Da se ja pitam, u Mostaru bi napao sa Renanom naprijed, Penom, Hasketom i Kyeremehom, iza Julardžija i Mustafić. Pa nek' gori hala

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mirza na zadnjem veznom i Hasić na polušpicu su dva igrača manje. Ne možeš ni blizu iskoristit njihov puni potencijal...luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:31Nemam ništa protiv toga, kao ni protiv ijednog pojedinačno, ali zajedno su kreativno tanki. Izuzetak je TC.
Da se ja pitam, u Mostaru bi napao sa Renanom naprijed, Penom, Hasketom i Kyeremehom, iza Julardžija i Mustafić. Pa nek' gori hala![]()
Sto posto, neki dan na istoku lik Julardžiji psuje jer je eto po njegovom trebao nabiti loptu, Julardžija se okrenu u sekundi i riješi se presinga. Isto tako i za Rogića, navikli da je golman ispuca i to tako mora biti ako nas pitaš. Ništa kroz pas igru iznijeti loptu.ajdohordas je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:30I hvala Bogu da je tako. Momak igra za 10. Vraća se prima loptu, ne boji se. Pretrči baš mnogo za utakmicu i pokrije nevjerovatno puno prostora. A vjerujem da nije nešto ni skup i što je najvažnije ne trpi ni ekipa zbog njegaLucas je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:19Juraldžija ti je u vezi zabetoniran za proljece (odnosno dok su god on i Rožman u klubu), makar sutra Gorecku doveli.luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:11Već 3 ili 4 utakmice vezni čine Buljubašić, Julardžija i Mustafić, i po meni to treba mjenjati pod hitno. Jel' malo spremnija i borbenija ekipa naspram kad udare presing mi nemamo kud.
Volio bih vidjeti kako bi izgledalo na AMF s Lijom ili Hasketom.
Druga stvar je što se raja nekome natovari na ledja, evo sada njemu. Već na poluvremenu na desetine komentara kako je trenerov igrač, kako je promašaj, kako ga se tjera itd itd a sve iz razloga jer fudbal posmatraju površinski pa od njega očekuju gol i asistenciju po utakmici.
Ja i? Nije zasluzio da bude u u prvih 11? Momak gine na terenu svaku utakmicu, tacno kao da je ponikao na Koševu. Pogrijesi naravno ali se ne boji uzeti loptu u svakoj situaciji. Mlad, mogu se pare uzeti na njemu, moze jos da napreduje itd itd. More razloga zasto treba biti u prvoj postavi. a to što pojedini da ih ne nazivam svakakvim imenima sa određene tribine odma ebu sve od do na prvi pogrešan pas, to je već priča za sebe.Lucas je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:19Juraldžija ti je u vezi zabetoniran za proljece (odnosno dok su god on i Rožman u klubu), makar sutra Gorecku doveli.luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:11Već 3 ili 4 utakmice vezni čine Buljubašić, Julardžija i Mustafić, i po meni to treba mjenjati pod hitno. Jel' malo spremnija i borbenija ekipa naspram kad udare presing mi nemamo kud.
Volio bih vidjeti kako bi izgledalo na AMF s Lijom ili Hasketom.
Ma ovdje je postalo nesnošljivo koliko samo traže razlog da se pljuje po nekome. Poslije Julardžije, slijedeći je Hasić, pa će to biti vjerovatno i Renan, jedini Brazilac koji ne zna igrati lopte.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 dec 2023, 09:41Julardzija je odlican zasad,nemojte zayebavati bezveze
Daje momak 300% svaku utakmicu.Spusta se po loptu,rijesava se pritiska protivnickog igraca bez problema jednim okretom,protiv Tuzle 2 sjajne asistencije.Bukvalno mladja verzija Ljubana Crepulje,fenomenalan
Generalno gledano mi smo ovu polusezonu imali odlicnu posjetu i podršku , malo je palo posljednje dvije utakmice al isključivo zbog bas velike hladnoče.
Igrati sa desetkom bez jakog zadnjeg veznog je promaha. Zato Rozman igra 433, mada i u toj formciji trebas imati na sredini nekoga ko je dobar u defanzivi. Mozda je i problem u losim rezultatima na gostovanjima sto nemamo jednog Djokanovica.luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:31Nemam ništa protiv toga, kao ni protiv ijednog pojedinačno, ali zajedno su kreativno tanki. Izuzetak je TC.
Da se ja pitam, u Mostaru bi napao sa Renanom naprijed, Penom, Hasketom i Kyeremehom, iza Julardžija i Mustafić. Pa nek' gori hala![]()
Sa takvom postavom bi nas i Zeljkan dobio i to jedno 3 razlike. Brez pravog razbijaca na sredini i sa 3,4 igraca kojima je odbrana strani pojam, isto ko da se nudis Zrinjskom, da ti uvali petardu.luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:31Nemam ništa protiv toga, kao ni protiv ijednog pojedinačno, ali zajedno su kreativno tanki. Izuzetak je TC.
Ove godine je sjever konstanta koja se bas izdigla u odnosu na zadnjih par godina.
Ti sinko veze nemaš s fudbalom. Napisao si takve gluposti da zaslužuješ da ti se obriše post.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:26Da da. Posebno mu hvala na očišćenoj lopti protiv Borca u Banja Luci. Ne mogu reći da je bio katastrofalan, ali ovo meni nije nivo za FKS. Ista situacija kao sa Rustemovicem.
Sreća pa se narod više ništa ne pita i već se ugovara pravi vezni igrač. Kažem opet puna podrška Rožmanu za sve što radi. Ali mislim da je fulio što se tiče Julardzije. Možda se zbog toga dovodi još jedan vezni, a možda ne. Moje mišljenje, ali vidjet ćemo poslije pauze, možda se preporodi. Možda promijeni kopačke. Mekan je jako. Pa on nema žutog kartona koliko mi se čini. U ovoj ligi ima puno boljih veznjaka od njega.
Pa s ovakvom postavom smo i zabili željkanu 3 komada, samo bi Avramovskog zamjenio Hasićem a na njegovo mjesto stavio Kyeremeha. Pa kom opanci, kom obojciLavcina je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:24Sa takvom postavom bi nas i Zeljkan dobio i to jedno 3 razlike. Brez pravog razbijaca na sredini i sa 3,4 igraca kojima je odbrana strani pojam, isto ko da se nudis Zrinjskom, da ti uvali petardu.luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:31Nemam ništa protiv toga, kao ni protiv ijednog pojedinačno, ali zajedno su kreativno tanki. Izuzetak je TC.
Pretrcani kilometri i borbenost. Ovo ko uslovi za rad u Bosni. Nudimo platu i prijavu radnikaGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:35Ti sinko veze nemaš s fudbalom. Napisao si takve gluposti da zaslužuješ da ti se obriše post.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑11 dec 2023, 10:26Da da. Posebno mu hvala na očišćenoj lopti protiv Borca u Banja Luci. Ne mogu reći da je bio katastrofalan, ali ovo meni nije nivo za FKS. Ista situacija kao sa Rustemovicem.
Sreća pa se narod više ništa ne pita i već se ugovara pravi vezni igrač. Kažem opet puna podrška Rožmanu za sve što radi. Ali mislim da je fulio što se tiče Julardzije. Možda se zbog toga dovodi još jedan vezni, a možda ne. Moje mišljenje, ali vidjet ćemo poslije pauze, možda se preporodi. Možda promijeni kopačke. Mekan je jako. Pa on nema žutog kartona koliko mi se čini. U ovoj ligi ima puno boljih veznjaka od njega.
Izbaci Julardžiju iz prve postave, pa da vidim kako bi iznio loptu na protivničku polovinu, ko bi prišao da je preuzme kad nam protivnik izađe na presing, ko bi razigravao itd. Da ne govorim o njegovim pretrčanim kilometrima i borbenosti.
Zamjeraš mu loše ispucavanje u Banja Luci?![]()
![]()
Nisi se recimo prvog gola protiv Tuzle Cityja, kad je nakon njegovog sjajnog pasa pogodio Čataković.
Pogotovo ti je relevantan podatak da nema žutog kartona, jer to je veoma bitno. Iniesta kroz karijeru nije žestokog faula napravio, a kamoli nekih važnijih kartona dobio, pa je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Mani se gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Haksss, Jadnimi, Mocvara1991, NazorUso, perodeformero, sagitarius i 67 gostiju.