FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ova trojka u sredini sto sada igra, a i igrati ce ako sahinovic ode, je previse jednodimenzionalna. U sustini su svi vrlo slican profil igraca, po engleski, box to box trkaci, s tim da je julardzija "najelegantniji" od njih.
Isto tako malo ko vise igra sa klasicnom desetkom, i to je vise neka hibridna pozicija izmedju osmice i desetke tipa bruno u mancesteru.
Isto tako malo ko vise igra sa klasicnom desetkom, i to je vise neka hibridna pozicija izmedju osmice i desetke tipa bruno u mancesteru.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma jok, loš je i mekan, nije dobro ispucao loptu u Banja Luci i zbog toga je loš igrač. Nije zabio golova, ne probacuje lopte kroz noge itd.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:41Pretrcani kilometri i borbenost. Ovo ko uslovi za rad u Bosni. Nudimo platu i prijavu radnikaGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:35Ti sinko veze nemaš s fudbalom. Napisao si takve gluposti da zaslužuješ da ti se obriše post.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:26Da da. Posebno mu hvala na očišćenoj lopti protiv Borca u Banja Luci. Ne mogu reći da je bio katastrofalan, ali ovo meni nije nivo za FKS. Ista situacija kao sa Rustemovicem.
Sreća pa se narod više ništa ne pita i već se ugovara pravi vezni igrač. Kažem opet puna podrška Rožmanu za sve što radi. Ali mislim da je fulio što se tiče Julardzije. Možda se zbog toga dovodi još jedan vezni, a možda ne. Moje mišljenje, ali vidjet ćemo poslije pauze, možda se preporodi. Možda promijeni kopačke. Mekan je jako. Pa on nema žutog kartona koliko mi se čini. U ovoj ligi ima puno boljih veznjaka od njega.
Izbaci Julardžiju iz prve postave, pa da vidim kako bi iznio loptu na protivničku polovinu, ko bi prišao da je preuzme kad nam protivnik izađe na presing, ko bi razigravao itd. Da ne govorim o njegovim pretrčanim kilometrima i borbenosti.
Zamjeraš mu loše ispucavanje u Banja Luci?![]()
![]()
Nisi se recimo prvog gola protiv Tuzle Cityja, kad je nakon njegovog sjajnog pasa pogodio Čataković.
Pogotovo ti je relevantan podatak da nema žutog kartona, jer to je veoma bitno. Iniesta kroz karijeru nije žestokog faula napravio, a kamoli nekih važnijih kartona dobio, pa je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Mani se gluposti.![]()
Dobro. Ti navijaj za Edina, niko ti ne brani
Izvinite na upadu znali itko od vas koji je termin (tocan) utakmice zrinjski sarajevo?
Hvala
Hvala
Preliminarni termin bio je ponedjeljak, 13h
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno će biti u 18h, javim čim bude zvanično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvanično u ponedjeljak, 18h
Pa ja ne znam šta hoćeš od Julardžije? Dobro momak igra, radi svoj posao veoma dobro. Imao je loših trenutaka, ali kad sve sabereš definitivno je za prolaznu ocjenu.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:41Pretrcani kilometri i borbenost. Ovo ko uslovi za rad u Bosni. Nudimo platu i prijavu radnika![]()
Dobro. Ti navijaj za Edina, niko ti ne brani
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sasvim korektan je Edin. Imao je dosta grešaka koje su svakog nervirale, ali ga nije strah da se otvori, primi loptu..
Evo ako nekome nije mrsko, nek izvuče barem 15 situacija kada Julardžija loptu iznosi pod pressingom protivnika.
Svakako da nam treba najmanje još jedan kvalitetan veznjak, jer imamo tri igrača sa veoma sličnim karakteristikama na sredini terena. Mislim da nam fali jedan veznjak sa malo ofanzivnijom ulogom i tim završnim pasom.
S obzirom da Avram ide, plus i Vrančić i Zeljković, pitanje je da li nam je dovoljan dolazak samo jednog veznjak.
Evo ako nekome nije mrsko, nek izvuče barem 15 situacija kada Julardžija loptu iznosi pod pressingom protivnika.
Svakako da nam treba najmanje još jedan kvalitetan veznjak, jer imamo tri igrača sa veoma sličnim karakteristikama na sredini terena. Mislim da nam fali jedan veznjak sa malo ofanzivnijom ulogom i tim završnim pasom.
S obzirom da Avram ide, plus i Vrančić i Zeljković, pitanje je da li nam je dovoljan dolazak samo jednog veznjak.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Tesko je nekog izdvajati u ovome sto Rozman zeli a to je kompaktan tim koji igra ekipno i odbranu i napad. Recimo ako Mustafic i Penranda nisu na nivo tesko tu moze Julardzija da se istakne i obrnuto. Evo uzet cemo utakmicu u Doboju i protiv Veleza tu niko nista nije odigrao svi loši pa i Julardzija tako isto protiv Zrinjskog i Zeljeznicara, Tuzle, Borca je bio medju boljim al i svi ostali su bili dobri. Takava smo ekipa imamo još oscilacija al pokušava se igrati timski, kompaktno odgovorno, ovo ekipu ne treba gledati kroz pojedince.
Ti se bodešBosniacum Lilium je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:26Da da. Posebno mu hvala na očišćenoj lopti protiv Borca u Banja Luci. Ne mogu reći da je bio katastrofalan, ali ovo meni nije nivo za FKS. Ista situacija kao sa Rustemovicem.
Sreća pa se narod više ništa ne pita i već se ugovara pravi vezni igrač. Kažem opet puna podrška Rožmanu za sve što radi. Ali mislim da je fulio što se tiče Julardzije. Možda se zbog toga dovodi još jedan vezni, a možda ne. Moje mišljenje, ali vidjet ćemo poslije pauze, možda se preporodi. Možda promijeni kopačke. Mekan je jako. Pa on nema žutog kartona koliko mi se čini. U ovoj ligi ima puno boljih veznjaka od njega.
ISTINA ZA VEDRANA!
Hadžikić prosužio ugovor, znači Guli ide nazad.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Tacno ono sto sam mislio da napisem. Sve su to odlicni igraci medjutim svi su slicni,fali neko ko je majstor sa loptom,koji ce napraviti visak.boki86 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:46Ova trojka u sredini sto sada igra, a i igrati ce ako sahinovic ode, je previse jednodimenzionalna. U sustini su svi vrlo slican profil igraca, po engleski, box to box trkaci, s tim da je julardzija "najelegantniji" od njih.

Ako sam dobro razumio eminentne veležovce na ovom forumu, mi njima treba da poklonimo Gulija, Šerbečića i 150.000 maraka jer je Kevelj pravo bitan lik i Ismiru treba njegov amin da reda solarne panele po Hercegovini.
- f0rest1946
- Kontakt:
Bez defanzivnog veznog nikad necemo biti ozbiljna ekipa, kad god smo imali jaki vezni red tad smo i titule osvajali.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:22Igrati sa desetkom bez jakog zadnjeg veznog je promaha. Zato Rozman igra 433, mada i u toj formciji trebas imati na sredini nekoga ko je dobar u defanzivi. Mozda je i problem u losim rezultatima na gostovanjima sto nemamo jednog Djokanovica.luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:31Nemam ništa protiv toga, kao ni protiv ijednog pojedinačno, ali zajedno su kreativno tanki. Izuzetak je TC.
Da se ja pitam, u Mostaru bi napao sa Renanom naprijed, Penom, Hasketom i Kyeremehom, iza Julardžija i Mustafić. Pa nek' gori hala![]()
- luckystrike
- Kontakt:
katastrofa termin.
ako je već morao biti ponedjeljak bolje da je ostalo u 13 h.
imaće dan više da odmore, a s ovim drugim terminom i više navijača.
u svakom slučaju mora se izaći s posla ranije a u zavisnosti od rezultata i idući radni dan je upitan barem do pola
ako je već morao biti ponedjeljak bolje da je ostalo u 13 h.
imaće dan više da odmore, a s ovim drugim terminom i više navijača.
u svakom slučaju mora se izaći s posla ranije a u zavisnosti od rezultata i idući radni dan je upitan barem do pola

Naježih se gledajući ovo. Ništa nam ne preostaje nego da zovemo Zuku da promijeni emblem Guliju na TMu. Sretno u nastavku karijere, a i nama s prodajom košpica. 

Gulija ćemo vam uzeti za kikiriki, a mi ga poslali ga tamo da se razvija

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Polahko momci, tek je počelo.
Ima da onog pitara što uređuje cijene herc opali.
Zuka svaka tebi čast, sa ovakvom bagrom imati poslaKako li će Zukanović to podnijeti?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamolio bi vas da se ne prepucavate na našoj temi sa njima, obrisao sam sve. Samo prijavite postove i bit će sve gotovo a oba Mostarca će dobiti ban ako budu napisali još jedan post u ovako lošem tonu.