa svojim pajdasima pa jos i on uzeo da ga jase.
Kakav otac takav sin! :puke:
Zato mi trebamo gledati samo sebe, ici protiv svakoga na pobjedu ili neriješeno, a ne gledati neke kalkulacije jer ćemo tako sami sebi iskopati jamu i u nju pasti...

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 10 apr 2018, 00:36

Sloga je u Simin Hanu ugostila TOŠK i u sjajnoj nogometnoj predstavi ostvarila pobjedu rezultatom 2:0, čime je preuzela prvo mjesto na tabeli. Pravo je čudo da su viđena "samo" dva gola, obzirom na sve šanse tokom 90 minuta.

Domaćin je do gola stigao u devetoj minuti. Bošnjak je izveo slobodnjak s 25 metara, niko nije dirao loptu koja je na kraju odsjela u gostujućoj mreži.

TOŠK se nakon toga oslobodio pritiska Sloge, pa je uspostavio terensku ravnotežu. U 27. minuti Mahmutović je sjajno šutirao sa 16 metara, ali je golman gostiju odbranio njegov udarac. Imao je Mahmutović još neke šanse, ali nije mu se dalo da zatrese mrežu Tešanjaca.

Najopasniji igrač na drugoj strani bio je Nuhanović, koji je imao neke prilike pred golom Sloge, ali nije bio precizan. Salko Jazvin je u 86. minuti ovjerio pobjedu Sloge, koja je sve ozbiljniji kandidat za plasman u Premijer ligu.

Izvor:sportsport.ba

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 10 apr 2018, 00:54

Idemo dobiti Metalleghe pa Zvijezdu dotući u Gradačcu ! :salut:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []