HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:33
Truhlo je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:59
Madal je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:55
Na zapadu Koseva tad, nista neuobicajno, sve ok i regularno, deri malu Slobodu. Komentari poslije tekme slicni, mislili ste dobiti rajvo na Kosevu zbog jedne dobre sezone i sl.
E pa jesul mislili dobit veliki Borac jer su Real Madrid, onda su se prevarili.
Deri Vico dok im oci ispadaju, kad dodju na red u savezu nece se moc disat od njih, ko sto ni prije nije moglo
Licemjerne kujice sa koševa. Srećom sjećamo se mi vrlo dobro njihove sudijske kuhinje. Imali su nedavno priliku kad je Hasić krenuo u borbu protiv saveza, pa su oni prvi to razyebali radi svojih maločaršijskih interesa
Zato nas boli qrac sve, podrška Vici i savezu
O ovome ja vama pričam. Podanici.
A bilo bi ok da su svi uz vas jelde? Sto vi niste uz Velez ostali? Mene iskreno boli qrc i za Borcem i Sarajevom. Znamo koja 4 kluba u odredjenom dijelu imali/imaju protekcije (vjeciti sarajevski, Zrinjski i sad Borac).
Ja znam samo da nijedan od ostalih timova nece imati nikakvu protekciju i morat ce se boriti i protiv navedenih klubova + sudija. Ja stvarno ne znam kad je ikakvu protekciju imao Velez, Celik, Sloboda itd.
Hajde Velez se malo izdigao, mada ga eto opet zakolju tu i tamo nakon Sabrije i auta. Ostala navedena 2 kluba apsolutno nikad nisu imali sudijsku protekciju. Suti, bori se kako znas i trpi. Ako te kad ko nenadano pogura, a ne sa namjerom dobro i jeste (a i to rijetko). A da ne govorim o timovima u ligi koji nemaju neki veliki broj navijaca, samim time ih je i lakse ostetiti jer ostale boli qrc za njima.
Nakon Borca, dolazi na red Zrinjski/Sarajevo/Zeljo za pogurance i tako ukrug. Da se zna, nisam ni na cijoj strani. Svakako moj tim nema nikakve koristi od ovog svega.
Sad ce se neki natovariti na post, a ja rekao istinu u velikoj mjeri...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je