Bjeri ba sta je ovo ja pogrijesio temu izgleda? Kontam tuzlanski titanik, ono bh medjureligijsko vijece za cudoredje i glam blam ...

Ljudi dragi sve je komedija. Nekad urnebesna. A nekad sa elementima tragedije, psihodelije itd etc..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa i nama se obecavalo svasta nesto. Podjednaki smo. I jedni i drugi gledaju samo kako da spase kozu do maja, a onda od maja opet javašluk.SmajilKaric je napisao/la:Jeste vidjeli zenickih investitora i smijurije sta ljudima obecavaju za 70% prava u klubu, pa nama onako da dodju ja bi vise volio da odemo u kantonalnu nego onakvi kriminalci da dodju u klub
Eee smaile mojne vrijedjat.mislim ono ebo takvu za **** ...SmajilKaric je napisao/la:Jeste vidjeli zenickih investitora i smijurije sta ljudima obecavaju za 70% prava u klubu, pa nama onako da dodju ja bi vise volio da odemo u kantonalnu nego onakvi kriminalci da dodju u klub
hahahahaha izvini Saro ili da oducimo staSariel1987 je napisao/la:Eee smaile mojne vrijedjat.mislim ono ebo takvu za **** ...SmajilKaric je napisao/la:Jeste vidjeli zenickih investitora i smijurije sta ljudima obecavaju za 70% prava u klubu, pa nama onako da dodju ja bi vise volio da odemo u kantonalnu nego onakvi kriminalci da dodju u klub
Neka bude sta biti mora. ...Treba cuvati zivce za prece stvari, yebo ovo.staragarda je napisao/la:Ovo vise ni Husic uz pomoć Gracica ne može ispraviti....nek ide sve svojim tokom
Ni blizu jednakosti nismo, mi smo trenutno u daleko boljoj situaciji nego oni, samo eto sto oni sutra mogu uzeti i prodati svoj klub covjeku koji im javno obecava da ce SAMO 2018 godine uloziti milion eura, a poslije 2018 kljuc u bravu, tako da ni blizu nismo jednakituzlak1987 je napisao/la:Pa i nama se obecavalo svasta nesto. Podjednaki smo. I jedni i drugi gledaju samo kako da spase kozu do maja, a onda od maja opet javašluk.SmajilKaric je napisao/la:Jeste vidjeli zenickih investitora i smijurije sta ljudima obecavaju za 70% prava u klubu, pa nama onako da dodju ja bi vise volio da odemo u kantonalnu nego onakvi kriminalci da dodju u klub
Ma to su pravi lovatori neki. Vama krivo haman.SmajilKaric je napisao/la:hahahahaha izvini Saro ili da oducimo staSariel1987 je napisao/la:Eee smaile mojne vrijedjat.mislim ono ebo takvu za **** ...SmajilKaric je napisao/la:Jeste vidjeli zenickih investitora i smijurije sta ljudima obecavaju za 70% prava u klubu, pa nama onako da dodju ja bi vise volio da odemo u kantonalnu nego onakvi kriminalci da dodju u klub![]()
Pa oni njima obevacaju opstanak, ako ga izglasaju uloziti ce ovu godinu, malo ce Fudo to zamazati za 10. mjesta da ne ispadnu u izbornoj godini.SmajilKaric je napisao/la: Ni blizu jednakosti nismo, mi smo trenutno u daleko boljoj situaciji nego oni, samo eto sto oni sutra mogu uzeti i prodati svoj klub covjeku koji im javno obecava da ce SAMO 2018 godine uloziti milion eura, a poslije 2018 kljuc u bravu, tako da ni blizu nismo jednaki
Nikako da skontaš da faraona zaboli za Slobodom taman se sutra ugasila, a ne može, zakonski barem, dok ima dugove.tuzlak1987 je napisao/la: Ispadanjem u Federalnu se prisilio Faraon da odobri Husica. Bilo ono kad nece niko hajde makar taj Husic iako mi nije iz tabora.
Mislis, ja mislim da nema sanse da se ovo ikada ugasi. Ima dosta ljudi koji su hljeba bez motike prosli zivot preko Slobode. Prvo onaj omladinski pogon gdje kradu godinama, bitno im je samo da ovi omladinci igraju protiv jacih omladinaca, a ne protiv nekih kantonalaca.wobly92 je napisao/la:Nikako da skontaš da faraona zaboli za Slobodom taman se sutra ugasila, a ne može, zakonski barem, dok ima dugove.tuzlak1987 je napisao/la: Ispadanjem u Federalnu se prisilio Faraon da odobri Husica. Bilo ono kad nece niko hajde makar taj Husic iako mi nije iz tabora.
Zaboli ga, stvar manje za koju mora budžet izdvajati. Neće mu niko smetati niti nijednu riječ reći šta god se desi, to je očigledno. Odradio je ono što mu je bilo potrebno da je skine s grbače i sad mu ovo ne predstavlja više nikakav problem niti se više osvrće na to.
de ti nama reci dokle se doslo sa KazahstancimaSlobodas je napisao/la:Sanjam sinoc igramo sa seljom kup , 80 minut mi imamo šansu guzva u 16 porečka 2-3 šuta izblokirana kad Ćulum šutnu i gol al kao igramo između elektrotehničke i faxa u onom parkubože na hajr i veliko dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.