La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Jeftha
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Jeftha » 17 maj 2017, 23:14

Citajuci ovaj forum sam uvidio da ima dosta slicnosti izmedju navijaca Barcelone i simpatizera Spursa. Kad god nesto ne ide po planu, opletes po sudijama i tako zadovoljis svoj ego, alter ego i ostale psiholoske zajebancije.

Mada su mi ovi simpatizeri Spursa vise mix navijaca Barcelone i onih Bayerna, jer su od Bavaraca naslijedili tu neku neosnovanu samopouzdanost.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 maj 2017, 23:14

Epidaurus je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Nisi mi odgovorio na pitanje. Zašto je kmečanje ukazivanje na očigledne pogreške?
Jel bila sudijska greska onaj crveni za Aspasa ? Apsolutno, nije mu trebao pokazivati 2. zuti. Jel bilo proslo jedno kolo u kojem je Real dobio, a da vi niste plakali i kmecali da je Pero kupio sudije il koga vec ? Vrlo tesko. Citavu sezonu placete o sudijama, pricate kako je liga nastimana i to kao neku cinjenicu uzimate. Jel to kmecanje i aparati, sto bi neki veliki mislioci ovog foruma rekli ? Apsolutno.
Al nije penal jelde, a Ramos nije loptu dirnuo :rol:

Ne plačemo, ukazujemo na greške koje su očigledne, zadnja koje se sjećam da je Casemiro morao dobit drugi žuti protiv Valencije - automatska 2 boda manje.

Ovog ofsajda sa slike nije bilo, ali to nije bila toliko izgledna situacija za gol, jer je Benzema otišao na stranu. I bogati frajer uspoređuje ofsajd od milimetra s odlukama poput penala ili crvenih kartona.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 maj 2017, 23:16

Pa što malac ne pišeš o penalu za Ronaldo? Samo pikaš greške na štetu Celte, a tu kad neko pokrade RM, šutiš i plačeš na BB.
Tu pametuješ, ofsajd nije bio, greška, šta ti znaš šta bi iz toga bilo, ti vidovit?

Inače, hvala. #CD

slika

slika
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 17 maj 2017, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 maj 2017, 23:16

emir18 je napisao/la:Jbo majku ,samo vide greske u koristi relala bile one ili ne, a to sto se gijesilo na nasu stetu to ko hebe.
Titula je u Madrid imate mahanje....
Greške na štetu Reala su došle tek kasnije nakon što je Celta debelo oštećena. Klasična kompenzacija.
anonymousHD je napisao/la:
slika
Situacija kada je Benzema otišao skroz lijevo i nije predstavljao opasnost po gol protivnika.

Možeš ti bolje slika

Ne treba zaboraviti ni Varanea

slika

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 17 maj 2017, 23:17

Lillard je napisao/la: Al nije penal jelde, a Ramos nije loptu dirnuo :rol:

Ne plačemo, ukazujemo na greške koje su očigledne, zadnja koje se sjećam da je Casemiro morao dobit drugi žuti protiv Valencije - automatska 2 boda manje.

Ovog ofsajda sa slike nije bilo, ali to nije bila toliko izgledna situacija za gol, jer je Benzema otišao na stranu. I bogati frajer uspoređuje ofsajd od milimetra s odlukama poput penala ili crvenih kartona.
Koji ba Casemiro, ti si pomijesao nesto?

Marcelo je dao gol protiv Valencie, i vidim opet imas neke vizije sta bi bilo kad bi bilo.

Jedva cekam iducu sezonu i karanje male Barcelone na nasem Balaiadosu. :njanjanja: :kafa:

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 maj 2017, 23:18

anonymousHD je napisao/la:Pa što malac ne pišeš o penalu za Ronaldo?

:facepalm:
ser del barça es el millor que hi ha !

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 maj 2017, 23:19

Nista, nema vama pomoci. Zivite slobodno u svijetu u kojem su sudije donijele Realu titulu i vjerujte u svakakve gluposti. Otice Messi jos malo pa ce vam 6. mjesto i borba za polufinale Lige Europe biti vrhunac, tad cemo biti liseni svakojakih gluposti i teorija zavjera.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 maj 2017, 23:19

Jeftha je napisao/la:Citajuci ovaj forum sam uvidio da ima dosta slicnosti izmedju navijaca Barcelone i simpatizera Spursa. Kad god nesto ne ide po planu, opletes po sudijama i tako zadovoljis svoj ego, alter ego i ostale psiholoske zajebancije.

Mada su mi ovi simpatizeri Spursa vise mix navijaca Barcelone i onih Bayerna, jer su od Bavaraca naslijedili tu neku neosnovanu samopouzdanost.
Hajd ne zayebavaj Jeftha sviju ti. Raja se smije onom crvenom za Apasa :rol: :lol: umjesto penala, lik dobije crveni :tokralju: samo lud covjek može opravdati takve sudijske gluposti.

Ako uzmete LP, cestitat cu prvi, ali na ovako osvojenu titule Primere se pišam....znam da vas boli q za tim, ali eto :mrgreen:

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 17 maj 2017, 23:20

anonymousHD je napisao/la: slika
Je li ovo slika iz svlacionice nakon pobjede nad Barcom od 4:3. Od tog dana volim Vigo i Galiciju, a poster Ter Stegena u sobi drzim. :beba:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 maj 2017, 23:20

Čist faul na Benzemi.
Naravno, nije u korist RM, šuti se.

slika

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 maj 2017, 23:23

slika

Vidilo ono penala nije,vi se možete ložit do iduce sezone al djaba.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 maj 2017, 23:23

Jeftha je napisao/la: Mada su mi ovi simpatizeri Spursa vise mix navijaca Barcelone i onih Bayerna, jer su od Bavaraca naslijedili tu neku neosnovanu samopouzdanost.
Kad ono među njima najviše Rejalovaca :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 17 maj 2017, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 maj 2017, 23:25

Ljudi umjesto penala dobili crveni karton, pa nadji mi situaciju u zadnjih 10 godina gdje se takvo nesto dogodilo i onda smo mi subjektivni jer nismo vidjeli neki faul za real :tokralju:
ser del barça es el millor que hi ha !

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 17 maj 2017, 23:25

let3 je napisao/la: Ako uzmete LP, cestitat cu prvi, ali na ovako osvojenu titule Primere se pišam....znam da vas boli q za tim, ali eto :mrgreen:
Ma boli me qurac sta ti mislis. :D

Trebao je svirati penal, ali opet ne bismo pobijedili mocni Real.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 maj 2017, 23:26

Ali dobro, shvaćam uzbuđenje, ligu su zadnji put uzeli... a tek dubletu.. Tripletu nikad doživjeli nisu :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 maj 2017, 23:26

Dzoni je napisao/la:Vidilo ono penala nije,vi se možete ložit do iduce sezone al djaba.
Ne dozvolite sebi da vas zapishava hebena Marca
slika
:problem:
Jeftha je napisao/la:
Momčino :stop: nemoj da se svađamo u trenutku kad moramo udružiti snage na NBA pdf-u. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 maj 2017, 23:29

Scof1eld je napisao/la:Ljudi umjesto penala dobili crveni karton, pa nadji mi situaciju u zadnjih 10 godina gdje se takvo nesto dogodilo i onda smo mi subjektivni jer nismo vidjeli neki faul za real :tokralju:
Javljaš se ti, a Van Persie dobio crveni nakon što je ošutao loptu. :lol:
Daj ba Scofa, jel te stid javljat se i pisat?

Kad ovo nije penal, kako će bit penal za Aspasa, molim te lijepo?

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 17 maj 2017, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 17 maj 2017, 23:30

Lillard je napisao/la:Ali dobro, shvaćam uzbuđenje, ligu su zadnji put uzeli... a tek dubletu.. Tripletu nikad doživjeli nisu :rol:
Sta ti imas od toga sto si dozivio tripletu, jel ti narasto qurac, biceps ili mozda triceps?

Meni je dovoljno sto smo uzeli onaj INTERTOTO kup 2000. i Kup Kralja 2001., navijaci Reala vjerovatno trofeje ni ne slave koliko su na njih naviknuti. Zavidim im. :cry:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 maj 2017, 23:31

messilla je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Vidilo ono penala nije,vi se možete ložit do iduce sezone al djaba.
Ne dozvolite sebi da vas zapishava hebena Marca
slika
:problem:
Ne citam ja te gluposti. :nene:
Nekad prelistam naslovnice mundo deportivo,ismijem se ko covjek i to je to.

Hocel bit 33 u nedelju?
Konto sam na bazen.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 17 maj 2017, 23:34

messilla je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:
Momčino :stop: nemoj da se svađamo u trenutku kad moramo udružiti snage na NBA pdf-u. :kafa:
Ja samo iznosim cinjenice, a tamo sve otislo u qurac cim se vratio onaj cije ime se ne spominje.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.