AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Povezujemo se sa Berbatovom
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa Berbatov je odlican igrac.
Mislim da bi se uklopio u Milan jer je slican Ibrahimovicu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Berbatov vec ima 30-31 godinu , ipak bi trebalo nesto mladje.
Dobar je on igrac , samo proslu sezonu skoro pa nikako nije igrao.
Dobar je on igrac , samo proslu sezonu skoro pa nikako nije igrao.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
I Ibra ima toliko
Ma vratio bi se Berbatov u formu kad bi dosao u Milan.
Ma vratio bi se Berbatov u formu kad bi dosao u Milan.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Joj @M4kaveli i @Maestro^^ de tako vam Boga stavite avatare, nikako vas ne mogu razlikovat 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:Joj @M4kaveli i @Maestro^^ de tako vam Boga stavite avatare, nikako vas ne mogu razlikovat
EDIT: The ever-eccentric Zamparini: "Inter have become a small club. And Milan are becoming a small club".
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ja ga ne znam nataket 
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Berbatov jeste odlican igrac koji je sposoban nekada premoliti utakmicu, odraditi neki dobar potez i sl, ali daleko od toga da bi mogao da mjenja onakvog Ibrahimovica. Ako Milan zeli titulu ( a vjerujem da zeli ) onda im treba nesto bolje od Berbatova.M4kaveli je napisao/la:Pa Berbatov je odlican igrac.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
Ma znam da nije ko Ibrahimovic al je dosta slican.
Visok, jak u duelu, vrlo dobar sut, odlicna tehnika ..
Jedini problem je sto je u zadnje vrijeme pao u formi, ali to je zato sto nije cesto dobijao priliku za igru.
Visok, jak u duelu, vrlo dobar sut, odlicna tehnika ..
Jedini problem je sto je u zadnje vrijeme pao u formi, ali to je zato sto nije cesto dobijao priliku za igru.
Pocinje sastanak izmedju Braide i nekih ljudi iz Santosa.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- senad_flamin
- Kontakt:
ZavrsioMaestro^^ je napisao/la:Pocinje sastanak izmedju Braide i nekih ljudi iz Santosa.
-RIVALDO-
Bice opet sutra sastanak najvjerovatnije.senad_flamin je napisao/la:ZavrsioMaestro^^ je napisao/la:Pocinje sastanak izmedju Braide i nekih ljudi iz Santosa.
EDIT: Tasci's agent: "Milan really like the player, and Serdar has dreamt of playing for Milan ever since he was a kid".
Tasci's agent: "Barça, Manchester City and Tottenham are also interested in my client".
I njemu je san da zaigra za Milan.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sky Italia reports that Milan have decided not to sell Robinho, and he will therefore stay at Milan.
. E ako je ovo istina nek' ide sve u pm.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sta ima raja ,nije me bilo odavno imali kakvih novosti ,Ibra sutra Zvanicno samo 20 miliona eura
(zar samo ovoliko malo ) znaci ibra i T.silva odose za samo 62 miliona eura , ide li Robinho iz Milana koliko nudi Santos kako zavrsi danas sastanak,i Cassano kazu hoce da ide
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Po svemu sudeci Robinho ne ide iz Milana , Santos bio ponudio 8m eura , Milan je htio 10m eura , sada jel Rafael ( golman Santosa) bio u toj ponudi , to ne znam.meho-medo je napisao/la:Sta ima raja ,nije me bilo odavno imali kakvih novosti ,Ibra sutra Zvanicno samo 20 miliona eura(zar samo ovoliko malo ) znaci ibra i T.silva odose za samo 62 miliona eura , ide li Robinho iz Milana koliko nudi Santos kako zavrsi danas sastanak,i Cassano kazu hoce da ide
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ovo je odlican tim,imas pravog trequartistu,dva dobra pokretljiva napadaca,pod uslovom da Brabarin mali bude zdrav a vezni red isto tako mocan trkacki sposoban a tehnicki dobar,i definitvno sam ZA da se Taiwu dadne jos jedna sansa da ga se isproba jos malo,bice ovo duuuugo ljetoooo,para sad ima vidjet cemo sta ce biti...ovaj tim da se napravi ne bi puno kostao to je sigurno a dosli bi odlicni igraci....vidjet cemo sta ce Ćelo zavrsiti do kraja prelaznog roka.meskalin je napisao/la:-------Dzeko----Pato----
------------Kaka-----
----Sahin-------Princ---
--------------Monotolivo----
--Taiwo--Accerbi---Mexes---Abate--
-------Fasista-------
Ovo bi po meni bio konkurentan tim za scudeto i 1/4 lp....Kak vec dolazi, Sahin je isto otpisan, Dzeko ce svakako doci on ili Tevez, po meni nebi bilo lose dovesti i Carvalha je da ima 34 godine, ali moze pomoci Milanu makar na godinu dana, jer ga je Mou otpisao !!
ne da Milan Robinha ispod 15mil.. a taj novac mislim da jedino Malaga moze ponudit ali pitanje je koliko su zainteresovani.. ludi celonja je mogao uzeti 8mil i Rafaela, odlicnog mladog golmana..
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne brinite se, pojačanja moraju stići. Inače neće puno zaraditi odnosno propast će što se tiče prodaje sezonskih karata a i nece moc zadrzat sponzore
Ćelo reko cijena Robinha je 14m i ni cent manje.
Navodno cemo u naredna 2 dana poslati ponudu Portu u vrijednosti od 26m u kešu za Rolanda i Fernanda.
Rolando je štoper i Portugalac je, a Fernando je zadnji vezni, Brazilac ali ima Portugalski pasoš
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ćelo reko cijena Robinha je 14m i ni cent manje.
Navodno cemo u naredna 2 dana poslati ponudu Portu u vrijednosti od 26m u kešu za Rolanda i Fernanda.
Rolando je štoper i Portugalac je, a Fernando je zadnji vezni, Brazilac ali ima Portugalski pasoš
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
OFFICIAL: Zlatan Ibrahimovic joins Paris Saint-Germain. Raiola and Leonardo have just confirmed it. #AddioIbra
Zlatan played 7148 minutes at Milan, scored 56 goals in 87 games. Came as sub only TWICE. Was replaced 9 times.

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Milan je u financijskim problemima zahvaljujući nesposobnoj upravi koja je to morala kompezirati kroz prodaju najboljih igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.