Vjerovatno živi u gornjem dijelu Bosne.fanatik19 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 01:15Ma dosta mi je procitat ovaj dio: "Hrvati su narod u BiH, doživljavaju BiH kao svoju domovinu(još nikog nisam čuo drugačije).Neutral je napisao/la: ↑07 maj 2025, 00:10Pa logicno da ne zive samo Bosnjaci ali ne trebaju cetnici i ustase da igraju nego Hrvati i Srbi, tj bosanski Hrvati i bosanski Srbi.zaostrog je napisao/la: ↑06 maj 2025, 18:57Vasilju stari bio zajeban, i sad bi sudite da je i on?Katiću porodično stablo iskopali
![]()
Morate shvatiti da u državi ne žive samo Bošnjaci i da nešto što vi smatrate strašnim, i nije baš tako. Sve dok bilo ko od njih igra maksimalno za BiH i doživljava je kao svoju, što bezveze pravite priče? Jednako ko što je ok biti u bilo kojoj stranci, ok je biti i u HDZ. Jednako kao što je ok voljeti i isticati bošnjaštvo, ok je i da se ljudi ponose da su Hrvati. Hrvati su narod u BiH, doživljavaju BiH kao svoju domovinu (još nikog nisam čuo drugačije) i jedino vi pravite problem jer ne možete prihvatiti različitost.
Frajer ocito zivi negdje gdje je mizeran broj Hrvata kojima se sam po sebi stvara narativ zbog okoline da budu takvi kao sto je napisao i odma napravio generalizaciju za sve Hrvate u BiH.![]()
To je isto ko da ja kazem za sve Srbe da su patriote jer fakat vecinu koju znam u federaciji jesu takvi pa ih odma stavim u isti kos sa ovim Dodikovim.
Pa skokni malo u neke krajeve Hercegovine legendo ili jos bolje reci im to sto si napisao pa ces vidjet da se itekako mrzi BiH(cast izuzecima). Ima ih i sto ne ispoljavaju mrznju al takvi ti u startu kazu direktno/indirektno da im je Hrvatska domovina pa ako ne upali daj Bosnu i ti ih docekas rasirenih ruka
Neka čita malo više **** info, hmz i sl. ili hzhb forum, može upalit i hzhb tv, pa da nauči nešto.
Dok crnokošuljaši paradiraju Stocem, on piše o ljubavi za Bosnu